צ'ילי ורדה צמחוני יכול להיות רק המנה העיקרית שאתה מחפש. מתכון זה מכין 6 מנות עם 822 קלוריות, 16 גרם חלבון, ו 35 גרם שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה 31% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. מההכנה לצלחת, המתכון הזה מסתובב 2 שעות ו -10 דקות. זה מושלם עבור אוהדי סופרבול אמריקאי. מתכון זה מן האוכלרשת יש 85 אוהדים. אם יש לכם שמן זית, עגבניות, זרעי כמון ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, תוכלו להכין אותו. כדי להשתמש ב החמאה אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,פאי חמאה כמו קינוח. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב אחר צמחוני דיאטה. כמה אנשים באמת אהבו את המנה האמריקאית הזאת. עם כפית ציון 82%, המנה הזו מרהיבה. מתכונים דומים: צ'ילי צמחוני ורדה, תחרות צ'ילי שנתית 5: כניסה מס' 3-צ'ילי קינואה צמחוני + תפריט שבועי, ו צ'ילי ורדה.
הוראות
1
צפו כיצד להכין את המתכון הזה.
2
מחממים את השמן בסיר כבד וגדול על אש בינונית.
מרכיבים שתצטרך
שמן בישול
ציוד שתשתמש בו
סיר
3
מוסיפים את הבצל, תפוחי האדמה, הבטטות, השום, העגבניות והפובלנוס. מכסים ומזיעים עד שהבצל רך, תוך ערבוב לעיתים קרובות למניעת השחמה, בערך 8 דקות.
מרכיבים שתצטרך
עגבניות, קליפות הוסרו, חתוכות לשניים
פלפל Poblano
תפוח אדמה
שום
בצל
ים
4
מערבבים פנימה את האורגנו, הקמח, הכמון, 1 כפית מלח ו 1/2 כפית פלפל.
מרכיבים שתצטרך
אורגנו
פלפל
כמון
קמח לכל מטרה
מלח
5
מוסיפים את ההומיני עם המיצים והמרק ומביאים את הצ ' ילי לרתיחה.
מרכיבים שתצטרך
Hominy
מרק
פלפל צ ' ילי
6
מניחים את הצ ' ילי הירוק במעבד. בעזרת מלקחיים מעבירים רצועות של צ ' ילה הפובלאנו מהסיר למעבד; מערבבים רק עד לקבלת מרקם חלק. מגרדים את רוטב הצ ' ילה לסיר.
מרכיבים שתצטרך
פלפל Poblano
פלפל צ ' ילי ירוק
פלפל צ ' ילי
רוטב
ציוד שתשתמש בו
מלקחיים
סיר
7
מכסים ומבשלים את הצ ' ילי 20 דקות. חושפים ומבשלים עד שתפוחי האדמה והבטטות רכים והצ ' ילי מצטמצם לעקביות הרצויה, תוך ערבוב לעיתים קרובות, 20 עד 25 דקות יותר. מתבלים בעוד מלח ופלפל אם רוצים.
מרכיבים שתצטרך
מלח ופלפל
תפוח אדמה
פלפל צ ' ילי
ים
8
מצקת את הצ ' ילי לקערות.
מרכיבים שתצטרך
פלפל צ ' ילי
ציוד שתשתמש בו
קערה
מצקת
9
מגישים עם קישוטים וחלב חמאה ולחם תירס שמנת חמוצה.
מרכיבים שתצטרך
חלב-חמאה
לחם תירס
שמנת חמוצה
10
מקם מתלה במרכז התנור ומחמם מראש ל -400 מעלות פ.חמאה תבנית אפייה מתכתית בגודל 9 על 9 על 2 אינץ'.
מרכיבים שתצטרך
חמאה
ציוד שתשתמש בו
תבנית אפייה
תנור
11
מערבבים את קמח התירס, הקמח, הסוכר, אבקת האפייה, המלח והסודה לשתייה במעבד למשך 5 שניות.
מרכיבים שתצטרך
סודה לשתייה
קמח תירס
קמח לכל מטרה
סוכר
מלח
12
מוסיפים את קוביות החמאה. מערבבים עד שהחמאה מצטמצמת לחתיכות זעירות, 15 עד 20 שניות.
מרכיבים שתצטרך
חמאה
13
הקציפו את חלב החמאה, השמנת החמוצה והביצים בקערה גדולה לתערובת.
מרכיבים שתצטרך
חלב-חמאה
שמנת חמוצה
ביצה
ציוד שתשתמש בו
מקציף
קערה
14
מוסיפים את החומרים היבשים מהמעבד ומערבבים עד לחות אחידה. מגרדים את הבלילה לתבנית המוכנה.
ציוד שתשתמש בו
מחבת
15
אופים את לחם התירס עד שהחלק העליון מזהיב ובוחן המוחדר למרכז יוצא נקי, כ-25 דקות. מצננים את הלחם על מתלה לפחות 30 דקות.
קאווה, גרנאש ושיראז הם אפשרויות נהדרות לצ ' ילי. לאדומים העסיסיים האלה אין יותר מדי טאנין (חשוב למאכלים חריפים), אבל יין מבעבע כמו קאווה יכול לאלף את החום עוד יותר טוב. יין אחד שאתה יכול לנסות הוא מסיה דה לה לוז קאווה ברוט. יש לו 4.9 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 12 דולר.
מסיה דה לה לוז קאווה ברוט
תוסס ואינטנסיבי, יש קאווה זה הערות יפות של תפוח ירוק ודבש, כמו גם חומציות מרעננת. מושלם כאפריטיף ועם כל מתכון בהשראת פירות ים.