צ'ילי חסילון-ו-Poblano
צ'ילי חסילון-ו-Poblano עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 43 גרם חלבון 6 גרם של שומן, וסך הכל 462 קלוריות. והוא מתאים להגשה ל 8 מנות סועדים.. מתכון זה אופייני למטבח האמריקאי. המתכון הזה מתאים לרגישים לגלוטן וחלב. זמן הכנת המתכון כ 35 דקות. גשו לסופר וקנו שמן זית, מרק עוף, תירס הקרנל, ועוד מספר מצרכים כדי להכין את המנה הטעימה הזו. כדי להשתמש בשמן זית אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,בננה מוקפצת, גרנולן ופרפית יוגורט כקינוח. נסו שעועית אדומה וצ'ילי Poblano, צ'ילי Poblano-Jalapeño, ו צלי Poblano צ' ילי מק N ' גבינה (מתכונים דומים).
הוראות
פלפלי צ ' ילה חתוכים לקוביות ב 1 כף. שמן חם בתנור הולנדי מעל חום בינוני גבוה 2 דקות. מערבבים שעועית חיל הים ואת 3 החומרים הבאים; מביאים לרתיחה מעל חום בינוני גבוה, ערבוב מדי פעם. מכסים, מפחיתים את החום לנמוך, ומבשלים, ערבוב מדי פעם, 15 דקות. מערבבים שרימפס קלופים, ומבשלים, חשוף, 5 דקות.
מגישים עם התוספות הרצויות. (ראה "תוספות עבור צ 'ילי" להלן.)
תוספות לצ 'ילי: בחירות טובות להוסיף לקערה שלך כוללות שמנת חמוצה, סלסה, עגבניות שזיף חתוכות לקוביות (יש להם מרקם בשרי וקל למצוא בחורף), חסה גרוסה או תרד, גבינה מגוררת, בצל קצוץ, בצל ירוק, כוסברה קצוצה, אבוקדו קצוץ, פלפלים חלפיאו פרוסים, קרוטונים לחם תירס, וצ' יפס טורטילה.
הערה: רגע לפני ההגשה צ ' ילי שרימפס-ו-Poblano, מוסיפים טיפת טעם לכל קערה עם מיץ ליים טרי וזרימת כוסברה קצוצה.
יין מומלץ: פינו גריג ' יו., ריזלינג, סוביניון בלאן
שרימפס בתפריט? נסה זיווג עם פינו גריג ' יו, ריזלינג וסוביניון בלאן. יינות לבנים פריכים אלה עובדים היטב עם שרימפס מוכן במגוון דרכים, בין אם בגריל, מטוגן, או ברוטב שום. סנט מייקל-אפס כעס פינו גריג ' יו עם 4.3 מתוך דירוג 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 23 דולר לבקבוק.
![סנט מייקל-אפן כעס פינו גריג ' יו]()
סנט מייקל-אפן כעס פינו גריג ' יו
בהתאם לאדמה ו מיקרו אקלים, פינו גרי משתנה מיין יומיומי פשוט כל הדרך עד גידולים העליון מוחלט. הכרמים החמים, שנחשפו לשמש של אתרי הכעס, עם קרקעות חצץ אבן הגיר השמיימית שלהם, הם דוגמה קלאסית. הכעס אלטו Adige פינו Grigio יש מבנה אצילי, איזון נחמד וחומציות בסדר – מה שהופך אותו תענוג מוחלט לשתות. הלבן החזק הולך טוב עם מרק דגים ודגים, חזה עוף גינאה או פילה עגל.