זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור אוהדי סופרבול אמריקאי. המתכון הזה מתאים לרגישים לגלוטן וחלב. כמה אנשים באמת אהבו את המנה העיקרית. אם יש לכם שום, מים, שמן צמחי, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. . נסו צ'ילי העולם החדש, הצ'ילי הכי קל בעולם, ו כדורי בשר איטלקיים בסגנון העולם הישן (מתכונים דומים).
הוראות
1
מחממים שמן במחבת מעל חום בינוני. מבשלים ומערבבים בצל ושום בשמן חם עד רך שקוף, 5 עד 10 דקות.
מרכיבים שתצטרך
כפית פפריקה חריפה, מעושנת במידת האפשר
טורטיות קמח טריות, להגשה
קצפת או גלידת וניל ואגוזי פקאן קלויים נוספים, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוף
2
מחממים סיר גדול מעל חום בינוני גבוה. מבשלים ומערבבים טורקיה ותבלינים צ ' ילי בסיר חם עד טורקיה הוא השחמה ומתפורר, 5 עד 10 דקות.
מרכיבים שתצטרך
כ-14 Oz קופסאות שימורים של עגבניות חתוכות לקוביות
4 עד 5 קטנים או 2 עד 3 ענפים גדולים רוזמרין טרי, עלים קצוצים דק
ציוד שתשתמש בו
גב שומן חזיר
3
מערבבים בצל-תערובת שום לתוך תערובת טורקיה.
מרכיבים שתצטרך
כפית פפריקה חריפה, מעושנת במידת האפשר
4 עד 5 קטנים או 2 עד 3 ענפים גדולים רוזמרין טרי, עלים קצוצים דק
טורטיות קמח טריות, להגשה
4
מוסיפים שעועית צ ' ילי, תירס, שעועית שחורה, מים, עגבניות חתוכות לקוביות, רסק עגבניות; מערבבים. מביאים לרתיחה, מפחיתים את החום לנמוך ומבשלים עד שהטעמים מתערבבים, שעה 1.
מרכיבים שתצטרך
פיתות, מחוממות לפי הוראות האריזה, להגשה
2 כוסות עוף (כ-6 קציצות קפואות)
Rot*el או מותג אחר עגבניות חתוכות צלויות באש עם צ'ילי (לא מרוקן)