קושימומחה
מוכן ב1 ש, 5 דק.
מנות8
ציון בריאות6
מגזין

צ'ימיצ' נגות עוף ברוטב שמנת חמוצה

צ'ימיצ' נגות עוף ברוטב שמנת חמוצה
Chimichangas עוף עם רוטב שמנת חמוצה יכול להיות רק המנה העיקרית שאתה מחפש. המתכון הזה מכסה %14 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 8 מנות. מנה אחת מכילה 380 קלוריות, 18 גרם חלבון ו 20 גרם שומן. אם יש לכם צ'ילי, חצאי חזה עוף, פלפל טחון, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב הקמח אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת תפוחים עם רוטב קרמל כקינוח. . זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו 5 דקות. מתכונים דומים: צ'ימיצ' נגות עוף ברוטב שמנת חמוצה, צ'ימיצ' נגות עוף ברוטב ירוק, ו עוף ברוטב שמנת חמוצה.

הוראות

1
מניחים את חזה העוף לסיר גדול.
מרכיבים שתצטרך
מרגריטה® קפיקולהמרגריטה® קפיקולה
ציוד שתשתמש בו
גריסי פנינה לבניםגריסי פנינה לבנים
2
יוצקים במים, ומתבלים עם אבקת צ ' ילי, 1/2 כפית מלח, כמון, 1/4 כפית פלפל שחור, אבקת שום, אבקת בצל, ופלפל קאיין. מביאים לרתיחה מעל חום גבוה, ואז להפחית את החום בינוני-נמוך, ומבשלים 15 דקות. לאחר 15 דקות, מערבבים ב 4 אונקיות של צ ' ילי ירוק, בצל ושום; להמשיך רותח עד הנוזל צמצם 1 כוס. השמורה נותרת 3 אונקיות של צ ' ילי ירוק קצוץ.
מרכיבים שתצטרך
1 כפית אורגנו מיובש, ועוד לזילוף1 כפית אורגנו מיובש, ועוד לזילוף
פרוסות חצי ירח מלפפון אנגליפרוסות חצי ירח מלפפון אנגלי
2 כפות גרם בנגל מפוצל (צ'אנה דאל)2 כפות גרם בנגל מפוצל (צ'אנה דאל)
עם 4 גרם שומן או פחות למנה (מומלץ: ביסק עגבניות שמנמן של איימי)עם 4 גרם שומן או פחות למנה (מומלץ: ביסק עגבניות שמנמן של איימי)
כָּתֵףכָּתֵף
שום גויה®שום גויה®
בצל לבן או צהוב בינוני, 1 חתוך לרבעים ו-1 קצוץבצל לבן או צהוב בינוני, 1 חתוך לרבעים ו-1 קצוץ
1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק
1 כוס גריסי פנינה לבנים1 כוס גריסי פנינה לבנים
1/2 כוס יין מרסלה מתוק1/2 כוס יין מרסלה מתוק
3
הסר את העוף, לגרוס עם שני מזלגות, ולחזור לתערובת הבצל.
מרכיבים שתצטרך
1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות
1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק
4
בינתיים, להמיס את החמאה בסיר קטן על אש בינונית. מערבבים בקמח, ומבשלים 1 דקה.
מרכיבים שתצטרך
צבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונליצבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונלי
שקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם לייםשקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם ליים
ציוד שתשתמש בו
גריסי פנינה לבניםגריסי פנינה לבנים
5
לטאטא במים וקוביית בוליון עד שהמים התעבו וקוביית הבוליון התפרקה, כ 4 דקות.
מרכיבים שתצטרך
קוביית מרקקוביית מרק
1 כוס גריסי פנינה לבנים1 כוס גריסי פנינה לבנים
ציוד שתשתמש בו
עוגיות אוראו קצוצותעוגיות אוראו קצוצות
6
לטאטא בשמור 3 אונקיות של צ ' ילי ירוק והשמנת החמוצה; העונה לפי הטעם עם מלח ופלפל. תתחמם.
מרכיבים שתצטרך
4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות
2 כפות גרם בנגל מפוצל (צ'אנה דאל)2 כפות גרם בנגל מפוצל (צ'אנה דאל)
3 חבילות (8 אונקיות כל אחת) גבינת שמנת מופחתת שומן, חתוכה לקוביות3 חבילות (8 אונקיות כל אחת) גבינת שמנת מופחתת שומן, חתוכה לקוביות
ציוד שתשתמש בו
עוגיות אוראו קצוצותעוגיות אוראו קצוצות
7
שמן חום בסיר עמוק או בסיר גדול ל 375 מעלות F (190 מעלות C).
מרכיבים שתצטרך
דַק-דַק-
ציוד שתשתמש בו
גריסי פנינה לבניםגריסי פנינה לבנים
8
מניחים טורטייה על משטח העבודה שלך, ואז כפית על 1/3 כוס של העוף מילוי באמצע הדרך בין הקצה התחתון לבין מרכז טורטייה. לשטח את המילוי לצורה מלבנית עם החלק האחורי של כף.
מרכיבים שתצטרך
קציצות עוף צמחוניות קפואותקציצות עוף צמחוניות קפואות
1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות
9
מפזרים על 1 אונקיה של גבינת מונטריי ג ' ק על המילוי. מקפלים את החלק התחתון של טורטייה נוח על המילוי, ואז לקפל את הקצוות שמאלה וימינה.
מרכיבים שתצטרך
גבינת מונטרייגבינת מונטריי
קציצות עוף צמחוניות קפואותקציצות עוף צמחוניות קפואות
10
מגלגלים את chimichanga עד הקצה העליון, ויוצרים גליל הדוק; לאבטח את הקצוות עם קיסמים מעץ. חזור עם שאר החומרים.
מרכיבים שתצטרך
(כדי להחזיק את נתחי העוף יחד)(כדי להחזיק את נתחי העוף יחד)
ציוד שתשתמש בו
קיסמי שיניים (להחזקת נתחי עוף יחד)קיסמי שיניים (להחזקת נתחי עוף יחד)
11
מבשלים את chimichangas, 2 בכל פעם, בשמן החם עד שהם פריך וזהוב חום משני הצדדים, על 1 דקה לכל צד.
מרכיבים שתצטרך
דַק-דַק-
12
מסננים על צלחת נייר מצופה מגבת, ולהסיר קיסמים. למעלה עם רוטב שמנת חמוצה להגיש.
מרכיבים שתצטרך
רוטב שמנתרוטב שמנת
ציוד שתשתמש בו
אבקת ציר עוף של גויה®אבקת ציר עוף של גויה®
קיסמי שיניים (להחזקת נתחי עוף יחד)קיסמי שיניים (להחזקת נתחי עוף יחד)

