אם יש לכם מלח כשר, מרק בשר בקר, שום, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. מתכונים דומים: צ'ילי טקסס אמיתי, צ'ילי מהיר-משפחה אמיתית, ו תחרות צ'ילי שנתית 5: ערך # 1-צ' ילי בסגנון טקסס.
הוראות
1
מניחים את הצ 'ילי במחבת גדולה ישרה בצד מעל חום בינוני נמוך בעדינות טוסט צ' ילי עד ריחני, 2 עד 3 דקות לכל צד. אל תיתן להם להישרף או שהם יהפכו למרים.
מרכיבים שתצטרך
2 פלפל אדום קלוי, קצוץ
למריחה על טוסט אם רוצים
ציוד שתשתמש בו
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
2
מניחים את הצ ' ילי בקערה ומכסים אותם במים חמים מאוד ולספוג עד רך, 15 עד 45 דקות, פונה פעם או פעמיים.
מרכיבים שתצטרך
2 פלפל אדום קלוי, קצוץ
רצועת קליפת לימון אחת
ציוד שתשתמש בו
הסוכריות של Peachie-o
3
לנקז את הצ ' ילי; לפצל אותם ולהסיר גבעולים וזרעים (שטיפה קצרה מסייעת להסיר זרעים, אבל לא לשטוף את הבשר).
מרכיבים שתצטרך
2 פלפל אדום קלוי, קצוץ
1 כפית אבקת ג'לטין ללא טעם
4
מניחים את הצ ' ילי בקערה של בלנדר ומוסיפים את הכמון, פלפל שחור, 1 כף מלח 1/4 כוס מים. Purée התערובת, הוספת מים נוספים לפי הצורך (ומדי פעם מגרד את הצדדים של צנצנת בלנדר), עד חלקה, נוזלי מעט צורות להדביק (אתה רוצה לחסל את כל אבל את החלקים הזעירים ביותר של העור.) הגדר את הדבק צ ' ילה בצד.
מרכיבים שתצטרך
עם 4 גרם שומן או פחות למנה (מומלץ: ביסק עגבניות שמנמן של איימי)
הדבק צ ' ילי
2 פלפל אדום קלוי, קצוץ
בצל מאווי מתוק או וידליה, קצוץ גס
רצועת קליפת לימון אחת
5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות
ציוד שתשתמש בו
ליקריץ 42 מחרוזות אדומות
הסוכריות של Peachie-o
5
להחזיר מחבת לחום בינוני גבוה ולהמיס 2 כפות של שומן חזיר. כאשר הוא מתחיל לעשן, מערבולת מחבת מעיל ולהוסיף מחצית הבשר. חום קל על לפחות שני צדדים, על 3 דקות לכל צד, הפחתת החום אם הבשר מאיים לשרוף.
מעבירים לקערה וחוזרים עם 2 כפות יותר של שומן חזיר ואת הבשר שנותר. שמור.
מרכיבים שתצטרך
ג'לפנו, חתוך לרצועות דקות
שומן חזיר
ציוד שתשתמש בו
הסוכריות של Peachie-o
7
תן למחבת להתקרר מעט, ומניח אותו על אש בינונית-נמוכה. ממיסים את הנותרים 1 כף שומן במחבת; מוסיפים את הבצל ואת השום ומבשלים בעדינות במשך 3 עד 4 דקות, ערבוב מדי פעם.
מרכיבים שתצטרך
טבעות פלפל בננה קצוצות או פלפל חריף קצוץ מכל סוג
3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות
שומן חזיר
ציוד שתשתמש בו
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
8
מוסיף את המניה, את המים 2 כוסות הנותרים בהדרגה להקציף ב-masa harina כדי למנוע גושים. מערבבים במשחה השמורה צ ' ילה, גירוד התחתון של המחבת עם מרית כדי לשחרר את כל חתיכות השחמה.
מרכיבים שתצטרך
הדבק צ ' ילי
(תערובת תירס מסה)
1 צרור גדול של תרד חקלאי, שטוף ומיובש
רצועת קליפת לימון אחת
ציוד שתשתמש בו
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
4 בייגלה גדולים מכוסים יוגורט
חבילה אחת (3.3 אונקיות) אינסטנט תערובת פודינג שוקולד לבן
9
מוסיפים את הבשר השמור (וכל מיצים בקערה) ומביאים לרתיחה מעל חום גבוה. להפחית את החום כדי לשמור על רתיחה אפשרית (רק כמה בועות לשבור את פני השטח) ולבשל, ערבוב מדי פעם, עד הבשר הוא רך אבל עדיין קצת מוצק ו 1 1/2 עד 2 כוסות של רוטב מעובה אבל עדיין נוזלי מקיף את קוביות הבשר, על 2 שעות.
מערבבים היטב את הסוכר והחומץ החום ומוסיפים יותר מלח לפי הטעם; מבשלים בעדינות 10 דקות יותר. בשלב זה, זה עשוי להיראות כאילו יש רוטב עודף. כבה את החום ותן לצ ' ילי לעמוד לפחות 30 דקות, שבמהלכן הבשר יספוג כמחצית מהרוטב הנותר במחבת, וישאיר את הבשר שטוף ברוטב סמיך ונוזל במקצת. מערבבים במרק נוסף או מים אם התערובת נראית יבשה מדי. אם התערובת נראית קצת רופפת ורטובה, לאפשר לו להתבשל קצת יותר (לפעמים אנחנו אוהבים לרסק חלקית את קוביות הבשר עם החלק האחורי של כף כדי לאפשר להם לספוג יותר רוטב). התאם את מאזן הטעמים עם קצת מלח נוסף, סוכר או חומץ, אם תרצה.
מרכיבים שתצטרך
חבילת Milk Duds
1/4 פאונד תפוחי אדמה שעווה, חתוכים לקוביות בגודל 1/4 אינץ'