אם יש לך עגבניות שזיף, שמן זית, יין, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. החלטנו את המתכון הזה ראוי לציון spoonacular של 47%. נסו Cioppino החריף בדרך שלי, Cioppino טרי ומתובל, ו Cioppino (מתכונים דומים).
הוראות
1
מניחים תפוחי אדמה בסיר, מכסים במים ומביאים לרתיחה מעל חום גבוה. להפחית חום ומבשלים עד מכרז, 10 עד 12 דקות.
מרכיבים שתצטרך
(110° עד 115°, ללא חלב וחמאה)
1 כוס גריסי פנינה לבנים
ציוד שתשתמש בו
גריסי פנינה לבנים
2
ניקוז.בינתיים, חום 1 כף שמן בסיר גדול מעל חום בינוני גבוה.
מרכיבים שתצטרך
דַק-
ציוד שתשתמש בו
גריסי פנינה לבנים
3
להוסיף אמנון וצדפות; לבשל, ערבוב פעם או פעמיים, עד אטום, על 2 דקות.
מרכיבים שתצטרך
1 זוקיני קטן, לא קלוף וקצוץ
אמנון
4
העברה לצלחת ומכסה בנייר כסף כדי להתחמם.
ציוד שתשתמש בו
כפית אחת של מיץ לימון GOYA®
5
מוסיפים את הנותרים 1 כף שמן ובצל למחבת ומערבבים מעיל. לכסות, להפחית את החום בינוני נמוך לבשל, ערבוב לעתים קרובות, עד השחמה קלה, 5 עד 7 דקות. לחשוף, להגדיל את החום בינוני גבוה, להוסיף תיבול איטלקי (או עופות), פפריקה כדי לטעום, מלח ופלפל; לבשל, ערבוב, עד ריחני, כ 30 שניות.
מרכיבים שתצטרך
4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות
למרקם חלק וניתן למריחה
נוזל-אונקיות מים טריים
עופות
1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק
דַק-
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונלי
6
מוסיפים יין, מים ועגבניות; מביאים לרתיחה. להפחית את החום כדי לשמור על מבשלים ומבשלים, ערבוב לעתים קרובות, עד הבצל הוא רך, 6 עד 8 דקות.
מרכיבים שתצטרך
1/2 פאונד גבינת צ'דר חדה, חתוכה לקוביות
1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק
1 כוס גריסי פנינה לבנים
(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)
7
מוסיפים את הדגים, צדפות, תפוחי אדמה וצלפים (אם שימוש), לחזור לרתיחה ומבשלים עד מחומם דרך, כ 2 דקות.