צ'יפוטלה בקר מגורר
זמן הכנת המתכון כ 6 שעות ו-15 דקות. לכו לחנות ותביאו בצל, מיץ ליים, צ'ילי צ' יפוטלה ברוטב אדובו, ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. המתכון הזה מתאים לרגישים לגלוטן וחלב. נסו צ'יפוטלה בקר מגורר, צ'יפוטלה בקר מגורר, ו צ'יפוטלה בקר מגורר (מתכונים דומים).
הוראות
בבלנדר או מעבד מזון, צ 'ילי צ' יפוטלה פירה עם רוטב adobo עד חלקה. כף 2 1/2 כף. לתוך בישול איטי; שארית מילואים לשימושים אחרים.
מוסיפים עגבניות, מיץ ליים, בצל ושום; מערבבים לשלב. מתבלים בשר בקר עם מלח ופלפל ומוסיפים לבישול איטי.
מכסים ומבשלים על גבוה עד בשר רך מספיק כדי לגרוס בקלות עם מזלג, על 6 שעות. באמצעות שני מזלגות, בשר לגרוס; כפית לתוך קערת הגשה עם רוטב.
מגישים בשר בקר עם טורטיות תירס מחוממות, חסה מגוררת וגבינה, אבוקדו פרוס ושמנת חמוצה, אם תרצה.