מרכיבים

2קרום: פירורי קרקר גרהםצבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונליצבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונלי0לדוגמה, ירקות (למשל, תרד)1 ג'לפנו טרי שלם1 ג'לפנו טרי שלם1קובייהמרק עוףמרק עוף1גבינת פרמזן מגוררת1 כפית אורגנו מיובש, ועוד לזילוף1 כפית אורגנו מיובש, ועוד לזילוף2קרום: פירורי קרקר גרהםקמח לכל מטרהקמח לכל מטרה88-inchs(8 אינץ') טורטיות קמח(8 אינץ') טורטיות קמח3ציפורן גדולהשום, טחוןשום, טחון0לדוגמה, ירקות (למשל, תרד)פרוסות חצי ירח מלפפון אנגליפרוסות חצי ירח מלפפון אנגלי198פלפל האבנרוצ'ילי ירוק קצוץ, מחולקצ'ילי ירוק קצוץ, מחולק1לדוגמה, ירקות (למשל, תרד)כמון טחוןכמון טחון0לדוגמה, ירקות (למשל, תרד)2 עד 3 כפות טבעות פלפל בננה קצוצות או פלפל חריף קצוץ מכל סוג שהוא2 עד 3 כפות טבעות פלפל בננה קצוצות או פלפל חריף קצוץ מכל סוג שהוא227פלפל האבנרוגבינת מונטריי גרוסהגבינת מונטריי גרוסה8קצת קישואים קצוציםשמן לטיגוןשמן לטיגון1181 לב מפאלדי טרי אם אפשרבצל קצוץבצל קצוץ0לדוגמה, ירקות (למשל, תרד)כָּתֵףכָּתֵף1לדוגמה, ירקות (למשל, תרד)1/2 כוס יין מרסלה מתוק1/2 כוס יין מרסלה מתוק8קצת קישואים קצוציםמלח ופלפל לפי הטעםמלח ופלפל לפי הטעם2largesחצאי חזה עוף ללא עור וללא עצמותחצאי חזה עוף ללא עור וללא עצמות1181 לב מפאלדי טרי אם אפשר3 חבילות (8 אונקיות כל אחת) גבינת שמנת מופחתת שומן, חתוכה לקוביות3 חבילות (8 אונקיות כל אחת) גבינת שמנת מופחתת שומן, חתוכה לקוביות2371 לב מפאלדי טרי אם אפשר1 כוס גריסי פנינה לבנים1 כוס גריסי פנינה לבנים

יין מומלץ: פינו נואר, ריזלינג, ורוד נוצץ

מקסיקני בתפריט? נסה זיווג עם פינו נואר, ריזלינג ורוזה נוצץ. יינות לבנים חומציים כמו ריזלינג או אדומים בעלי טאנין נמוך כמו פינו נואר יכולים לעבוד היטב עם מנות מקסיקניות. רוזה נוצץ הוא זיווג בטוח מדי. יין אחד אתה יכול לנסות הוא Cuvaison פינו נואר. יש לו 4.8 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 29 דולר.
Cuvaison פינו נואר
Cuvaison פינו נואר
קרנרוס פינו נואר של קובייסון מגיע מאחוזתם בת 400 דונם בחלק הדרומי של עמק נאפה. כרם אקלים קריר זה מאפשר תנאים כמעט מושלמים שנה אחר שנה לייצר שרדונה ברמה עולמית, פינו נואר, סירה, סוביניון בלאן ומרלו. שליטה על כל היבטי החקלאות בכרם שלהם נותנת לקובייסון יתרון בייצור הפרי האיכותי ביותר ולכן מצמצמת את המניפולציה על היקב. היינן סטיבן רוגסטד מסכם זאת בצורה הטובה ביותר: "הסגנון והפילוסופיה שלי מבוססים על הבעת האופי הייחודי של ענבי האחוזה שלנו ועשיית מעט ככל האפשר עבורם. כאשר לאדם יש פרי נפלא לעבוד איתו, זה צריך להיות הדגש של האדם."