קושימומחה
מוכן ב1 ש, 45 דק.
מנות6
ציון בריאות11
מגזין

צ'ילס רלנוס

צ'ילס רלנוס
אם יש לך בערך 1 שעה ו 45 דקות כדי לבלות במטבח, צ'ילס רלנוס עשוי להיות יוצא מן הכלל לקטו אובו צמחוני מתכון לנסות. אתה מקבל מנה עיקרית שמספיקה ל 6 מנות. מנה אחת מכילה 430 קלוריות, 14 גרם חלבון, ו 23 גרם שומן. מתכון זה מאוכלרשת דורש אבקת אפייה, שום, סראנו צ'ילה, כוסברה. 3 אנשים התרשמו מתכון זה. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון ספוני מוצק של 61%. אם אהבתם את המתכון הזה, תסתכל על המתכונים הדומים האלה: צ'ילי אנצ' ו רלנוס דה קווסו (צ'ילי אנצ' ו מלא גבינה), צ'ילי פובלאנו ממולא באורז לבן (ארוז בלאנקו קון צ' ילס רלנוס דה קווסו), ו תבשיל צ'ילי שומן נמוך יותר (צ' ילי) רלנוס.

הוראות

1
ציוד מיוחד: שיפודי עץ באורך של כ-6 סנטימטרים
ציוד שתשתמש בו
2 ק"ג שרימפס ג'מבו, קלוף ומפורק, זנבות נותרים שלמים2 ק"ג שרימפס ג'מבו, קלוף ומפורק, זנבות נותרים שלמים
1
מקם מתלה על המדף העליון ביותר של אלמנט הברוילר ומחמם מראש.
ציוד שתשתמש בו
לתבלין (פובלנוס ישתנה בחריפותםלתבלין (פובלנוס ישתנה בחריפותם
2
הניחו את הצ ' ילי על תבנית צלייה מרופדת בנייר כסף וצלו, הופכים מדי פעם במלקחיים, עד שהעור חרוך, כ -10 דקות.
מרכיבים שתצטרך
6 עגבניות, קלופות וקצוצות6 עגבניות, קלופות וקצוצות
ציוד שתשתמש בו
תערובת תיבול סטייק או מלח ופלפל שחור גרוס טריתערובת תיבול סטייק או מלח ופלפל שחור גרוס טרי
4 אונקיות גבינת חלב פרה מיושן באיכות גבוהה, כגון גבינת הדגל של ביצ'ר, מגוררת4 אונקיות גבינת חלב פרה מיושן באיכות גבוהה, כגון גבינת הדגל של ביצ'ר, מגוררת
שרימפס מוקפץשרימפס מוקפץ
3
מעבירים את הצ ' ילי לקערה, מכסים ומצננים למשך 10 דקות.
מרכיבים שתצטרך
6 עגבניות, קלופות וקצוצות6 עגבניות, קלופות וקצוצות
ציוד שתשתמש בו
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
4
משפשפים בזהירות את העור החרוך מהצ ' ילי. בעזרת סכין קטנה יוצרים חריץ לאורך לאורך כל צ ' ילה ליצירת כיס. חותכים בזהירות וזורקים את הזרעים.
מרכיבים שתצטרך
6 עגבניות, קלופות וקצוצות6 עגבניות, קלופות וקצוצות
קישואים מאודים או מוקפצים קלות, להגשהקישואים מאודים או מוקפצים קלות, להגשה
2 3/4 אונקיות (75 גרם) סולטנות זהובות2 3/4 אונקיות (75 גרם) סולטנות זהובות
ציוד שתשתמש בו
רול פירות צהוב אחדרול פירות צהוב אחד
5
חותכים את הגבינה ללוחות 6 (בעובי 1/4 אינץ'), בערך 3/4 מאורך כל צ 'ילה (הצ' ילי שלך כנראה משתנה באורך, אז התאם את הגבינה לצ ' ילי). החלק את נתחי הגבינה לכיס של כל צ ' ילה כך שהם מלאים 2/3. (אם הגבינה בולטת מהצ ' ילי, פשוט חותכים מעט.) "לתפור" כל צ ' ילה סגורה עם שיפוד עץ או קיסם ארוך. (השיפודים צריכים להיות ארוכים יותר מהצ ' ילי, כך שניתן לשלוף אותם בקלות לאחר הטיגון.)
מרכיבים שתצטרך
4-1/2 כוסות גבינת צ'דר מגוררת4-1/2 כוסות גבינת צ'דר מגוררת
6 עגבניות, קלופות וקצוצות6 עגבניות, קלופות וקצוצות
ציוד שתשתמש בו
מסטיק מנטהמסטיק מנטה
