צ'ילי כבוש חם
צריך ללא גלוטן, ו טבעוני hor d ' oeuvre? צ'ילי חמוץ חם יכול להיות מתכון נהדר לנסות. מנה אחת מכילה עד 0 גר' של חלבון, 0 גרם של שומן, וסך הכל 11 קלוריות. המתכון הזה מכסה %2 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 70 מנות. מתכון זה מ Epicurious יש 1 אוהדים. אם יש לכם צ'ילי, סוכר, מיםוקומץ של מרכיבים אחרים, הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. הכנת המנה לוקחת כ 45 דקות. , וזה לא כל כך סופר. נסו צ'ילי כבוש, צ'ילי כבוש חם, ו שום כבוש עם צ'ילי (מתכונים דומים).
הוראות
לשטוף צנצנות, מכסים, וגומיות בורג במי סבון חמים, ולאחר מכן לשטוף היטב. רצועות בורג יבש. שים צנצנות ומכסים על מתלה ב קנר או סיר ולהוסיף מספיק מים כדי לכסות על ידי 2 אינץ'.
חום מים עד מיידית לקרוא מדחום רושם 82° (אל תתנו לרתיחה). שמור צנצנות שקועות במים חמים, מכוסה, עד מוכן לשימוש.
להביא חומץ, מים, סוכר ומלח לרתיחה בסיר שאינו מגיב 3 ליטר, ערבוב עד הסוכר מומס. להפחית חום ומבשל, חשוף, 5 דקות.
צנצנות ניקוז הפוכות על מגבת מטבח נקייה 1 דקה, ולאחר מכן הפוך. בחוזקה לארוז צנצנות עם צ ' ילי ולהוסיף שן שום 1 ו 1/2 כפית תבלינים לכל צנצנת. למלא צנצנות עם נוזל כבישה, משאיר 1/4inch של מקום בראש, ולאחר מכן להפעיל סכין דק בין צ ' ילי וצנצנת לחסל בועות אוויר.
נגב את החישוקים של צנצנות מלאות במגבת מטבח נקייה לחה, ולאחר מכן בורג בחוזקה על מכסים עם רצועות בורג.
שים צנצנות אטומות על מתלה ב קנר או סיר ולהוסיף מספיק מים חמים כדי לכסות על ידי 2 אינץ'. מביאים לרתיחה, מכוסה. מרתיחים חמוצים, מכוסה, 10 דקות, ולאחר מכן להעביר צנצנות עם מלקחיים למגבת מטבח כדי להתקרר. צנצנות יהיה לאטום כפי שהם מגניבים. (אם אתה שומע פינג, כי אותות ואקום שנוצר על גבי צנצנת הפך את המכסה קעורה.)
לאחר צנצנות התקררו 12 עד 24 שעות, לחץ על מרכז כל מכסה כדי לוודא שזה קעור, ולאחר מכן להסיר רצועת בורג ולנסות להרים את המכסה עם קצות האצבעות. אם אתה לא יכול, למכסה יש חותם טוב.