קושימומחה
מוכן ב1 ש, 5 דק.
מנות6
ציון בריאות7
מגזין

צ'יפוטלה טופו ברביקיו

צ'יפוטלה טופו ברביקיו
תמיד כיף שיש עוד מתכון של תוספת, אז תנו הזדמנות ל Chipotle ברביקיו טופו. ואינו מכיל גלוטן, ומתכון טבעוני מגיש 6 . מנה אחת מכילה 127 קלוריות, 10 גרם חלבון ו 4 גר' של שומן. מתכון זה מ blog.fatfreevegan.com יש 1 אוהדים. גשו לסופר וקנו סוכר טורבינדו, שן שום, צ'יפוטלה צ' ילי באדובו, ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו 5 דקות. מתכונים דומים: ברביקיו-כריך טופו, צלוי טופו ותפוחים, ו משמש כתום טופו צלוי.

הוראות

1
מניחים אותם על שכבה כפולה של מגבות נייר או מגבת תה נקייה (לא מטושטשת) ומניחים שכבה כפולה נוספת מעליהם. לחץ בחוזקה עם הידיים כדי להסיר לחות רבה ככל האפשר.
מרכיבים שתצטרך
תהתה
ציוד שתשתמש בו
טורטיות קמח (25 ס"מ), חתוכות לרבעיםטורטיות קמח (25 ס"מ), חתוכות לרבעים
סופרסטה יבשה מתוקה, פרוסה, להגשהסופרסטה יבשה מתוקה, פרוסה, להגשה
2
תן להם לשבת על חומר סופג בזמן שאתה עושה את הרוטב.
מרכיבים שתצטרך
עצם הודו וצוואר הודועצם הודו וצוואר הודו
3
מחממים סיר ומוסיפים את הבצל. לבשל, ערבוב, על חום בינוני-גבוה עד בצל מתחיל חום, לפחות 6 דקות.
מרכיבים שתצטרך
טורטיות קמח טריות, להגשהטורטיות קמח טריות, להגשה
ציוד שתשתמש בו
20 תותים טריים, ללא קליפה20 תותים טריים, ללא קליפה
4
מוסיפים את השום ומבשלים עוד דקה.
מרכיבים שתצטרך
כפית פפריקה חריפה, מעושנת במידת האפשרכפית פפריקה חריפה, מעושנת במידת האפשר
5
מוסיפים את כל המרכיבים הנותרים (למעט טופו) ומבשלים, ערבוב, מעל בינוני לחום נמוך, במשך כ 15-20 דקות, עד עבה וריחני. מחממים תנור ל-425 אף.
מרכיבים שתצטרך
רוטב סויה 1 כף שומשוםרוטב סויה 1 כף שומשום
ציוד שתשתמש בו
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
6
מניחים מחצלת אפיית סיליקון על גיליון עוגיות או שמן צלחת אפייה ארוכה, מלבנית.
מרכיבים שתצטרך
גליל פירותגליל פירות
טורטיות קמח טריות, להגשהטורטיות קמח טריות, להגשה
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץשרימפס מוקפץ
תערובת סוכר חום Splenda®תערובת סוכר חום Splenda®
7
מברשת צד אחד של כל פרוסת טופו עם שכבה דקה של רוטב ומניחים אותו על צד רוטב המחבת למטה.
מרכיבים שתצטרך
עצם הודו וצוואר הודועצם הודו וצוואר הודו
רוטב סויה 1 כף שומשוםרוטב סויה 1 כף שומשום
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
8
מורחים את הרוטב שנותר על צמרות וצדדים של טופו.
מרכיבים שתצטרך
עצם הודו וצוואר הודועצם הודו וצוואר הודו
רוטב סויה 1 כף שומשוםרוטב סויה 1 כף שומשום
9
אופים במשך כ 25-30 דקות, עד טופו הוא מוצק רק מתחיל חום בפינות.
מרכיבים שתצטרך
רוטב סויה 1 כף שומשוםרוטב סויה 1 כף שומשום
ציוד שתשתמש בו
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
10
מגישים חם.