אם יש לך בערך 1 שעה ו 45 דקות כדי לבלות במטבח, צ'ילס רלנוס עשוי להיות יוצא מן הכלל לקטו אובו צמחוני מתכון לנסות. אתה מקבל מנה עיקרית שמספיקה ל 6 מנות. מנה אחת מכילה 430 קלוריות, 14 גרם חלבון, ו 23 גרם שומן. מתכון זה מאוכלרשת דורש אבקת אפייה, שום, סראנו צ'ילה, כוסברה. 3 אנשים התרשמו מתכון זה. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון ספוני מוצק של 61%. אם אהבתם את המתכון הזה, תסתכל על המתכונים הדומים האלה: צ'ילי אנצ' ו רלנוס דה קווסו (צ'ילי אנצ' ו מלא גבינה), צ'ילי פובלאנו ממולא באורז לבן (ארוז בלאנקו קון צ' ילס רלנוס דה קווסו), ו תבשיל צ'ילי שומן נמוך יותר (צ' ילי) רלנוס.
מקם מתלה על המדף העליון ביותר של אלמנט הברוילר ומחמם מראש.
ציוד שתשתמש בו
לתבלין (פובלנוס ישתנה בחריפותם
2
הניחו את הצ ' ילי על תבנית צלייה מרופדת בנייר כסף וצלו, הופכים מדי פעם במלקחיים, עד שהעור חרוך, כ -10 דקות.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס שום קצוץ
ציוד שתשתמש בו
תערובת תיבול סטייק או מלח ופלפל שחור גרוס טרי
4 אונקיות גבינת חלב פרה מיושן באיכות גבוהה, כגון גבינת הדגל של ביצ'ר, מגוררת
כפית אחת של מיץ לימון GOYA®
3
מעבירים את הצ ' ילי לקערה, מכסים ומצננים למשך 10 דקות.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס שום קצוץ
ציוד שתשתמש בו
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
4
משפשפים בזהירות את העור החרוך מהצ ' ילי. בעזרת סכין קטנה יוצרים חריץ לאורך לאורך כל צ ' ילה ליצירת כיס. חותכים בזהירות וזורקים את הזרעים.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס שום קצוץ
קישואים מאודים או מוקפצים קלות, להגשה
2 3/4 אונקיות (75 גרם) סולטנות זהובות
ציוד שתשתמש בו
רול פירות צהוב אחד
5
חותכים את הגבינה ללוחות 6 (בעובי 1/4 אינץ'), בערך 3/4 מאורך כל צ 'ילה (הצ' ילי שלך כנראה משתנה באורך, אז התאם את הגבינה לצ ' ילי). החלק את נתחי הגבינה לכיס של כל צ ' ילה כך שהם מלאים 2/3. (אם הגבינה בולטת מהצ ' ילי, פשוט חותכים מעט.) "לתפור" כל צ ' ילה סגורה עם שיפוד עץ או קיסם ארוך. (השיפודים צריכים להיות ארוכים יותר מהצ ' ילי, כך שניתן לשלוף אותם בקלות לאחר הטיגון.)
מרכיבים שתצטרך
חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'
1 כוס שום קצוץ
ציוד שתשתמש בו
מסטיק מנטה
סוכריות Air Head, חתוכות לרצועות דקות
6
הקציפו את הקמח, אבקת האפייה, הכמון והמלח בקערה גדולה. מוסיפים את הבירה כדי להפוך את הבלילה חלקה.
מרכיבים שתצטרך
2 כפות ועוד 2 כפיות חמאה קרה, מחולקות
בצל לבן או צהוב בינוני, 1 חתוך לרבעים ו-1 קצוץ
שקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם ליים
שקית של תערובת שוקו חם במשקל 30 גרם
1/2 כוס יין מרסלה מתוק
ציוד שתשתמש בו
עוגיות אוראו קצוצות
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
7
בסיר גדול, רחב, בעל תחתית כבדה, יוצקים את השמן לעומק של כ -3 סנטימטרים.
מרכיבים שתצטרך
דַק-
ציוד שתשתמש בו
אפונה קפואה של GOYA®, מופשרת
8
מחממים על אש בינונית עד שמדחום טיגון עמוק המוחדר לשמן רושם 365 מעלות צלזיוס.
מרכיבים שתצטרך
דַק-
ציוד שתשתמש בו
רוטב חם שמן שומשום
9
שים את הקמח לחפירה על צלחת. עובדים ב -2 קבוצות, מחפרים את הצ 'ילי בקמח (הרטיבות של הצ' ילי יוצרת משחה קלה עם הקמח שאוטם מעל כל קרעים), טובלים בבלילה ומוסיפים בזהירות לשמן. מטגנים, הופכים את הצ ' ילי פעם אחת, עד להזהבה ופריכה, כ -4 דקות למנה. בעזרת מלקחיים מעבירים את הצ ' ילי רלנוס לתבנית אפייה מרופדת במגבת נייר יבשה לניקוז.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס שום קצוץ
שקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם ליים
מגוון קרקרים או צ'יפס פיתה
דַק-
ציוד שתשתמש בו
טבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריך
אבקת ציר עוף של גויה®
4 אונקיות גבינת חלב פרה מיושן באיכות גבוהה, כגון גבינת הדגל של ביצ'ר, מגוררת
10
מפזרים מלח, לפי הטעם. משוך בעדינות וזורק את השיפודים.
מרכיבים שתצטרך
1/2 כוס יין מרסלה מתוק
ציוד שתשתמש בו
סוכריות Air Head, חתוכות לרצועות דקות
11
מחממים את הרוטב. כף מעט מהרוטב על צלחת והניח מעל 1 צ ' ילה רלנו. חזור על הפעולה עם יתרת הרוטב והצ ' ילי.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס שום קצוץ
בקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולק
12
מגישים.
13
בבלנדר מערבבים את כל המרכיבים והמחית לתערובת אחידה.
ציוד שתשתמש בו
ליקריץ 42 מחרוזות אדומות
14
מעבירים את מחית העגבניות לסיר בינוני ומביאים לרתיחה. מנמיכים את החום ומבשלים עד מעט עבה, כ -10 דקות.
מרכיבים שתצטרך
2 1/2 כוסות קפלוטירי או קאסרי, מגורר
ציוד שתשתמש בו
5 ירכי עוף ללא עור וללא עצמות, חתוכות לחתיכות קטנות