קושימומחה
מוכן ב1 ש, 15 דק.
מנות4
ציון בריאות94
מגזין

צ'יפוטלה שפשף שומה טאקו סטייק עם קרם צ' יפוטלה וגואקמולי

צ'יפוטלה שפשף שומה טאקו סטייק עם קרם צ' יפוטלה וגואקמולי
Chipotle שפשף שומה טאקו סטייק עם שמנת Chipotle וגואקמולי עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. והוא יספק כ 4 מנות. המתכון הזה מכסה %77 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה אחת מכילה 1622 קלוריות, 108 גרם חלבון ו 96 גרם שומן. זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו 15 דקות. זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור יום ולנטין. אם יש לכם אבקת צ'יפוטלה, שמן זית, שמנת, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זה ... יקר מתכון לאוהדים של אוכל מקסיקני. עם כפית ציון של 96% המנה הזו יוצאת מן הכלל. נסו צ'יפוטלה שפשף שומה טאקו סטייק עם קרם צ' יפוטלה וגואקמולי, Spice-שפשף עוף וטאקו ירקות עם סלט כרוב וקרם צ'יפוטלה, ו צ'יפוטלה-סטייק צלע שפשף (מתכונים דומים).

הוראות

1
בקערה, מערבבים את האנצ 'ו ואת צ' ילי pasilla ואת הקפה החם. לכסות ולתת לעמוד בטמפרטורת החדר במשך 15 דקות.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס שום קצוץ1 כוס שום קצוץ
קצפת נוספת ותלתלי שוקולד, לא חובהקצפת נוספת ותלתלי שוקולד, לא חובה
ציוד שתשתמש בו
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסהכמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
2
מוסיפים את הצ ' ילי, חלק מן הנוזל השריית, רסק עגבניות, ואת המרק לבלנדר ולעבד עד חלקה.
מרכיבים שתצטרך
פיתות, מחוממות לפי הוראות האריזה, להגשהפיתות, מחוממות לפי הוראות האריזה, להגשה
1 כוס שום קצוץ1 כוס שום קצוץ
סזון גויה עם כוסברה ואנאטוסזון גויה עם כוסברה ואנאטו
ציוד שתשתמש בו
ליקריץ 42 מחרוזות אדומותליקריץ 42 מחרוזות אדומות
3
מחממים סיר על חום בינוני-גבוה.
ציוד שתשתמש בו
5 ירכי עוף ללא עור וללא עצמות, חתוכות לחתיכות קטנות5 ירכי עוף ללא עור וללא עצמות, חתוכות לחתיכות קטנות
4
מוסיפים 1 כף שמן זית ובצל קצוץ.
מרכיבים שתצטרך
סטייקים של ניו יורקסטייקים של ניו יורק
1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק
5
לטגן במשך 3 דקות, ולאחר מכן להוסיף את השום ו לטגן במשך 1 דקה. מערבבים בצימוקים, כמון, קינמון וציפורן; לטגן 1 דקה יותר.
מרכיבים שתצטרך
גלידת וניל ואגוזי פקאן נוספיםגלידת וניל ואגוזי פקאן נוספים
1 מקל קינמון (1-1/2 אינץ')1 מקל קינמון (1-1/2 אינץ')
2 ו-3/4 כוסות שקדים שלמים, עם הקליפה וקלויים2 ו-3/4 כוסות שקדים שלמים, עם הקליפה וקלויים
שום גויה®שום גויה®
בצל לבן או צהוב בינוני, 1 חתוך לרבעים ו-1 קצוץבצל לבן או צהוב בינוני, 1 חתוך לרבעים ו-1 קצוץ
6
מוסיפים את תערובת הבצל, חמאת בוטנים, רוטב חם ומי כוס 1/4 לבלנדר עם תערובת צ ' ילה ולעבד עד חלקה. מתח.
מרכיבים שתצטרך
צבעי מאכל ג'ל אדום, ירוק, צהוב וכחולצבעי מאכל ג'ל אדום, ירוק, צהוב וכחול
2 כפות בתוספת 1/2 כוס מים, מחולקים2 כפות בתוספת 1/2 כוס מים, מחולקים
1 כוס שום קצוץ1 כוס שום קצוץ
1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק
אורז ארוך במיוחד של קנילה®אורז ארוך במיוחד של קנילה®
ציוד שתשתמש בו
ליקריץ 42 מחרוזות אדומותליקריץ 42 מחרוזות אדומות
7
