צ'ילי שעועית פינטו
צ'ילי שעועית פינטו הוא לקטו אובו צמחוני מנה עיקרית. והוא מתאים להגשה ל 8 מנות סועדים.. מנה אחת של מנה זו מכילה סביב 28 גרם חלבון, 21 גרם שומן, ובסך הכל 589 קלוריות. זה יהיה להיט שלך הסופרבול אירוע. הוא הביא לך על ידי טעם של הבית. רק כמה אנשים באמת אהבו את המנה האמריקאית הזאת. אם יש לכם עגבניות משומרות, כמון טחון, צ'ילי וחופן מרכיבים אחרים הם כל מה שצריך כדי להפוך את המתכון הזה למענג כל כך. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 2 שעות ו 5 דקות. אם ניקח בחשבון את כל הגורמים, המתכון הזה מרוויח ציון ספוני של 72%, וזה טוב. משתמשים שאהבו את המתכון הזה אהבו גם הם צ'ילי שומה פינטו-שעועית, צ'ילי בקר ופינטו, ו צ'ילי עוף שעועית פינטו.
הוראות
מניחים שעועית בתנור הולנדי או בקומקום מרק; מוסיפים מים לכיסוי ב -2 אינץ'. מביאים לרתיחה; מרתיחים במשך 2 דקות.
מסירים מהאש; לכסות ולתת לעמוד במשך שעה 1.
מסננים ושוטפים שעועית, זורקים נוזלים.
בתנור הולנדי מבשלים את הבקר, הבצל והסלרי על אש בינונית עד שהבשר כבר לא ורוד; מסננים. מערבבים קמח עד לקבלת תערובת אחידה. מערבבים בהדרגה מים.
מוסיפים את השעועית, אבקת הצ ' ילי, הכמון והסוכר. מביאים לרתיחה. מנמיכים את האש; מכסים ומבשלים במשך 1-1 / 2 שעות או עד שהשעועית רכה. מערבבים פנימה את העגבניות, החומץ והמלח; מחממים, מערבבים מדי פעם.
בינתיים, עבור קוואסדילות, מורחים כ -1 כף צ ' ילי על מחצית מכל טורטיה.
מפזרים 1/4 כוס גבינה; מקפלים לשניים. במחבת גדולה מבשלים טורטיות בכפית 1 שמן על אש בינונית עד להשחמה קלה מכל צד, ומוסיפים עוד שמן לפי הצורך.
יין מומלץ: קאווה, שיראז, Grenache
קאווה, שיראז וגרנאש הם בחירה מצוינת לצ ' ילי. לאדומים העסיסיים האלה אין יותר מדי טאנין (חשוב למאכלים חריפים), אבל יין מבעבע כמו קאווה יכול לאלף את החום אפילו טוב יותר. בודגאס נברן ברוט קאווה עם דירוג 4.7 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 12 דולר לבקבוק.
![בודגאס נברן ברוט קאווה]()
בודגאס נברן ברוט קאווה
לנוורן ברוט וינטג ' ניחוחות פרחים אקספרסיביים ומלוחים, לחם קלוי והדרים. טעמי הדרים ופירות אבן חריפים, נעימים, קלים ונקיים בחיך הם בעלי אופי רענן ופריך. טעם עיוור, קל לטעות בזה בשמפניה נהדרת.קאווה הם מאוד תכליתי כמו אפדריט אם לפני הארוחה, ללוות קינוח לאחר מכן (הפתעה!) ליהנות במהלך הארוחה. בציר נוורן ברוט זה ישתלב עם גבינות רכות, פירות טריים, בשרים לבנים (חזיר ועוף) ואפילו בשרים אדומים בטעם עשיר. קאווה זו נהדרת ללגימה בפני עצמה, במיוחד לקבלות פנים ואירועי "עמידה" אחרים.