קושימומחה
מוכן ב1 ש, 45 דק.
מנות6
ציון בריאות11
מגזין

צ'ילס רלנוס

צ'ילס רלנוס
אם יש לך בערך 1 שעה ו 45 דקות כדי לבלות במטבח, צ'ילס רלנוס עשוי להיות יוצא מן הכלל לקטו אובו צמחוני מתכון לנסות. אתה מקבל מנה עיקרית שמספיקה ל 6 מנות. מנה אחת מכילה 430 קלוריות, 14 גרם חלבון, ו 23 גרם שומן. מתכון זה מאוכלרשת דורש אבקת אפייה, שום, סראנו צ'ילה, כוסברה. 3 אנשים התרשמו מתכון זה. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון ספוני מוצק של 61%. אם אהבתם את המתכון הזה, תסתכל על המתכונים הדומים האלה: צ'ילי אנצ' ו רלנוס דה קווסו (צ'ילי אנצ' ו מלא גבינה), צ'ילי פובלאנו ממולא באורז לבן (ארוז בלאנקו קון צ' ילס רלנוס דה קווסו), ו תבשיל צ'ילי שומן נמוך יותר (צ' ילי) רלנוס.

הוראות

1
ציוד מיוחד: שיפודי עץ באורך של כ-6 סנטימטרים
ציוד שתשתמש בו
2 ק"ג שרימפס ג'מבו, קלוף ומפורק, זנבות נותרים שלמים2 ק"ג שרימפס ג'מבו, קלוף ומפורק, זנבות נותרים שלמים
1
מקם מתלה על המדף העליון ביותר של אלמנט הברוילר ומחמם מראש.
ציוד שתשתמש בו
2 כפות פלוס 1 כפית חומץ אורז (לא מתובל)2 כפות פלוס 1 כפית חומץ אורז (לא מתובל)
2
הניחו את הצ ' ילי על תבנית צלייה מרופדת בנייר כסף וצלו, הופכים מדי פעם במלקחיים, עד שהעור חרוך, כ -10 דקות.
מרכיבים שתצטרך
2 פלפל אדום קלוי, קצוץ2 פלפל אדום קלוי, קצוץ
ציוד שתשתמש בו
תערובת תיבול סטייק או מלח ופלפל שחור גרוס טריתערובת תיבול סטייק או מלח ופלפל שחור גרוס טרי
4 אונקיות גבינת חלב פרה מיושן באיכות גבוהה, כגון גבינת הדגל של ביצ'ר, מגוררת4 אונקיות גבינת חלב פרה מיושן באיכות גבוהה, כגון גבינת הדגל של ביצ'ר, מגוררת
רצועות פלפל אדום מתוק קלוי ועירית טחונה נוספת, לא חובהרצועות פלפל אדום מתוק קלוי ועירית טחונה נוספת, לא חובה
3
מעבירים את הצ ' ילי לקערה, מכסים ומצננים למשך 10 דקות.
מרכיבים שתצטרך
2 פלפל אדום קלוי, קצוץ2 פלפל אדום קלוי, קצוץ
ציוד שתשתמש בו
1/4 כוס עוגיות ג'ינג'ר (בערך 5 עוגיות)1/4 כוס עוגיות ג'ינג'ר (בערך 5 עוגיות)
4
משפשפים בזהירות את העור החרוך מהצ ' ילי. בעזרת סכין קטנה יוצרים חריץ לאורך לאורך כל צ ' ילה ליצירת כיס. חותכים בזהירות וזורקים את הזרעים.
מרכיבים שתצטרך
2 פלפל אדום קלוי, קצוץ2 פלפל אדום קלוי, קצוץ
1 כפית אבקת ג'לטין ללא טעם1 כפית אבקת ג'לטין ללא טעם
2 3/4 אונקיות (75 גרם) סולטנות זהובות2 3/4 אונקיות (75 גרם) סולטנות זהובות
ציוד שתשתמש בו
מסטיק פירות עם פסים כתומיםמסטיק פירות עם פסים כתומים
5
חותכים את הגבינה ללוחות 6 (בעובי 1/4 אינץ'), בערך 3/4 מאורך כל צ 'ילה (הצ' ילי שלך כנראה משתנה באורך, אז התאם את הגבינה לצ ' ילי). החלק את נתחי הגבינה לכיס של כל צ ' ילה כך שהם מלאים 2/3. (אם הגבינה בולטת מהצ ' ילי, פשוט חותכים מעט.) "לתפור" כל צ ' ילה סגורה עם שיפוד עץ או קיסם ארוך. (השיפודים צריכים להיות ארוכים יותר מהצ ' ילי, כך שניתן לשלוף אותם בקלות לאחר הטיגון.)
מרכיבים שתצטרך
2 עד 4 כפות תערובת מרק בצל2 עד 4 כפות תערובת מרק בצל
2 פלפל אדום קלוי, קצוץ2 פלפל אדום קלוי, קצוץ
ציוד שתשתמש בו
מסטיק מנטהמסטיק מנטה