סוכריות Air Head, חתוכות לרצועות דקותסוכריות Air Head, חתוכות לרצועות דקות
6
הקציפו את הקמח, אבקת האפייה, הכמון והמלח בקערה גדולה. מוסיפים את הבירה כדי להפוך את הבלילה חלקה.
מרכיבים שתצטרך
חלב קר, להגשהחלב קר, להגשה
בצל לבן או צהוב בינוני, 1 חתוך לרבעים ו-1 קצוץבצל לבן או צהוב בינוני, 1 חתוך לרבעים ו-1 קצוץ
שיבולת שועל (מהירה או רגילה)שיבולת שועל (מהירה או רגילה)
1/2 פאונד חוואר קצוץ1/2 פאונד חוואר קצוץ
(או או רגיל)(או או רגיל)
ציוד שתשתמש בו
צרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופותצרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופות
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
7
בסיר גדול, רחב, בעל תחתית כבדה, יוצקים את השמן לעומק של כ -3 סנטימטרים.
מרכיבים שתצטרך
טורטיות קמח טריות, להגשהטורטיות קמח טריות, להגשה
ציוד שתשתמש בו
גב שומן חזירגב שומן חזיר
8
מחממים על אש בינונית עד שמדחום טיגון עמוק המוחדר לשמן רושם 365 מעלות צלזיוס.
מרכיבים שתצטרך
טורטיות קמח טריות, להגשהטורטיות קמח טריות, להגשה
ציוד שתשתמש בו
רוטב חם שמן שומשוםרוטב חם שמן שומשום
9
שים את הקמח לחפירה על צלחת. עובדים ב -2 קבוצות, מחפרים את הצ 'ילי בקמח (הרטיבות של הצ' ילי יוצרת משחה קלה עם הקמח שאוטם מעל כל קרעים), טובלים בבלילה ומוסיפים בזהירות לשמן. מטגנים, הופכים את הצ ' ילי פעם אחת, עד להזהבה ופריכה, כ -4 דקות למנה. בעזרת מלקחיים מעבירים את הצ ' ילי רלנוס לתבנית אפייה מרופדת במגבת נייר יבשה לניקוז.
מרכיבים שתצטרך
6 עגבניות, קלופות וקצוצות6 עגבניות, קלופות וקצוצות
שיבולת שועל (מהירה או רגילה)שיבולת שועל (מהירה או רגילה)
רצועת קליפת לימוןרצועת קליפת לימון
טורטיות קמח טריות, להגשהטורטיות קמח טריות, להגשה
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץשרימפס מוקפץ
טורטיות קמח (25 ס"מ), חתוכות לרבעיםטורטיות קמח (25 ס"מ), חתוכות לרבעים
4 אונקיות גבינת חלב פרה מיושן באיכות גבוהה, כגון גבינת הדגל של ביצ'ר, מגוררת4 אונקיות גבינת חלב פרה מיושן באיכות גבוהה, כגון גבינת הדגל של ביצ'ר, מגוררת
10
מפזרים מלח, לפי הטעם. משוך בעדינות וזורק את השיפודים.
מרכיבים שתצטרך
(או או רגיל)(או או רגיל)
ציוד שתשתמש בו
סוכריות Air Head, חתוכות לרצועות דקותסוכריות Air Head, חתוכות לרצועות דקות
11
מחממים את הרוטב. כף מעט מהרוטב על צלחת והניח מעל 1 צ ' ילה רלנו. חזור על הפעולה עם יתרת הרוטב והצ ' ילי.
מרכיבים שתצטרך
6 עגבניות, קלופות וקצוצות6 עגבניות, קלופות וקצוצות
עצם הודו וצוואר הודועצם הודו וצוואר הודו
12
מגישים.
13
בבלנדר מערבבים את כל המרכיבים והמחית לתערובת אחידה.
ציוד שתשתמש בו
ליקריץ 42 מחרוזות אדומותליקריץ 42 מחרוזות אדומות
14
מעבירים את מחית העגבניות לסיר בינוני ומביאים לרתיחה. מנמיכים את החום ומבשלים עד מעט עבה, כ -10 דקות.
מרכיבים שתצטרך
2 1/2 כוסות קפלוטירי או קאסרי, מגורר2 1/2 כוסות קפלוטירי או קאסרי, מגורר
ציוד שתשתמש בו
20 תותים טריים, ללא קליפה20 תותים טריים, ללא קליפה