תמיד כיף שיש עוד מתכון של עיקריים, אז תנו הזדמנות ל צ'ילי יום המשחק של סאני. המתכון הזה מכסה %25 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 33 גרם חלבון 17 גרם של שומן, וסך הכל 473 קלוריות. והוא יספק כ 10 מנות. רק כמה אנשים הכינו את המתכון הזה, ו-2 היו אומרים שזה פגע במקום. מתכון זה אופייני למטבח האמריקאי. אם יש לכם מקל קינמון הונגרי, jalapeno, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש בשמן צמחי אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,צ'ילי יום משחק, ו צ'ילי יום משחק (מתכונים דומים).
הוראות
1
תראה איך להכין את המתכון הזה.
2
בסיר מלאי גדול על חום בינוני גבוה להוסיף את שמן צמחי, בצל וחלפיניו.
מרכיבים שתצטרך
שמן צמחי
פלפל חלפיניו
בצל
מלאי
ציוד שתשתמש בו
סיר
3
מפזרים מלח וטחון עד ששניהם עדינים מעט.
מרכיבים שתצטרך
מלח
4
הסר את המעטפת מן צ ' וריסו ולהוסיף אותו לסיר. באמצעות כף עץ או מחית תפוחי אדמה, לשבור את הקישורים עד שהם דומים בשר טחון.
מרכיבים שתצטרך
בשר טחון
צ ' וריסו
תפוח אדמה
ציוד שתשתמש בו
מרסק תפוחי אדמה
כף עץ
סיר
5
לטגן עד השמן בצבע כתום הוא שוחרר ואת צ ' וריסו מתחיל פריך מעט על 10 דקות.
מרכיבים שתצטרך
צ ' וריסו
כתום
שמן בישול
6
מוסיף את השום, כמון, אורגנו, אבקת צ ' ילי, טימין, פפריקה, פתיתי פלפל אדום, עגבניות, רסק עגבניות. מערבבים את כל החומרים היטב ומבשלים עד שקליפות העגבניות מתחילות לקלף לאחור והכל בצבע חום אדמדם כהה, כ -10 דקות.
מרכיבים שתצטרך
פתיתי פלפל אדום
אבקת צ ' ילי
רסק עגבניות
עגבנייה
אורגנו
פפריקה
שום
כמון
טימין
7
מוסיפים את ההודו ואת הרוטב טעם, ולאחר מכן באמצעות כף או מעך, לשבור את טורקיה הקרקע בנפרד ערבוב לעתים קרובות בעת הבישול. מבשלים עד ההודו מחומם דרך, ולאחר מכן להוסיף ציר עוף, רוטב חם, מקל קינמון, ומלח ופלפל, לפי הטעם. מערבבים בקמח התירס, נמוך יותר לרתיחה ולכסות. לבשל במשך כשעה 1, ערבוב מדי פעם כדי לשחרר את הצ ' ילי מהחלק התחתון של הסיר.
מרכיבים שתצטרך
מלח ופלפל
מקל קינמון
ציר עוף
הודו טחון
רוטב חריף
קמח תירס
טורקיה כולה
פלפל צ ' ילי
רוטב
ציוד שתשתמש בו
סיר
8
הסר מקל קינמון כאשר הוא מתחיל un-סלסול עצמו לספוג קצת לחות הופך צפוף hydrated, סביב 40 דקות לתוך הרתיחה.
מרכיבים שתצטרך
מקל קינמון
9
בינתיים, בסיר כבד או בטיגון עמוק מחממים מספיק שמן כדי למלא את הסיר לפחות 3 אינץ ' עמוק ל 350 מעלות F. מחסנית טורטיות, כמה בכל פעם, וחותכים לרצועות 4. כאשר השמן מגיע לטמפרטורה, להוסיף 5 עד 6 רצועות בכל פעם ומטגנים בקבוצות עד ברז מכפית נשמע חלול בועות להתחיל להיווצר על רצועות, על 1 דקה עבור כל אצווה.
מרכיבים שתצטרך
טורטיה
שמן בישול
ציוד שתשתמש בו
סיר
10
הסר לצלחת מרופדת בנייר מגבת ומפזרים כל אצווה מיד עם מלח. כ -30 דקות לפני ההגשה להוסיף את שעועית קנליני לצ ' ילי ומערבבים לחמם דרך.
מרכיבים שתצטרך
שעועית קנליני
פלפל צ ' ילי
מלח
ציוד שתשתמש בו
מגבות נייר
11
מעבירים את הצ 'ילי לקערה גדולה ומגישים עם צ' יפס טורטייה ו garnishes להגדיר כמו בר.
צ ' ילי ניתן לזווג עם קאווה, גרנאש, ושיראז. אלה אדומים עסיסיים אין יותר מדי טאנין (חשוב עבור מאכלים חריפים), אבל יין מבעבע כמו קאווה יכול לאלף את החום אפילו טוב יותר. יין אחד אתה יכול לנסות הוא Clos Amador Cava Tendre rosé. יש לו 4.5 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 11 דולר.