קושירגיל
מוכן ב20 דק.
מנות4
ציון בריאות19
מגזין

צ'יפוטלה ובוריטוס שעועית שחורה

צ'יפוטלה ובוריטוס שעועית שחורה
צריך מנה עיקרית צמחונית? צ'יפוטלה ובוריטוס שעועית שחורה יכול להיות מתכון נהדר לנסות. המתכון הזה מכסה %19 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 4 מנות. מנה אחת מכילה 456 קלוריות, 19 גרם חלבון ו 19 גרם שומן. זמן הכנת המתכון כ 20 דקות. גשו לסופר וקנו שעועית, שמן צמחי, גבינת מוצרלה ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש בשמן צמחי אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת קפה אוכמניות # SundaySupper כקינוח. מתכון זה אופייני למטבח המקסיקני. נסו עוף קינואה ובוריטוס שעועית שחורה עם גווקמולי צ'יפוטלה, בוריטוס שעועית שחורה בטטה עם צ'יפוטלה קרם פרש, ו בוריטו שעועית צ'יפוטלה (מתכונים דומים).

הוראות

1
ב מחבת nonstick 10 אינץ', שמן חום מעל חום בינוני גבוה.
מרכיבים שתצטרך
שמן בישולשמן בישול
ציוד שתשתמש בו
מחבתמחבת
2
מוסיפים בצל ושום; מבשלים 6-8 דקות, ערבוב מדי פעם, עד הבצל רך. מערבבים שעועית וצ ' ילי. מבשל, ערבוב לעתים קרובות, עד חם.
מרכיבים שתצטרך
פלפל צ ' יליפלפל צ ' ילי
שוםשום
שעועיתשעועית
בצלבצל
3
מקום 1/4 של תערובת שעועית על מרכז כל טורטייה. למעלה עם גבינה ועגבניות.
מרכיבים שתצטרך
טורטיהטורטיה
גבינהגבינה
עגבנייהעגבנייה
4
מקפלים קצה אחד של כל טורטייה על 1 אינץ ' מעל מילוי; לקפל את הצדדים ימינה ושמאלה על קצה מקופל, חופפים. מקפלים הנותרים סוף למטה.
מרכיבים שתצטרך
טורטיהטורטיה
5
מניחים בצד התפר למטה על מגש הגשה או צלחת.
6
מגישים עם סלסה ושמנת חמוצה.
מרכיבים שתצטרך
שמנת חמוצהשמנת חמוצה
סלסהסלסה

ציוד

יין מומלץ: פינו נואר, ריזלינג, ורוד נוצץ

מקסיקני עובד ממש טוב עם פינו נואר, ריזלינג, רוזה נוצץ. יינות לבנים חומציים כמו ריזלינג או אדומים בעלי טאנין נמוך כמו פינו נואר יכולים לעבוד היטב עם מנות מקסיקניות. רוזה נוצץ הוא זיווג בטוח מדי. אתה יכול לנסות WindRacer נהר רוסי פינו נואר. מבקרים די אוהבים את זה עם 4.7 מתוך דירוג 5 כוכבים ומחיר של כ 60 דולר לבקבוק.
WindRacer נהר רוסי פינו נואר
WindRacer נהר רוסי פינו נואר
ניחוחות יפים של sassafras, מוקה ווש שחור להפגין את האישיות הייחודית, נועזת של עמק הנהר הרוסי. טעמים ברורים של פירות brambly, אלון מתוק ופלפל לבן להוביל יין רחב ומאוזן עם חומציות מזון ידידותי. הימים החמים, שטופי השמש והלילות הערפיליים הקרים של הנהר הרוסי הם אופטימליים עבור פינו נואר-היינות בעלי מרקם ומשקל רב מבלי להיות מוגזמים או לאבד את חומציותם הטבעית. ניחוחות וטעמים עמוקים, כהים קלאסיים הנהר הרוסי ידוע לזרוח דרך היין הזה.