צ'ילי טורקיה ועוגת רועים בטטה עשויים להיות רק סקוטי מתכון שאתה מחפש. לבמנה עיקרית זו יש 755 קלוריות, 53 גרם חלבון, ו 38 גרם שומן למנה. מתכון זה משמש 6. המתכון הזה מכסה 44% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב אחר ללא גלוטן וראשוני דיאטה. אם יש לכם בצל, חמאה, בטטה וחופן מרכיבים אחרים הם כל מה שצריך כדי להפוך את המתכון הזה לטעים כל כך. כדי לנצל את גרידת התפוז אתה יכול לעקוב אחר המנה העיקרית הזו עם גלידת שוקולד מריר עם תפוז עם אגוזי מלך קלויים כמו קינוח. זה מובא לך על ידי מזוןרשת. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח מסביב 40 דקות. זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור אוהדי סופרבול אמריקאי. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון ספוני יוצא מן הכלל של 83%. נסו פאי רועים בטטה והודו, פאי רועים בטטה בטורקיה, ו פאי רועים של טורקיה ובטטה עבור מתכונים דומים.
הוראות
1
מוסיפים את תפוחי האדמה לסיר גדול, מכסים במים ומביאים לרתיחה על אש בינונית. ממליחים את המים ומבשלים עד שהם רכים כ -12 עד 15 דקות.
מרכיבים שתצטרך
פתיתי ירקות מעורבים, או לפי הטעם
טיפים עגולים לפינה #4
לחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרום
ציוד שתשתמש בו
גב שומן חזיר
2
מסננים ומחזירים לסיר חם.
ציוד שתשתמש בו
גב שומן חזיר
3
מוסיפים את הגרידה, החמאה, הקרם פרש או השמנת החמוצה, המלח, הפלפל ואגוז המוסקט, לפי הטעם.
עוגת כיכר חמוציות אחת, שמספיק ממנה נחתכת לקוביות בגודל 1/2 אינץ' כדי להניב 2 כוסות (או השתמשו ב-2 כוסות שאריות דנית או סופגניות בשילוב עם חמוציות מיובשות - ראו להלן)
כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (כ-2.5 ק"ג)
לחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרום
4
בזמן שתפוחי האדמה מגיעים לרתיחה, מחממים סיר צ ' ילי עם שמן זית כתית מעולה, 2 סיבובים של התבנית, על אש בינונית-גבוהה עד גבוהה.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס סוכר לבן
פתיתי ירקות מעורבים, או לפי הטעם
6 עגבניות, קלופות וקצוצות
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוף
גב שומן חזיר
5
מוסיפים את תרנגול הודו וחום, ואז מוסיפים את הבצל ומבשלים 2 עד 3 דקות. קוצצים את הפלפלים ואז מוסיפים אותם יחד עם השום להודו. מערבבים פנימה את התבלינים, ומוסיפים מלח ופלפל, לפי הטעם. מבשלים במשך 8 עד 10 דקות, ולאחר מכן מוסיפים את רסק העגבניות ומבשלים במשך 1 דקה. מערבבים את הציר ומבשלים כמה דקות להסמכה ולשילוב טעמים.
מרכיבים שתצטרך
פפרונצ'יני, לקישוט
פיתות, מחוממות לפי הוראות האריזה, להגשה
זיתים ירוקים או שחורים מגולענים באיכות טובה, קצוצים גס
כפית פפריקה חריפה, מעושנת במידת האפשר
טורטיות קמח טריות, להגשה
צ'יפס קינמון וייטנאמי
4 עד 5 קטנים או 2 עד 3 ענפים גדולים רוזמרין טרי, עלים קצוצים דק
קישואים מאודים או מוקפצים קלות, להגשה
6
מחממים את הברוילר.
ציוד שתשתמש בו
לתבלין (פובלנוס ישתנה בחריפותם
7
מעבירים את הצ 'ילי לתבשיל, מורחים את תפוחי האדמה מעל ומכסים בגבינת צ' דר. משחימים מתחת לפטם עד להזהבה ומגישים.
צ ' ילי בתפריט? נסה להתאים עם קאווה, שיראז וגרנאש. לאדומים העסיסיים האלה אין יותר מדי טאנין (חשוב למאכלים חריפים), אבל יין מבעבע כמו קאווה יכול לאלף את החום אפילו טוב יותר. יין אחד שתוכלו לנסות הוא ג ' וב אי קייטס רזרבה דה לה פמיליה קאווה גראן רזרבה ברוט טבע. יש לו 4.3 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה כ -17 דולר.
ג ' וב אי קייטס רזרבה דה לה פמיליה קאווה גראן רזרבה ברוט טבע
בצבע זהב חיוור, לקאווה זו יש ניחוחות של אפרסק לבן בוגר, לחם קלוי ותה ירוק עם רמזים של הדרים לימון ומשמשים. לא פחות עשיר ורחב, טעמים אלה ממשיכים להתפתח על החיך.