סוכריות Air Head, חתוכות לרצועות דקותסוכריות Air Head, חתוכות לרצועות דקות
6
הקציפו את הקמח, אבקת האפייה, הכמון והמלח בקערה גדולה. מוסיפים את הבירה כדי להפוך את הבלילה חלקה.
מרכיבים שתצטרך
1 1/3 כוס מולסה1 1/3 כוס מולסה
בצל מאווי מתוק או וידליה, קצוץ גסבצל מאווי מתוק או וידליה, קצוץ גס
שזיפים מבושלים או פירות אחריםשזיפים מבושלים או פירות אחרים
1/2 פאונד חוואר קצוץ1/2 פאונד חוואר קצוץ
5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות
ציוד שתשתמש בו
חבילה אחת (3.3 אונקיות) אינסטנט תערובת פודינג שוקולד לבןחבילה אחת (3.3 אונקיות) אינסטנט תערובת פודינג שוקולד לבן
1/4 כוס עוגיות ג'ינג'ר (בערך 5 עוגיות)1/4 כוס עוגיות ג'ינג'ר (בערך 5 עוגיות)
7
בסיר גדול, רחב, בעל תחתית כבדה, יוצקים את השמן לעומק של כ -3 סנטימטרים.
מרכיבים שתצטרך
בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
ענפי פטרוזיליה טריים, פרוסים דק, לקישוטענפי פטרוזיליה טריים, פרוסים דק, לקישוט
8
מחממים על אש בינונית עד שמדחום טיגון עמוק המוחדר לשמן רושם 365 מעלות צלזיוס.
מרכיבים שתצטרך
בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
רוטב חם שמן שומשוםרוטב חם שמן שומשום
9
שים את הקמח לחפירה על צלחת. עובדים ב -2 קבוצות, מחפרים את הצ 'ילי בקמח (הרטיבות של הצ' ילי יוצרת משחה קלה עם הקמח שאוטם מעל כל קרעים), טובלים בבלילה ומוסיפים בזהירות לשמן. מטגנים, הופכים את הצ ' ילי פעם אחת, עד להזהבה ופריכה, כ -4 דקות למנה. בעזרת מלקחיים מעבירים את הצ ' ילי רלנוס לתבנית אפייה מרופדת במגבת נייר יבשה לניקוז.
מרכיבים שתצטרך
2 פלפל אדום קלוי, קצוץ2 פלפל אדום קלוי, קצוץ
שזיפים מבושלים או פירות אחריםשזיפים מבושלים או פירות אחרים
רצועת קליפת לימוןרצועת קליפת לימון
בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
קורט פתיתי פלפל אדוםקורט פתיתי פלפל אדום
8 מקלות גבינה עטופים בנפרד של 1 אונקיה8 מקלות גבינה עטופים בנפרד של 1 אונקיה
4 אונקיות גבינת חלב פרה מיושן באיכות גבוהה, כגון גבינת הדגל של ביצ'ר, מגוררת4 אונקיות גבינת חלב פרה מיושן באיכות גבוהה, כגון גבינת הדגל של ביצ'ר, מגוררת
10
מפזרים מלח, לפי הטעם. משוך בעדינות וזורק את השיפודים.
מרכיבים שתצטרך
5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות
ציוד שתשתמש בו
סוכריות Air Head, חתוכות לרצועות דקותסוכריות Air Head, חתוכות לרצועות דקות
11
מחממים את הרוטב. כף מעט מהרוטב על צלחת והניח מעל 1 צ ' ילה רלנו. חזור על הפעולה עם יתרת הרוטב והצ ' ילי.
מרכיבים שתצטרך
2 פלפל אדום קלוי, קצוץ2 פלפל אדום קלוי, קצוץ
הצעת הגשה: להגיש על פסטההצעת הגשה: להגיש על פסטה
12
מגישים.
13
בבלנדר מערבבים את כל המרכיבים והמחית לתערובת אחידה.
ציוד שתשתמש בו
ליקריץ 42 מחרוזות אדומותליקריץ 42 מחרוזות אדומות
14
מעבירים את מחית העגבניות לסיר בינוני ומביאים לרתיחה. מנמיכים את החום ומבשלים עד מעט עבה, כ -10 דקות.
מרכיבים שתצטרך
2 1/2 כוסות קפלוטירי או קאסרי, מגורר2 1/2 כוסות קפלוטירי או קאסרי, מגורר
ציוד שתשתמש בו
2 כפות מרגרינה פרווה, מומסת2 כפות מרגרינה פרווה, מומסת