צ'ילי קלאסי של ביג פי
לכו לחנות ותרימו פלפל טחון, שום, מים ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש ב המלח אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,מתכון איבודי תפוח כקינוח. זה יהיה להיט בחג ההסופרבול שלך. זמן הכנת המתכון כ 2 שעות ו 5 דקות. נסו צ'ילי קלאסי (צ' ילי קון קרנה), פנקייק חלב חמאה אפוי גדול ורך, ו צ'ילי קלאסי (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים שמן צמחי בתנור הולנדי או סיר מרק גדול על אש בינונית; מבשלים ומערבבים בצל, סלרי ושום בשמן החם עד למכרז, כ 5 דקות. מערבבים בשר טחון לתערובת בצל; מבשלים ומערבבים עד בשר טחון הוא משחי ומתפורר, 5 עד 10 דקות.
מערבבים עגבניות, רוטב עגבניות, מים, רוטב ווסטרשייר, אבקת צ ' ילי, אבקת שום, אורגנו, מלח ופלפל לתערובת בשר טחון; מביאים לרתיחה. להפחית את החום בינוני-נמוך, כיסוי, ומבשלים, ערבוב מדי פעם, עד טעמי תערובת, על 1 1/2 שעות.
מוסיפים שעועית; מבשלים עוד 10 דקות.