צ'ילי מבושל איטי האולטימטיבי
המתכון צ'ילי מבושל איטי האולטימטיבי יכול לספק את התשוקה האמריקאית שלך בערך 6 שעות ו-25 דקות. במנה עיקרית זו יש 429 קלוריות, 35 גרם חלבון ו 9g של שומן למנה. ואינו מכיל גלוטן, ומוצרי חלב מתכון מגיש 10 . אם יש לכם רוטב עגבניות, שעועית פינטו, מלח ופלפל טחון, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. 2 אנשים הכינו את המתכון הזה והיו עושים את זה שוב. . נסו צ'ילי מבושל לאט, צ'ילי מבושל לאט, ו צ'ילי לבן מבושל איטי (מתכונים דומים).
הוראות
חום 1 כף שמן זית מחבת גדולה מעל חום בינוני גבוה; לבשל ולערבב בשר בקר, בצל, ושום בשמן החם עד להשחמה ומתפורר, על 10 דקות; לנקז ולהשליך גריז. תערובת בקר העונה עם מלח ופלפל.
מערבבים תערובת בקר טחון, הנותרים 1 כף שמן זית, שעועית פינטו, שעועית בסגנון חווה, שעועית לבנה, רוטב עגבניות, עגבניות בסגנון מקסיקני מבושל, רוטב עגבניות חם בסגנון מקסיקני, פלפל ירוק, סלרי, אבקת צ ' ילי, רוטב ווסטרשייר, חומץ בלסמי, אבקת שום, כמון, פטרוזיליה, בזיליקום, וסוכר חום יחד בבישול איטי.
מבשלים על גבוה במשך 4 שעות; מערבבים ביין אדום וממשיכים לבשל במשך 2 שעות נוספות. (לבשל על נמוך במשך 8 שעות.)