צ'ילי צ' אטני חם
צ'ילי צ' אטני חם נטול גלוטן, וטבעוני תבלין. המתכון הזה מכסה %37 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה אחת מכילה 485 קלוריות, 8 גרם של חלבון ו7 גרם של שומן. מתאים ל-3 מנות. 86 אנשים ניסו ואהבו את המתכון הזה. זה יהיה להיט בחג ההסופרבול שלך. מן ההכנה לצלחת, מתכון זה לוקח בערך 1 שעה. גשו לסופר וקנו חומץ בלסמי, רוזמרין, פלפלים ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. מתכון זה אופייני למטבח האמריקאי. מתכונים דומים: עגבניות בצל צ'אטני אדום-צ' אטני אדום עבור Idli Dosa - קל צ'אטני s, סאונות צ'אטני או סונט צ' אטני / תמרינד צ'אטני מתוק, ו קקאו-קפה-צ'ילי מתובל חזיר עם אגס תפוח צ' אטני.
הוראות
פלפלים צלויים מעל תנור גז, גריל, או broiler עד עורות חרוך לחלוטין.
מניחים בקערה, מכסים בניילון נצמד, ולתת לשבת עד מגניב מספיק כדי להתמודד, על 15 עד 20 דקות.
הסר עורות חיצוניים חרוך, לחתוך לשניים, ולהסיר זרעים וליבות. דק קוצצים פלפלים.
מחממים שמן עד מנצנץ בסיר בינוני על חום בינוני.
מוסיפים בצל, רוזמרין, עלי דפנה, וקינמון ומתבלים קלות במלח ופלפל. מבשלים, ערבוב מדי פעם, עד בצל התרכך לחלוטין הכהה, על 20 דקות.
מערבבים פלפלים קצוצים, סוכר וחומץ. המשך לבשל, ערבוב מדי פעם, עד הנוזל מצטמצם תערובת עבה סירופ, כ 30 דקות.
הסר קינמון עלה דפנה. מתבלים במלח ופלפל לפי הטעם.
העברה לצנצנת זכוכית ולאחסן במקרר עד חודש.