צ'ימיצ'נגאס
מתכון זה אופייני למטבח המקסיקני. זמן הכנת המתכון כ 55 דקות. נסו Chimichangas, צ'ימיצ' נגות כמעט מפורסמות, ו Chimichangas עוף (מתכונים דומים).
הוראות
בשר חום במחבת גדולה על חום בינוני-גבוה; ניקוז.
מוסיפים בצל, שום, אורגנו ופלפל מרוסק; מבשלים 5 דקות. של עד בצל רך, ערבוב מדי פעם.
כפית 1/4 תערובת בשר כוס על מרכז של כל טורטילה; העליון עם VELVEETA. מקפלים בכל הצדדים של טורטיות כדי לסגור לחלוטין מילוי; מאובטח עם קיסמים מעץ.
מניחים בשכבה אחת על תבנית אפייה. מקררים 20 דקות.
שמן חום בסיר גדול על חום בינוני גבוה.
להוסיף chimichangas, 2 בכל פעם; לבשל 5 דקות. או עד חום זהוב.
מגישים צ 'ימיצ' נגה עם שמנת חמוצה וכוסברה.