צ'ילי טורקיה ועוגת רועים בטטה עשויים להיות רק סקוטי מתכון שאתה מחפש. לבמנה עיקרית זו יש 755 קלוריות, 53 גרם חלבון, ו 38 גרם שומן למנה. מתכון זה משמש 6. המתכון הזה מכסה 44% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב אחר ללא גלוטן וראשוני דיאטה. אם יש לכם בצל, חמאה, בטטה וחופן מרכיבים אחרים הם כל מה שצריך כדי להפוך את המתכון הזה לטעים כל כך. כדי לנצל את גרידת התפוז אתה יכול לעקוב אחר המנה העיקרית הזו עם גלידת שוקולד מריר עם תפוז עם אגוזי מלך קלויים כמו קינוח. זה מובא לך על ידי מזוןרשת. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח מסביב 40 דקות. זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור אוהדי סופרבול אמריקאי. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון ספוני יוצא מן הכלל של 83%. נסו פאי רועים בטטה והודו, פאי רועים בטטה בטורקיה, ו פאי רועים של טורקיה ובטטה עבור מתכונים דומים.
הוראות
1
מוסיפים את תפוחי האדמה לסיר גדול, מכסים במים ומביאים לרתיחה על אש בינונית. ממליחים את המים ומבשלים עד שהם רכים כ -12 עד 15 דקות.
מרכיבים שתצטרך
(110° עד 115°, ללא חלב וחמאה)
1 כוס גריסי פנינה לבנים
1/2 כוס יין מרסלה מתוק
ציוד שתשתמש בו
אפונה קפואה של GOYA®, מופשרת
2
מסננים ומחזירים לסיר חם.
ציוד שתשתמש בו
אפונה קפואה של GOYA®, מופשרת
3
מוסיפים את הגרידה, החמאה, הקרם פרש או השמנת החמוצה, המלח, הפלפל ואגוז המוסקט, לפי הטעם.
עוגת כיכר חמוציות אחת, שמספיק ממנה נחתכת לקוביות בגודל 1/2 אינץ' כדי להניב 2 כוסות (או השתמשו ב-2 כוסות שאריות דנית או סופגניות בשילוב עם חמוציות מיובשות - ראו להלן)
לפת, קלופה ופרוסה לעובי 1/8 אינץ'
1/2 כוס יין מרסלה מתוק
4
בזמן שתפוחי האדמה מגיעים לרתיחה, מחממים סיר צ ' ילי עם שמן זית כתית מעולה, 2 סיבובים של התבנית, על אש בינונית-גבוהה עד גבוהה.
מרכיבים שתצטרך
יוקון
(110° עד 115°, ללא חלב וחמאה)
1 כוס שום קצוץ
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונלי
אפונה קפואה של GOYA®, מופשרת
5
מוסיפים את תרנגול הודו וחום, ואז מוסיפים את הבצל ומבשלים 2 עד 3 דקות. קוצצים את הפלפלים ואז מוסיפים אותם יחד עם השום להודו. מערבבים פנימה את התבלינים, ומוסיפים מלח ופלפל, לפי הטעם. מבשלים במשך 8 עד 10 דקות, ולאחר מכן מוסיפים את רסק העגבניות ומבשלים במשך 1 דקה. מערבבים את הציר ומבשלים כמה דקות להסמכה ולשילוב טעמים.
מרכיבים שתצטרך
4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות
פיתות, מחוממות לפי הוראות האריזה, להגשה
נתחי פילה חזה עוף פרוסים דק ללא עור וללא עצמות (בערך)
שום גויה®
1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק
צ'יפס קינמון וייטנאמי
4 עד 5 קטנים או 2 עד 3 ענפים גדולים רוזמרין טרי, עלים קצוצים דק
קישואים מאודים או מוקפצים קלות, להגשה
6
מחממים את הברוילר.
ציוד שתשתמש בו
לתבלין (פובלנוס ישתנה בחריפותם
7
מעבירים את הצ 'ילי לתבשיל, מורחים את תפוחי האדמה מעל ומכסים בגבינת צ' דר. משחימים מתחת לפטם עד להזהבה ומגישים.
צ ' ילי בתפריט? נסה להתאים עם קאווה, שיראז וגרנאש. לאדומים העסיסיים האלה אין יותר מדי טאנין (חשוב למאכלים חריפים), אבל יין מבעבע כמו קאווה יכול לאלף את החום אפילו טוב יותר. יין אחד שתוכלו לנסות הוא ג ' וב אי קייטס רזרבה דה לה פמיליה קאווה גראן רזרבה ברוט טבע. יש לו 4.3 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה כ -17 דולר.
ג ' וב אי קייטס רזרבה דה לה פמיליה קאווה גראן רזרבה ברוט טבע
בצבע זהב חיוור, לקאווה זו יש ניחוחות של אפרסק לבן בוגר, לחם קלוי ותה ירוק עם רמזים של הדרים לימון ומשמשים. לא פחות עשיר ורחב, טעמים אלה ממשיכים להתפתח על החיך.