קושימומחה
מוכן ב7 שעות
מנות20
ציון בריאות42
מגזין

צ'יפוטלה טרי-טיפ

צ'יפוטלה טרי-טיפ
תמיד כיף שיש עוד מתכון של מתאבנים hor, אז תנו הזדמנות ל צ'יפוטלה טרי טיפ. והוא מתאים להגשה ל 20 מנות סועדים.. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 49 גרם חלבון 31 גרם של שומן, וסך הכל 657 קלוריות. אם יש לכם שום, מיץ ליים, צ'ילי צ' יפוטלה באדובו, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים ללקטוז, דיאט. מן ההכנה לצלחת, מתכון זה לוקח בערך 7 שעות. נסו צ'יפוטלה שפשף שומה טאקו סטייק עם קרם צ' יפוטלה וגואקמולי, המרכיב הסודי (צ'יפוטלה): עישון צ' יפוטלה דגים מטוגנים, ו המרכיב הסודי (צ'יפוטלה): פלפל כפול אדום חם צ' יפוטלה סלט (מתכונים דומים).

הוראות

1
מערבבים צ ' ילי, שום, כוסברה, שמן זית, מיץ ליים ויין אדום בקערה גדולה.
מרכיבים שתצטרך
1 תות, קלוף1 תות, קלוף
1 צרור תרד טרי (בערך 3 כוסות)1 צרור תרד טרי (בערך 3 כוסות)
2 כפות בתוספת 1-1/2 כפיות שמן זית2 כפות בתוספת 1-1/2 כפיות שמן זית
אבקת זרעי אהבהאבקת זרעי אהבה
פחית תירס בסגנון מקסיקני, סחוטפחית תירס בסגנון מקסיקני, סחוט
צרור תרד טרי (בערךצרור תרד טרי (בערך
ציוד שתשתמש בו
להברשה ולטיגון בשמן עמוקלהברשה ולטיגון בשמן עמוק
2
מערבבים היטב ומחלקים בין 3 שקיות גדולות resealable.
3
מוסיפים 1 סטייק לכל שקית ומקררים במשך 6 עד 8 שעות.
מרכיבים שתצטרך
סטייק צלעות חתוך כפול עם עצם (בערך 2 1/2 אינץ' עובי; בערך 2 1/2 פאונד), חתוך מעודפי שומןסטייק צלעות חתוך כפול עם עצם (בערך 2 1/2 אינץ' עובי; בערך 2 1/2 פאונד), חתוך מעודפי שומן
4
גריל חום לסטייקים בינוניים וגריל במשך כ -10 עד 15 דקות בכל צד, פונה באמצע כדי להשיג סימני צוהר צולב.
מרכיבים שתצטרך
סטייק צלעות חתוך כפול עם עצם (בערך 2 1/2 אינץ' עובי; בערך 2 1/2 פאונד), חתוך מעודפי שומןסטייק צלעות חתוך כפול עם עצם (בערך 2 1/2 אינץ' עובי; בערך 2 1/2 פאונד), חתוך מעודפי שומן
ציוד שתשתמש בו
ערמוני מים, משולביםערמוני מים, משולבים
5
הסר מן הגריל, אוהל עם רדיד, ולתת לנוח במשך 15 דקות. חותכים לפרוסות עם סכין חדה ומגישים על בגטים עם איולי סנטה פה.
מרכיבים שתצטרך
בגטבגט
איוליאיולי
ציוד שתשתמש בו
ערמוני מים, משולביםערמוני מים, משולבים
2 1/2 כוסות ציר עוף, ועוד כדי לשחרר את הרוטב והסמיך2 1/2 כוסות ציר עוף, ועוד כדי לשחרר את הרוטב והסמיך
4 כפות ריבת פטל, אוכמניות או תות4 כפות ריבת פטל, אוכמניות או תות
6
שלב את כל החומרים, למעט כוסברה, במעבד מזון ודופק עד איולי הוא עבה וקרם. אם אתה אוהב כוסברה, תקפל אותה בסוף.
מרכיבים שתצטרך
2 כפות בתוספת 1-1/2 כפיות שמן זית2 כפות בתוספת 1-1/2 כפיות שמן זית
איוליאיולי
ציוד שתשתמש בו
(כגון ביסקוויטים מארי)(כגון ביסקוויטים מארי)

מרכיבים

20ריבס, קצוץ טרי או קפואBaguettes, להגשהBaguettes, להגשה4(חוֹרֶף)1 חציל גדול, קלוף וחתוך לעיגולים בגודל 1/2 אינץ' (תזדקק ל-8 סיבובים לפחות)1 חציל גדול, קלוף וחתוך לעיגולים בגודל 1/2 אינץ' (תזדקק ל-8 סיבובים לפחות)4(חוֹרֶף)חרדל חוםחרדל חום2צ'ילי צ' יפוטלה משומר באדובוצ'ילי צ' יפוטלה משומר באדובו4צ'ילי צ' יפוטלה משומר באדובוצ'ילי צ' יפוטלה משומר באדובו1186 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקעלי כוסברה טריים קצוצים, אופציונליעלי כוסברה טריים קצוצים, אופציונלי2(חוֹרֶף)עלי כוסברה טריים קצוציםעלי כוסברה טריים קצוצים4ציפורןצרור תרד טרי (בערךצרור תרד טרי (בערך2(יכול להיות או להרחיק)כמון טחוןכמון טחון1186 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דק1-1/4 כוסות דגני מוזליקס עם צימוקים, תמרים ושקדים1-1/4 כוסות דגני מוזליקס עם צימוקים, תמרים ושקדים596 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקמיץ ליים טרימיץ ליים טרי2376 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקמיץ ליים טרימיץ ליים טרי1186 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דק1 צרור תרד טרי (בערך 3 כוסות)1 צרור תרד טרי (בערך 3 כוסות)1186 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דק1 פלפל ג'לפנו אדום או ירוק קטן1 פלפל ג'לפנו אדום או ירוק קטן2(יכול להיות או להרחיק)(צינור גדול)(צינור גדול)4קילוגרםסטייקים תלת-טיפסטייקים תלת-טיפ1186 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקיין אדום טוב, רצוי ספרדית Riojaיין אדום טוב, רצוי ספרדית Rioja