צ'ילי שעועית פינטו הוא לקטו אובו צמחוני מנה עיקרית. והוא מתאים להגשה ל 8 מנות סועדים.. מנה אחת של מנה זו מכילה סביב 28 גרם חלבון, 21 גרם שומן, ובסך הכל 589 קלוריות. זה יהיה להיט שלך הסופרבול אירוע. הוא הביא לך על ידי טעם של הבית. רק כמה אנשים באמת אהבו את המנה האמריקאית הזאת. אם יש לכם עגבניות משומרות, כמון טחון, צ'ילי וחופן מרכיבים אחרים הם כל מה שצריך כדי להפוך את המתכון הזה למענג כל כך. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 2 שעות ו 5 דקות. אם ניקח בחשבון את כל הגורמים, המתכון הזה מרוויח ציון ספוני של 72%, וזה טוב. משתמשים שאהבו את המתכון הזה אהבו גם הם צ'ילי שומה פינטו-שעועית, צ'ילי בקר ופינטו, ו צ'ילי עוף שעועית פינטו.
הוראות
1
מניחים שעועית בתנור הולנדי או בקומקום מרק; מוסיפים מים לכיסוי ב -2 אינץ'. מביאים לרתיחה; מרתיחים במשך 2 דקות.
מרכיבים שתצטרך
תוספות, אופציונלי
אורז ארוך במיוחד של קנילה®
1/4 כוס בצל ירוק קצוץ (מנה לבנה בלבד)
ציוד שתשתמש בו
4 כוסות גבינת פפר ג'ק מגוררת, מחולקת
2
מסירים מהאש; לכסות ולתת לעמוד במשך שעה 1.
3
מסננים ושוטפים שעועית, זורקים נוזלים.
מרכיבים שתצטרך
תוספות, אופציונלי
4
בתנור הולנדי מבשלים את הבקר, הבצל והסלרי על אש בינונית עד שהבשר כבר לא ורוד; מסננים. מערבבים קמח עד לקבלת תערובת אחידה. מערבבים בהדרגה מים.
1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק
אורז ארוך במיוחד של קנילה®
ג'לפנו, חתוך לרצועות דקות
מים כדי לאפשר
ציוד שתשתמש בו
4 כוסות גבינת פפר ג'ק מגוררת, מחולקת
5
מוסיפים את השעועית, אבקת הצ ' ילי, הכמון והסוכר. מביאים לרתיחה. מנמיכים את האש; מכסים ומבשלים במשך 1-1 / 2 שעות או עד שהשעועית רכה. מערבבים פנימה את העגבניות, החומץ והמלח; מחממים, מערבבים מדי פעם.
מרכיבים שתצטרך
1 כפית אורגנו מיובש, ועוד לזילוף
1/2 פאונד גבינת צ'דר חדה, חתוכה לקוביות
פרוסות דקות של חזיר וירג'יניה או פרוסצ'וטו
תוספות, אופציונלי
בצל לבן או צהוב בינוני, 1 חתוך לרבעים ו-1 קצוץ
תערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסה
1/2 כוס יין מרסלה מתוק
6
בינתיים, עבור קוואסדילות, מורחים כ -1 כף צ ' ילי על מחצית מכל טורטיה.
מרכיבים שתצטרך
קציצות עוף צמחוניות קפואות
1 כוס שום קצוץ
גרעיני חמניות נוספים
7
מפזרים 1/4 כוס גבינה; מקפלים לשניים. במחבת גדולה מבשלים טורטיות בכפית 1 שמן על אש בינונית עד להשחמה קלה מכל צד, ומוסיפים עוד שמן לפי הצורך.
קאווה, שיראז וגרנאש הם בחירה מצוינת לצ ' ילי. לאדומים העסיסיים האלה אין יותר מדי טאנין (חשוב למאכלים חריפים), אבל יין מבעבע כמו קאווה יכול לאלף את החום אפילו טוב יותר. בודגאס נברן ברוט קאווה עם דירוג 4.7 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 12 דולר לבקבוק.
בודגאס נברן ברוט קאווה
לנוורן ברוט וינטג ' ניחוחות פרחים אקספרסיביים ומלוחים, לחם קלוי והדרים. טעמי הדרים ופירות אבן חריפים, נעימים, קלים ונקיים בחיך הם בעלי אופי רענן ופריך. טעם עיוור, קל לטעות בזה בשמפניה נהדרת.קאווה הם מאוד תכליתי כמו אפדריט אם לפני הארוחה, ללוות קינוח לאחר מכן (הפתעה!) ליהנות במהלך הארוחה. בציר נוורן ברוט זה ישתלב עם גבינות רכות, פירות טריים, בשרים לבנים (חזיר ועוף) ואפילו בשרים אדומים בטעם עשיר. קאווה זו נהדרת ללגימה בפני עצמה, במיוחד לקבלות פנים ואירועי "עמידה" אחרים.