צ'ילס רלנוס
אם יש לך בערך 1 שעה ו 45 דקות כדי לבלות במטבח, צ'ילס רלנוס עשוי להיות יוצא מן הכלל לקטו אובו צמחוני מתכון לנסות. אתה מקבל מנה עיקרית שמספיקה ל 6 מנות. מנה אחת מכילה 430 קלוריות, 14 גרם חלבון, ו 23 גרם שומן. מתכון זה מאוכלרשת דורש אבקת אפייה, שום, סראנו צ'ילה, כוסברה. 3 אנשים התרשמו מתכון זה. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון ספוני מוצק של 61%. אם אהבתם את המתכון הזה, תסתכל על המתכונים הדומים האלה: צ'ילי אנצ' ו רלנוס דה קווסו (צ'ילי אנצ' ו מלא גבינה), צ'ילי פובלאנו ממולא באורז לבן (ארוז בלאנקו קון צ' ילס רלנוס דה קווסו), ו תבשיל צ'ילי שומן נמוך יותר (צ' ילי) רלנוס.
הוראות
ציוד מיוחד: שיפודי עץ באורך של כ-6 סנטימטרים
מקם מתלה על המדף העליון ביותר של אלמנט הברוילר ומחמם מראש.
הניחו את הצ ' ילי על תבנית צלייה מרופדת בנייר כסף וצלו, הופכים מדי פעם במלקחיים, עד שהעור חרוך, כ -10 דקות.
מעבירים את הצ ' ילי לקערה, מכסים ומצננים למשך 10 דקות.
משפשפים בזהירות את העור החרוך מהצ ' ילי. בעזרת סכין קטנה יוצרים חריץ לאורך לאורך כל צ ' ילה ליצירת כיס. חותכים בזהירות וזורקים את הזרעים.
חותכים את הגבינה ללוחות 6 (בעובי 1/4 אינץ'), בערך 3/4 מאורך כל צ 'ילה (הצ' ילי שלך כנראה משתנה באורך, אז התאם את הגבינה לצ ' ילי). החלק את נתחי הגבינה לכיס של כל צ ' ילה כך שהם מלאים 2/3. (אם הגבינה בולטת מהצ ' ילי, פשוט חותכים מעט.) "לתפור" כל צ ' ילה סגורה עם שיפוד עץ או קיסם ארוך. (השיפודים צריכים להיות ארוכים יותר מהצ ' ילי, כך שניתן לשלוף אותם בקלות לאחר הטיגון.)
הקציפו את הקמח, אבקת האפייה, הכמון והמלח בקערה גדולה. מוסיפים את הבירה כדי להפוך את הבלילה חלקה.
בסיר גדול, רחב, בעל תחתית כבדה, יוצקים את השמן לעומק של כ -3 סנטימטרים.
מחממים על אש בינונית עד שמדחום טיגון עמוק המוחדר לשמן רושם 365 מעלות צלזיוס.
שים את הקמח לחפירה על צלחת. עובדים ב -2 קבוצות, מחפרים את הצ 'ילי בקמח (הרטיבות של הצ' ילי יוצרת משחה קלה עם הקמח שאוטם מעל כל קרעים), טובלים בבלילה ומוסיפים בזהירות לשמן. מטגנים, הופכים את הצ ' ילי פעם אחת, עד להזהבה ופריכה, כ -4 דקות למנה. בעזרת מלקחיים מעבירים את הצ ' ילי רלנוס לתבנית אפייה מרופדת במגבת נייר יבשה לניקוז.
מפזרים מלח, לפי הטעם. משוך בעדינות וזורק את השיפודים.
מחממים את הרוטב. כף מעט מהרוטב על צלחת והניח מעל 1 צ ' ילה רלנו. חזור על הפעולה עם יתרת הרוטב והצ ' ילי.
בבלנדר מערבבים את כל המרכיבים והמחית לתערובת אחידה.
מעבירים את מחית העגבניות לסיר בינוני ומביאים לרתיחה. מנמיכים את החום ומבשלים עד מעט עבה, כ -10 דקות.