שים את תערובת צ ' ילה, הנותרים 1 כוס מים, ואת השוקולד לתוך סיר. מבשלים מעל חום בינוני, מכוסה חלקית, ערבוב מדי פעם, במשך 18 דקות,
מרכיבים שתצטרך
חטיפי שוקולד חלב ללא אגוזיםחטיפי שוקולד חלב ללא אגוזים
1 כוס שום קצוץ1 כוס שום קצוץ
אורז ארוך במיוחד של קנילה®אורז ארוך במיוחד של קנילה®
ציוד שתשתמש בו
5 ירכי עוף ללא עור וללא עצמות, חתוכות לחתיכות קטנות5 ירכי עוף ללא עור וללא עצמות, חתוכות לחתיכות קטנות
8
הסר את המחבת מהחום ומערבבים במיץ הסיד.
מרכיבים שתצטרך
אבוקדו האס מעוך קלותאבוקדו האס מעוך קלות
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
1
מוסיפים את בשר האבוקדו לקערה בינונית ואת הבצל, חלפיניו, גרידת ליים, מיץ ליים וכוסברה. מערבבים ומחית כדי עקביות הרצוי. מכסים ומקררים עד מוכן לשימוש.
מרכיבים שתצטרך
אבוקדו האס מעוך קלותאבוקדו האס מעוך קלות
2 כפות שמן בוטנים קלויים או שמן צמחי2 כפות שמן בוטנים קלויים או שמן צמחי
כף אחת של בצל ירוק, חתוך לאורכים של 2.5 ס"מכף אחת של בצל ירוק, חתוך לאורכים של 2.5 ס"מ
1 כף חלפיניו, פרוס דק1 כף חלפיניו, פרוס דק
1 פלפל ארבול מיובש1 פלפל ארבול מיובש
1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק
ציוד שתשתמש בו
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסהכמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
2
מחממים מחבת גריל או גריל לחום בינוני. מתבלים את שני הצדדים של הסטייק עם אבקת צ ' יפוטלה ומלח ופלפל. מבשלים 4 עד 5 דקות לכל צד עבור בינוני-נדיר. בינתיים, לחמם את טורטיות במיקרוגל. לעטוף אותם במגבת נייר ולחמם אותם במשך 1 דקה.
מרכיבים שתצטרך
פלפל צ 'יפוטלה טחון צ' ילהפלפל צ 'יפוטלה טחון צ' ילה
4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות
עגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרועגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרו
עגבניות רומא, ללא ליבה, חצויות וחתוכות לקוביותעגבניות רומא, ללא ליבה, חצויות וחתוכות לקוביות
ציוד שתשתמש בו
אבקת ציר עוף של גויה®אבקת ציר עוף של גויה®
1 פלפל צהוב, חתוך לשלישים1 פלפל צהוב, חתוך לשלישים
אורגנו מיובש, שליש כף יד מלאהאורגנו מיובש, שליש כף יד מלאה
סמבל (משחת צ'ילי שום)סמבל (משחת צ'ילי שום)
3
הסר אותם מהמיקרוגל ולהניח בצד. חותכים את הסטייק לרצועות קטנות ומוסיפים לסיר, על אש נמוכה. מערבבים את רוטב השומה וחום עד הבשר והרוטב מחוממים דרך. מסדרים חלק נדיב של תערובת סטייק באמצע כל טורטייה מחוממת. למעלה עם ממרח האבוקדו, קרם צ 'יפוטלה וגבינת קוג' יטה.
מרכיבים שתצטרך
נקניקיות, בגרילנקניקיות, בגריל
פלפל צ'יפוטלה ברוטב אדובו, קצוץ דק, בתוספת 2 כפות רוטב אדובופלפל צ'יפוטלה ברוטב אדובו, קצוץ דק, בתוספת 2 כפות רוטב אדובו
קציצות עוף צמחוניות קפואותקציצות עוף צמחוניות קפואות
חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'
בקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולקבקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולק
עגבניות רומא, ללא ליבה, חצויות וחתוכות לקוביותעגבניות רומא, ללא ליבה, חצויות וחתוכות לקוביות
מים כדי לאפשרמים כדי לאפשר
ציוד שתשתמש בו
אורגנו מיובש, שליש כף יד מלאהאורגנו מיובש, שליש כף יד מלאה
5 ירכי עוף ללא עור וללא עצמות, חתוכות לחתיכות קטנות5 ירכי עוף ללא עור וללא עצמות, חתוכות לחתיכות קטנות

