צ'יפוטלה-בורגר הודו בייקון
המתכון צ'יפוטלה-בייקון טורקיה בורגר יכול לספק את התשוקה האמריקאית שלך בערך 1 שעה. במנה עיקרית זו יש 760 קלוריות, 54 גרם חלבון ו 43 גרם של שומן למנה. מתכון נטול לקטוז זה מגיש 4 . אם יש לך שמן זית, פלפל, חזה הודו טחון, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש ב המלח הכשר אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,פירורים דלי שומן עוגה (כשר חלבי) כקינוח. נסו המבורגר בייקון גביני עם רוטב צ'יפוטלה חריף Aiolo, המבורגר הודו בייקון טחון, ו Jalapeno בייקון בורגר הודו (מתכונים דומים).
הוראות
מניחים את קטשופ ורוטב צ ' יפוטלה בקערה קטנה ומערבבים לשלב; להפריש.להמבורגרים: לחתוך את הבצל לתוך 1/4 אינץ ' עבה סיבובים. שמירה על פרוסות שלמות טבעות קונצנטריות שלהם, למקם שלושה רבעים של סיבובים בתבנית אפייה רדודה טפטוף עם שמן זית וחומץ. מתבלים במלח ופלפל ופונים למעיל בשמן ובחומץ; מניחים בצד.דק קוצצים את הסיבובים הנותרים ומניחים בקערה בינונית (אתה צריך בערך 1/2 כוס).
מוסיפים את טורקיה, רוטב סויה, רסק אנשובי, ביצה, ומלח ופלפל נמדדים לקערה ומערבבים עם הידיים עד רק בשילוב שווה. מחלקים את התערובת לתוך 4 חלקים שווים. לעצב כל חלק לתוך פטי אפילו 3/4 אינץ ' עבה, הרטבת הידיים עם מים לפי הצורך אם התערובת היא דביקה.
מעבירים את הקציצות לצלחת ומקררים בזמן שאתה מכין את הגריל.
מחממים מחבת גריל או גריל חיצוני לגובה בינוני (כ 191° עד425). כאשר הגריל מוכן, להשתמש מלקחיים כדי לשפשף את הסבכה עם כמה שכבות של מגבות נייר טבול בשמן צמחי.באמצעות מלקחיים, מניחים את כדורי הבצל במרינדה על הגריל, לסגור את הגריל, ומבשלים עד צרוב וריכך, מרפרף באמצע זמן הבישול, כ 8 דקות.
מעבירים לצלחת ומניחים בצד.באמצעות מרית שטוחה, להעביר את הקציצות טורקיה שמורות לגריל, לסגור את הגריל, ומבשל ללא הפרעה (לא ללחוץ על הקציצות) עד סימני גריל מופיעים בתחתית, על 5 עד 6 דקות. באמצעות מרית נקייה, להפוך את ההמבורגרים, לסגור את הגריל, ומבשלים עד הקציצות מבושלים דרך ו רושמים מדחום מיידי לקרוא 74°, כ 6 דקות יותר.
מורחים על 1 1/2 כפיות של קטשופ צ ' יפוטלה על כל גליל עליון ותחתון (על 3 כפיות להמבורגר—בטח יהיה לך קצת שאריות קטשופ).
מניחים 2 פרוסות בייקון על כל גליל תחתון העליון עם קציצת הודו. מעל כל קציצה עם הרביעי של בצל בגריל וסלט כרוב ולסגור עם צמרות רול.