קושימומחה
מוכן ב1 ש, 5 דק.
מנות8
ציון בריאות6
מגזין

צ'ימיצ' נגות עוף ברוטב שמנת חמוצה

צ'ימיצ' נגות עוף ברוטב שמנת חמוצה
Chimichangas עוף עם רוטב שמנת חמוצה יכול להיות רק המנה העיקרית שאתה מחפש. המתכון הזה מכסה %14 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 8 מנות. מנה אחת מכילה 380 קלוריות, 18 גרם חלבון ו 20 גרם שומן. אם יש לכם צ'ילי, חצאי חזה עוף, פלפל טחון, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב הקמח אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת תפוחים עם רוטב קרמל כקינוח. . זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו 5 דקות. מתכונים דומים: צ'ימיצ' נגות עוף ברוטב שמנת חמוצה, צ'ימיצ' נגות עוף ברוטב ירוק, ו עוף ברוטב שמנת חמוצה.

הוראות

1
מניחים את חזה העוף לסיר גדול.
מרכיבים שתצטרך
פלפל אדום קצוץ דק (בערך 1 פלפל בינוני)פלפל אדום קצוץ דק (בערך 1 פלפל בינוני)
ציוד שתשתמש בו
אגוזי פקאן מזוגגים קצוצים, לא חובהאגוזי פקאן מזוגגים קצוצים, לא חובה
2
יוצקים במים, ומתבלים עם אבקת צ ' ילי, 1/2 כפית מלח, כמון, 1/4 כפית פלפל שחור, אבקת שום, אבקת בצל, ופלפל קאיין. מביאים לרתיחה מעל חום גבוה, ואז להפחית את החום בינוני-נמוך, ומבשלים 15 דקות. לאחר 15 דקות, מערבבים ב 4 אונקיות של צ ' ילי ירוק, בצל ושום; להמשיך רותח עד הנוזל צמצם 1 כוס. השמורה נותרת 3 אונקיות של צ ' ילי ירוק קצוץ.
מרכיבים שתצטרך
1 כפית אורגנו מיובש, ועוד לזילוף1 כפית אורגנו מיובש, ועוד לזילוף
זיתים בשלים או ממולאים בפימיאנטו מגולענים, לא חובהזיתים בשלים או ממולאים בפימיאנטו מגולענים, לא חובה
2 כפות גרם בנגל מפוצל (צ'אנה דאל)2 כפות גרם בנגל מפוצל (צ'אנה דאל)
עם 4 גרם שומן או פחות למנה (מומלץ: ביסק עגבניות שמנמן של איימי)עם 4 גרם שומן או פחות למנה (מומלץ: ביסק עגבניות שמנמן של איימי)
בצל לבן קצוץ (מ-1 בצל גדול או 2 קטן)בצל לבן קצוץ (מ-1 בצל גדול או 2 קטן)
טבעות פלפל בננה קצוצות או פלפל חריף קצוץ מכל סוגטבעות פלפל בננה קצוצות או פלפל חריף קצוץ מכל סוג
בצל מאווי מתוק או וידליה, קצוץ גסבצל מאווי מתוק או וידליה, קצוץ גס
3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות
רצועת קליפת לימון אחתרצועת קליפת לימון אחת
5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות
3
הסר את העוף, לגרוס עם שני מזלגות, ולחזור לתערובת הבצל.
מרכיבים שתצטרך
1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות
3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות
4
בינתיים, להמיס את החמאה בסיר קטן על אש בינונית. מערבבים בקמח, ומבשלים 1 דקה.
מרכיבים שתצטרך
1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון
שזיפים מבושלים או פירות אחריםשזיפים מבושלים או פירות אחרים
ציוד שתשתמש בו
אגוזי פקאן מזוגגים קצוצים, לא חובהאגוזי פקאן מזוגגים קצוצים, לא חובה
5
לטאטא במים וקוביית בוליון עד שהמים התעבו וקוביית הבוליון התפרקה, כ 4 דקות.
מרכיבים שתצטרך
קוביית מרקקוביית מרק
רצועת קליפת לימון אחתרצועת קליפת לימון אחת
ציוד שתשתמש בו
חבילה אחת (3.3 אונקיות) אינסטנט תערובת פודינג שוקולד לבןחבילה אחת (3.3 אונקיות) אינסטנט תערובת פודינג שוקולד לבן
6
לטאטא בשמור 3 אונקיות של צ ' ילי ירוק והשמנת החמוצה; העונה לפי הטעם עם מלח ופלפל. תתחמם.
מרכיבים שתצטרך
כרישה אחת, נקייה וחתוכה לקוביות גדולות, רק החלק הלבןכרישה אחת, נקייה וחתוכה לקוביות גדולות, רק החלק הלבן
2 כפות גרם בנגל מפוצל (צ'אנה דאל)2 כפות גרם בנגל מפוצל (צ'אנה דאל)
3 חבילות (8 אונקיות כל אחת) גבינת שמנת מופחתת שומן, חתוכה לקוביות3 חבילות (8 אונקיות כל אחת) גבינת שמנת מופחתת שומן, חתוכה לקוביות
ציוד שתשתמש בו
חבילה אחת (3.3 אונקיות) אינסטנט תערובת פודינג שוקולד לבןחבילה אחת (3.3 אונקיות) אינסטנט תערובת פודינג שוקולד לבן
7
שמן חום בסיר עמוק או בסיר גדול ל 375 מעלות F (190 מעלות C).
מרכיבים שתצטרך
בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
אגוזי פקאן מזוגגים קצוצים, לא חובהאגוזי פקאן מזוגגים קצוצים, לא חובה
8
מניחים טורטייה על משטח העבודה שלך, ואז כפית על 1/3 כוס של העוף מילוי באמצע הדרך בין הקצה התחתון לבין מרכז טורטייה. לשטח את המילוי לצורה מלבנית עם החלק האחורי של כף.
מרכיבים שתצטרך
3/4 פאונד רוסטביף מבושל פרוס דק3/4 פאונד רוסטביף מבושל פרוס דק
1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות
9
מפזרים על 1 אונקיה של גבינת מונטריי ג ' ק על המילוי. מקפלים את החלק התחתון של טורטייה נוח על המילוי, ואז לקפל את הקצוות שמאלה וימינה.
מרכיבים שתצטרך
גבינת מונטרייגבינת מונטריי
3/4 פאונד רוסטביף מבושל פרוס דק3/4 פאונד רוסטביף מבושל פרוס דק
10
מגלגלים את chimichanga עד הקצה העליון, ויוצרים גליל הדוק; לאבטח את הקצוות עם קיסמים מעץ. חזור עם שאר החומרים.
מרכיבים שתצטרך
דיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלידיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
מסטיק מנטהמסטיק מנטה
11
מבשלים את chimichangas, 2 בכל פעם, בשמן החם עד שהם פריך וזהוב חום משני הצדדים, על 1 דקה לכל צד.
מרכיבים שתצטרך
בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
12
מסננים על צלחת נייר מצופה מגבת, ולהסיר קיסמים. למעלה עם רוטב שמנת חמוצה להגיש.
מרכיבים שתצטרך
רוטב שמנתרוטב שמנת
ציוד שתשתמש בו
8 מקלות גבינה עטופים בנפרד של 1 אונקיה8 מקלות גבינה עטופים בנפרד של 1 אונקיה
מסטיק מנטהמסטיק מנטה

