צ'ילי שפשף אמנון עם אספרגוס ולימון
צ'ילי שפשף אמנון עם אספרגוס & לימון הוא ללא גלוטן, חלב חינם, וראשוני ומספק כ 20 מנות. המתכון הזה מכסה %6 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה אחת מכילה 46 קלוריות, 6 גרם של חלבון ו2 גרם של שומן. 467 אנשים התרשמו מהמתכון הזה. אם יש לכם אספרגוס, אבקת צ'ילי, שמן זיתוקומץ של מרכיבים אחרים, הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 33 דקות. מתכונים דומים: אמנון לימון-צ'ילי, סטיבן Redzikowski של לימון שפשף עוף עם אספרגוס ופטריות, ו אמנון עם רוטב לימון וצ'ילי.
הוראות
להביא 1 אינץ ' של מים לרתיחה בסיר גדול. שים אספרגוס בסל קיטור, במקום במחבת, כיסוי ואדים עד רך-פריך, על 4 דקות.
העברה לצלחת גדולה, מתפשט להתקרר.
מערבבים אבקת צ ' ילי, אבקת שום ו 1/4 כפית מלח על צלחת. לדלות פילה בתערובת התבלינים למעייל.
שמן חום במחבת nonstick גדול מעל חום בינוני גבוה.
מוסיף את הדגים ומבשלים עד אטום רק במרכז, בעדינות פונה באמצע הדרך, 5 עד 7 דקות בסך הכל. לחלק בין 4 צלחות. מיד להוסיף מיץ לימון, 1/4 הנותרים מלח ואספרגוס למחבת ומבשלים, תוך ערבוב כל הזמן, עד האספרגוס מצופה ומחומם דרך, על 2 דקות.
מגישים את האספרגוס עם הדגים.
יין מומלץ: פינו גריג ' יו., Gruener Veltliner, פינו נואר, יין מבעבע
ניתן לזווג עם פינו גריג ' יו, Gruener Veltliner, ו פינו נואר. דגים מגוונים כמו יין, אז קשה לבחור יינות שהולכים עם כל דג. יין לבן פריך, כגון פינו גריג ' יו או גרינר ולטלינר, יתאים לכל דג לבן בטעם עדין. דגים בשרניים, בטעם חזק כגון סלמון וטונה יכולים אפילו להתמודד עם יין אדום בהיר, כגון פינו נואר. Arsheen Maysaran פינו גרי עם 4.5 מתוך דירוג 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 18 דולר לבקבוק.
![Maysara Arsheen פינו גריס]()
Maysara Arsheen פינו גריס
ביטוי בהיר של פירות ממש מלפנים, ברכה החיך שלך עם הערות של דשא קצוץ ביום חם. היין מעוגן בחומציות פריך, אבל לא כל כך הרבה כמו להכניע להקניט חולף של מתיקות שמשאיר אותך מחייך. לארשין יש אופי חכם ומרענן שיעניק בהירות למגוון ההכנות של דגים, עופות וחזיר.