צ'ילי עוף באפלו
זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים לגלוטן, אם יש לכם גבינה, גזר, עגבניות משומר, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש עד כמון אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,מוס שוקולד מרוקאי כקינוח. מתכון זה אופייני למטבח האמריקאי. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. נסו צ'ילי עוף באפלו, צ'ילי עוף באפלו, ו צ'ילי עוף באפלו (מתכונים דומים).
הוראות
מבשלים את העוף במחבת גדולה על אש בינונית ומניחים בצד.
מחממים את השמן במחבת, מוסיפים את הבצל, הסלרי והגזר ומבשלים עד למכרז, כ 10-15 דקות.
מוסיפים את השום והכמון ומבשלים עד ריחני, בערך דקה.
מוסיפים את הבירה או מרק ולהדליק את המחבת.
מוסיפים עוף, עגבניות, שעועית, פפריקה, אורגנו, קאיין ורוטב חם ומבשלים במשך 15 דקות.
מגישים עם גבינה כחולה מתפוררת לפי הטעם.