קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות4
ציון בריאות25
מגזין

צ'ילי טקסס אמיתי

צ'ילי טקסס אמיתי
אם יש לכם מלח כשר, מרק בשר בקר, שום, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. מתכונים דומים: צ'ילי טקסס אמיתי, צ'ילי מהיר-משפחה אמיתית, ו תחרות צ'ילי שנתית 5: ערך # 1-צ' ילי בסגנון טקסס.

הוראות

1
מניחים את הצ 'ילי במחבת גדולה ישרה בצד מעל חום בינוני נמוך בעדינות טוסט צ' ילי עד ריחני, 2 עד 3 דקות לכל צד. אל תיתן להם להישרף או שהם יהפכו למרים.
מרכיבים שתצטרך
2 פלפל אדום קלוי, קצוץ2 פלפל אדום קלוי, קצוץ
למריחה על טוסט אם רוציםלמריחה על טוסט אם רוצים
ציוד שתשתמש בו
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
2
מניחים את הצ ' ילי בקערה ומכסים אותם במים חמים מאוד ולספוג עד רך, 15 עד 45 דקות, פונה פעם או פעמיים.
מרכיבים שתצטרך
2 פלפל אדום קלוי, קצוץ2 פלפל אדום קלוי, קצוץ
רצועת קליפת לימון אחתרצועת קליפת לימון אחת
ציוד שתשתמש בו
הסוכריות של Peachie-oהסוכריות של Peachie-o
3
לנקז את הצ ' ילי; לפצל אותם ולהסיר גבעולים וזרעים (שטיפה קצרה מסייעת להסיר זרעים, אבל לא לשטוף את הבשר).
מרכיבים שתצטרך
2 פלפל אדום קלוי, קצוץ2 פלפל אדום קלוי, קצוץ
1 כפית אבקת ג'לטין ללא טעם1 כפית אבקת ג'לטין ללא טעם
4
מניחים את הצ ' ילי בקערה של בלנדר ומוסיפים את הכמון, פלפל שחור, 1 כף מלח 1/4 כוס מים. Purée התערובת, הוספת מים נוספים לפי הצורך (ומדי פעם מגרד את הצדדים של צנצנת בלנדר), עד חלקה, נוזלי מעט צורות להדביק (אתה רוצה לחסל את כל אבל את החלקים הזעירים ביותר של העור.) הגדר את הדבק צ ' ילה בצד.
מרכיבים שתצטרך
עם 4 גרם שומן או פחות למנה (מומלץ: ביסק עגבניות שמנמן של איימי)עם 4 גרם שומן או פחות למנה (מומלץ: ביסק עגבניות שמנמן של איימי)
הדבק צ ' יליהדבק צ ' ילי
2 פלפל אדום קלוי, קצוץ2 פלפל אדום קלוי, קצוץ
בצל מאווי מתוק או וידליה, קצוץ גסבצל מאווי מתוק או וידליה, קצוץ גס
רצועת קליפת לימון אחתרצועת קליפת לימון אחת
5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות
ציוד שתשתמש בו
ליקריץ 42 מחרוזות אדומותליקריץ 42 מחרוזות אדומות
הסוכריות של Peachie-oהסוכריות של Peachie-o
5
להחזיר מחבת לחום בינוני גבוה ולהמיס 2 כפות של שומן חזיר. כאשר הוא מתחיל לעשן, מערבולת מחבת מעיל ולהוסיף מחצית הבשר. חום קל על לפחות שני צדדים, על 3 דקות לכל צד, הפחתת החום אם הבשר מאיים לשרוף.
מרכיבים שתצטרך
ג'לפנו, חתוך לרצועות דקותג'לפנו, חתוך לרצועות דקות
שומן חזירשומן חזיר
2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
6
מעבירים לקערה וחוזרים עם 2 כפות יותר של שומן חזיר ואת הבשר שנותר. שמור.
מרכיבים שתצטרך
ג'לפנו, חתוך לרצועות דקותג'לפנו, חתוך לרצועות דקות
שומן חזירשומן חזיר
ציוד שתשתמש בו
הסוכריות של Peachie-oהסוכריות של Peachie-o
7
תן למחבת להתקרר מעט, ומניח אותו על אש בינונית-נמוכה. ממיסים את הנותרים 1 כף שומן במחבת; מוסיפים את הבצל ואת השום ומבשלים בעדינות במשך 3 עד 4 דקות, ערבוב מדי פעם.
מרכיבים שתצטרך
טבעות פלפל בננה קצוצות או פלפל חריף קצוץ מכל סוגטבעות פלפל בננה קצוצות או פלפל חריף קצוץ מכל סוג
3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות
שומן חזירשומן חזיר
ציוד שתשתמש בו
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