מרכיבים

22 כפיות גרגירי פלפל טחונים גס1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון0חתיכות טופי הית' בר1 ג'לפנו טרי שלם1 ג'לפנו טרי שלם1קובייהמרק עוףמרק עוף11 כף אורגנו מיובש1 כפית אורגנו מיובש, ועוד לזילוף1 כפית אורגנו מיובש, ועוד לזילוף22 כפיות גרגירי פלפל טחונים גסקמח לכל מטרהקמח לכל מטרה88-inchs(8 אינץ') טורטיות קמח(8 אינץ') טורטיות קמח3ציפורן גדולהשום, טחוןשום, טחון0חתיכות טופי הית' ברזיתים בשלים או ממולאים בפימיאנטו מגולענים, לא חובהזיתים בשלים או ממולאים בפימיאנטו מגולענים, לא חובה198חבילות של ג'לו אינסטנט פודינג שוקולד פאדג'צ'ילי ירוק קצוץ, מחולקצ'ילי ירוק קצוץ, מחולק1חתיכות טופי הית' ברכמון טחוןכמון טחון0חתיכות טופי הית' בר2 עד 3 כפות טבעות פלפל בננה קצוצות או פלפל חריף קצוץ מכל סוג שהוא2 עד 3 כפות טבעות פלפל בננה קצוצות או פלפל חריף קצוץ מכל סוג שהוא227חבילות של ג'לו אינסטנט פודינג שוקולד פאדג'גבינת מונטריי גרוסהגבינת מונטריי גרוסה8שרימפס וורידיםשמן לטיגוןשמן לטיגון1181 לב מפאלדי טרי אם אפשרבצל קצוץבצל קצוץ0חתיכות טופי הית' ברבצל לבן קצוץ (מ-1 בצל גדול או 2 קטן)בצל לבן קצוץ (מ-1 בצל גדול או 2 קטן)1חתיכות טופי הית' בר5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות8שרימפס וורידיםמלח ופלפל לפי הטעםמלח ופלפל לפי הטעם2largesחצאי חזה עוף ללא עור וללא עצמותחצאי חזה עוף ללא עור וללא עצמות1181 לב מפאלדי טרי אם אפשר3 חבילות (8 אונקיות כל אחת) גבינת שמנת מופחתת שומן, חתוכה לקוביות3 חבילות (8 אונקיות כל אחת) גבינת שמנת מופחתת שומן, חתוכה לקוביות2371 לב מפאלדי טרי אם אפשררצועת קליפת לימון אחתרצועת קליפת לימון אחת

יין מומלץ: פינו נואר, ריזלינג, ורוד נוצץ

מקסיקני בתפריט? נסה זיווג עם פינו נואר, ריזלינג ורוזה נוצץ. יינות לבנים חומציים כמו ריזלינג או אדומים בעלי טאנין נמוך כמו פינו נואר יכולים לעבוד היטב עם מנות מקסיקניות. רוזה נוצץ הוא זיווג בטוח מדי. יין אחד אתה יכול לנסות הוא Cuvaison פינו נואר. יש לו 4.8 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 29 דולר.
Cuvaison פינו נואר
Cuvaison פינו נואר
קרנרוס פינו נואר של קובייסון מגיע מאחוזתם בת 400 דונם בחלק הדרומי של עמק נאפה. כרם אקלים קריר זה מאפשר תנאים כמעט מושלמים שנה אחר שנה לייצר שרדונה ברמה עולמית, פינו נואר, סירה, סוביניון בלאן ומרלו. שליטה על כל היבטי החקלאות בכרם שלהם נותנת לקובייסון יתרון בייצור הפרי האיכותי ביותר ולכן מצמצמת את המניפולציה על היקב. היינן סטיבן רוגסטד מסכם זאת בצורה הטובה ביותר: "הסגנון והפילוסופיה שלי מבוססים על הבעת האופי הייחודי של ענבי האחוזה שלנו ועשיית מעט ככל האפשר עבורם. כאשר לאדם יש פרי נפלא לעבוד איתו, זה צריך להיות הדגש של האדם."