צ'ילי שעועית פינטו עבה ובריא
צ'ילי שעועית פינטו עבה ובריא עשויה להיות מה שחיפשתם. במנה עיקרית זו יש 286 קלוריות, 16 גרם חלבון ו 2g של שומן למנה. ואינו מכיל גלוטן, ומתכון טבעוני מגיש 4 . זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור אוהדי סופרבול אמריקאי. אם יש לכם פלפל, סוכר, שום, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. מן ההכנה לצלחת, מתכון זה לוקח בערך 1 שעה. זה מובא לך על ידי blog.fatfreevegan.com. נסו צ'ילי עבה ובריא, צ'ילי שעועית פינטו, ו צ'ילי בקר ופינטו שעועית (מתכונים דומים).
הוראות
הסר וזרוק את הגבעולים מן צ ' יילס.
מניחים אותם בסיר קטן ושופכים עליהם את המים. מביאים לרתיחה ומבשלים במשך 15 דקות. אפשר להתקרר.
שים את הצ ' ילי והמים לתוך בלנדר ומחית עד היטב מעורבב.
יוצקים לתוך מסננת, לחיצה קלה על עיסת כדי להוציא את כל הטעם. לזרוק את עיסת משם ושומר את הנוזל. בסיר גדול שאינו מקל, לטגן את הבצל במים קטנים (1 כף כדי להתחיל) עד שהוא מתחיל חום.
מוסיף את השום, פלפל, וקצת יותר מים וsauté במשך 3 דקות יותר.
מוסיפים את רוטב צ ' ילה השמורה, עגבניות, רוטב עגבניות, שעועית, כמון, אורגנו, פלפל שחור ופפריקה ומביאים לרתיחה. בקערה קטנה, מערבבים את אבקת הקקאו עם מים חמים 1/4 כוס עד שהוא מעורבב היטב.
תוסיף את זה לצ ' ילי. טעם לתבלינים ולהוסיף מלח ופלפל אדום לפי הטעם. אם זה נראה מר להוסיף סוכר. מבשלים על נמוך לפחות 30 דקות כדי לאפשר טעמים להתמזג. עושה 4-6 מנות.