מרכיבים

2אנצ'ו צ' יילס, זרעאנצ'ו צ' יילס, זרע2אבוקדו, חצוי, מגולגל וקליףאבוקדו, חצוי, מגולגל וקליף397פלפל האבנרושעועית מטוגנת מחדש, מחוממת היטב, מוסיפים מעט ציר עוף או מים כדי לאפשר מרקם חלק למריחהשעועית מטוגנת מחדש, מחוממת היטב, מוסיפים מעט ציר עוף או מים כדי לאפשר מרקם חלק למריחה2pasilla chiles, זרעpasilla chiles, זרע4קרום: פירורי קרקר גרהםאבקת צ'יפוטלהאבקת צ'יפוטלה2קרום: פירורי קרקר גרהםעלי כוסברה טריים קצוציםעלי כוסברה טריים קצוצים4קצת קישואים קצוציםגבינת Cotijaגבינת Cotija57פלפל האבנרושוקולד מריר, קצוץשוקולד מריר, קצוץ2קילוגרםסטייק ברזל שטוח, טמפרטורת החדר רק לפני הבישולסטייק ברזל שטוח, טמפרטורת החדר רק לפני הבישול8טורטיות קמחטורטיות קמח4שיני שום, קצוץשיני שום, קצוץ2קרום: פירורי קרקר גרהם4 כפות צנוברים קלויים קלות4 כפות צנוברים קלויים קלות1אוראו ממולאים כפוליםקינמון טחוןקינמון טחון1אוראו ממולאים כפוליםציפורן טחוןציפורן טחון1גבינת פרמזן מגוררתכמון טחוןכמון טחון1גבינת פרמזן מגוררתרוטב חריף צ'יפוטלה (מומלץ: טבסקו)רוטב חריף צ'יפוטלה (מומלץ: טבסקו)3קרום: פירורי קרקר גרהםרוטב חריף צ'יפוטלה (מומלץ: טבסקו)רוטב חריף צ'יפוטלה (מומלץ: טבסקו)2פלפלים חלפיניו, זרעים וקוביות דקפלפלים חלפיניו, זרעים וקוביות דק2קרום: פירורי קרקר גרהםמיץ ליים טרימיץ ליים טרי1ליים, מקונן ומיץליים, מקונן ומיץ1גבינת פרמזן מגוררתסטייקים של ניו יורקסטייקים של ניו יורק1בצל קצוץבצל קצוץ2קרום: פירורי קרקר גרהםצבעי מאכל ג'ל אדום, ירוק, צהוב וכחולצבעי מאכל ג'ל אדום, ירוק, צהוב וכחול1בצל אדום, קצוץ דקבצל אדום, קצוץ דק4קצת קישואים קצוציםמלח ופלפל שחור טחון טרימלח ופלפל שחור טחון טרי1181 לב מפאלדי טרי אם אפשר3 חבילות (8 אונקיות כל אחת) גבינת שמנת מופחתת שומן, חתוכה לקוביות3 חבילות (8 אונקיות כל אחת) גבינת שמנת מופחתת שומן, חתוכה לקוביות2371 לב מפאלדי טרי אם אפשרקפה חם חזקקפה חם חזק3קרום: פירורי קרקר גרהםפיתות, מחוממות לפי הוראות האריזה, להגשהפיתות, מחוממות לפי הוראות האריזה, להגשה2961 לב מפאלדי טרי אם אפשרמים, מחולקיםמים, מחולקים

יין מומלץ: מרלו, קברנה סוביניון, פינו נואר

מרלו, קברנה סוביניון ופינו נואר הם בחירה מצוינת לסטייק. אחרי הכל, בשר בקר ויין אדום הם שילוב קלאסי. בדרך כלל, סטייקים רזים הולכים טוב עם אדום בהיר או בעל גוף בינוני, כגון פינו נואר או מרלו, בעוד סטייקים שמנים יותר יכולים להתמודד עם אדום נועז, כגון קברנה סובינגון. The Anthem Estate Merlot Mt. יין עמק Veeder נאפה עם דירוג 5 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 99 דולר לבקבוק.
Anthem Estate Merlot Mt. יין עמק Veeder Napa
Anthem Estate Merlot Mt. יין עמק Veeder Napa
דובדבן שחור, תבלינים, עשיר