צ'יפוטלה חזיר טאקו רך עם סלסה אננס
Chipotle חזיר טאקו רך עם סלסה אננס יכול להיות מתכון טוב כדי להרחיב את רפרטואר המנות העיקריות שלך. המתכון הזה מכסה %26 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 28 גרם חלבון 8 גרם של שומן, וסך הכל 333 קלוריות. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. גשו לסופר וקנו שמן קנולה, שאלוט, כמון טחון ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש ב המלח אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,מתכון איבודי תפוח כקינוח. המתכון הזה מתאים לרגישים לגלוטן וחלב. עם כפית ציון 67% המנה הזו מוצקה. נסו צ'יפוטלה חזיר טאקו רך עם סלסה אננס, טאקו סטייק צ'יפוטלה עם סלסה אננס, ו צ'יפוטלה צלוי טאקו חזיר עם סלט כרוב אדום ואננס סוכר חום (מתכונים דומים).
הוראות
כדי להכין סלסה, לשלב הראשון 7 מרכיבים בקערה בינונית; מערבבים עד מעורבב היטב. כיסוי וצינה.
כדי להכין טאקו, מחממים שמן במחבת גדולה ולא דביקה על אש בינונית.
מוסיפים בצל למחבת; מבשלים 2 דקות או עד למכרז.
להוסיף שום; לבשל 30 שניות.
מוסיפים חזיר למחבת; לבשל 4 דקות או עד חזיר הוא כבר לא ורוד, ערבוב מדי פעם. מערבבים במרק ו 7 מרכיבים הבאים. כיסוי, להפחית את החום, ומבשלים 10 דקות. לחשוף; מבשלים 10 דקות או עד הנוזל כמעט התאדה.
טורטיות חמות על פי הוראות החבילה.
מגישים תערובת חזיר עם טורטיות וסלסה.
עבור הפעוט שלך: בעת ביצוע סלסה, לחתוך פירות נוספים לחתיכות קטנות בגודל ביס לתינוק. להשמיט את הפלפל השחור ופלפלים צ ' יפוטלה; לאחר הסרת החזיר של התינוק, ההורים יכולים להוסיף פלפלים בסוף רותח בשלב
חותכים את החזיר לחתיכות בגודל ביס.
מגישים את חתיכות חזיר ופירות כמו מזון אצבע על צלחת עם טורטייה תירס מחומם.
יין מומלץ: פינו נואר, ריזלינג, ורוד נוצץ
פינו נואר, ריזלינג ורוזה נוצץ הם בחירה מצוינת למקסיקני. יינות לבנים חומציים כמו ריזלינג או אדומים בעלי טאנין נמוך כמו פינו נואר יכולים לעבוד היטב עם מנות מקסיקניות. רוזה נוצץ הוא זיווג בטוח מדי. יין אחד שאתה יכול לנסות הוא דרגונאט מרתפי Sta. ריטה הילס פינו נואר. יש לו 4.8 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 45 דולר.
![דרגונאט מרתפי Sta. ריטה הילס פינו נואר]()
דרגונאט מרתפי Sta. ריטה הילס פינו נואר
2016 הייתה עוד אחת בשורת יינות נהדרים בסנטה ברברה. היה לנו עוד budbreak מוקדם, ו (בניגוד 2015) מזג אוויר מושלם במהלך סט, המאפשר יבול חזק, מאוזן. מאי, יוני ויולי היו חמים למדי והבשלה הייתה מהירה למדי; עם זאת, אוגוסט קריר לעונה האט את הגפנים במידה ניכרת. עבור היינן זה היה כמעט אידיאלי, כמו הענבים היו מסוגלים להשלים הבשלה לאט, ללא קוצים חום, ואת הענבים שמרו על חומציות מעולה. במהלך סדרה של בקרים מגניבים, בחרנו כל בלוק ליד בשלות מושלמת ואיזון. היינות נראים בעלי אופי פירות נהדר, חומציות טרייה ומבנה טאני ועומק מוצק.