8
מוסיף את המניה, את המים 2 כוסות הנותרים בהדרגה להקציף ב-masa harina כדי למנוע גושים. מערבבים במשחה השמורה צ ' ילה, גירוד התחתון של המחבת עם מרית כדי לשחרר את כל חתיכות השחמה.
מרכיבים שתצטרך
הדבק צ ' יליהדבק צ ' ילי
(תערובת תירס מסה)(תערובת תירס מסה)
1 צרור גדול של תרד חקלאי, שטוף ומיובש1 צרור גדול של תרד חקלאי, שטוף ומיובש
רצועת קליפת לימון אחתרצועת קליפת לימון אחת
ציוד שתשתמש בו
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
4 בייגלה גדולים מכוסים יוגורט4 בייגלה גדולים מכוסים יוגורט
חבילה אחת (3.3 אונקיות) אינסטנט תערובת פודינג שוקולד לבןחבילה אחת (3.3 אונקיות) אינסטנט תערובת פודינג שוקולד לבן
9
מוסיפים את הבשר השמור (וכל מיצים בקערה) ומביאים לרתיחה מעל חום גבוה. להפחית את החום כדי לשמור על רתיחה אפשרית (רק כמה בועות לשבור את פני השטח) ולבשל, ערבוב מדי פעם, עד הבשר הוא רך אבל עדיין קצת מוצק ו 1 1/2 עד 2 כוסות של רוטב מעובה אבל עדיין נוזלי מקיף את קוביות הבשר, על 2 שעות.
מרכיבים שתצטרך
הצעת הגשה: להגיש על פסטההצעת הגשה: להגיש על פסטה
ג'לפנו, חתוך לרצועות דקותג'לפנו, חתוך לרצועות דקות
2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
הסוכריות של Peachie-oהסוכריות של Peachie-o
10
מערבבים היטב את הסוכר והחומץ החום ומוסיפים יותר מלח לפי הטעם; מבשלים בעדינות 10 דקות יותר. בשלב זה, זה עשוי להיראות כאילו יש רוטב עודף. כבה את החום ותן לצ ' ילי לעמוד לפחות 30 דקות, שבמהלכן הבשר יספוג כמחצית מהרוטב הנותר במחבת, וישאיר את הבשר שטוף ברוטב סמיך ונוזל במקצת. מערבבים במרק נוסף או מים אם התערובת נראית יבשה מדי. אם התערובת נראית קצת רופפת ורטובה, לאפשר לו להתבשל קצת יותר (לפעמים אנחנו אוהבים לרסק חלקית את קוביות הבשר עם החלק האחורי של כף כדי לאפשר להם לספוג יותר רוטב). התאם את מאזן הטעמים עם קצת מלח נוסף, סוכר או חומץ, אם תרצה.
מרכיבים שתצטרך
חבילת Milk Dudsחבילת Milk Duds
1/4 פאונד תפוחי אדמה שעווה, חתוכים לקוביות בגודל 1/4 אינץ'1/4 פאונד תפוחי אדמה שעווה, חתוכים לקוביות בגודל 1/4 אינץ'
1-1/2 כוס מרק עוף1-1/2 כוס מרק עוף
2 פלפל אדום קלוי, קצוץ2 פלפל אדום קלוי, קצוץ
הצעת הגשה: להגיש על פסטההצעת הגשה: להגיש על פסטה
רצועת קליפת לימוןרצועת קליפת לימון
רצועת קליפת לימון אחתרצועת קליפת לימון אחת
ג'לפנו, חתוך לרצועות דקותג'לפנו, חתוך לרצועות דקות
2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות
ציוד שתשתמש בו
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
11
מחממים בעדינות ומגישים בקערות בודדות עם מנה של שמנת חמוצה למעלה וסיד סיד בצד.
מרכיבים שתצטרך
סיד טריזסיד טריז
3 חבילות (8 אונקיות כל אחת) גבינת שמנת מופחתת שומן, חתוכה לקוביות3 חבילות (8 אונקיות כל אחת) גבינת שמנת מופחתת שומן, חתוכה לקוביות
ציוד שתשתמש בו
הסוכריות של Peachie-oהסוכריות של Peachie-o
12
מתוך תנ " ך הבשר של לובל: כל מה שאתה צריך לדעת על בשר ועוף מן הקצבים המאסטר של אמריקה על ידי סטנלי, אוון, מארק, ודייוויד לובל, עם מרי גודבודי ודייוויד וייטמן. טקסט זכויות יוצרים © 2009 by Morris Lobel & Sons, Inc.* photographs © 2009 by Lucy Schaeffer. Published by Chronicle Books LLC.
מרכיבים שתצטרך
2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'