אם יש לך עגבניות שזיף, שמן זית, יין, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. החלטנו את המתכון הזה ראוי לציון spoonacular של 47%. נסו Cioppino החריף בדרך שלי, Cioppino טרי ומתובל, ו Cioppino (מתכונים דומים).
הוראות
1
מניחים תפוחי אדמה בסיר, מכסים במים ומביאים לרתיחה מעל חום גבוה. להפחית חום ומבשלים עד מכרז, 10 עד 12 דקות.
מרכיבים שתצטרך
ממרח גבינת בצל של אמבט PHILADELPHIA®
בייקון מעושן חתוך עבה, חתוך לקוביות
ציוד שתשתמש בו
2 כפות מרגרינה פרווה, מומסת
2
ניקוז.בינתיים, חום 1 כף שמן בסיר גדול מעל חום בינוני גבוה.
להוסיף אמנון וצדפות; לבשל, ערבוב פעם או פעמיים, עד אטום, על 2 דקות.
מרכיבים שתצטרך
1 זוקיני קטן, לא קלוף וקצוץ
אמנון
4
העברה לצלחת ומכסה בנייר כסף כדי להתחמם.
ציוד שתשתמש בו
רצועות פלפל אדום מתוק קלוי ועירית טחונה נוספת, לא חובה
5
מוסיפים את הנותרים 1 כף שמן ובצל למחבת ומערבבים מעיל. לכסות, להפחית את החום בינוני נמוך לבשל, ערבוב לעתים קרובות, עד השחמה קלה, 5 עד 7 דקות. לחשוף, להגדיל את החום בינוני גבוה, להוסיף תיבול איטלקי (או עופות), פפריקה כדי לטעום, מלח ופלפל; לבשל, ערבוב, עד ריחני, כ 30 שניות.
מרכיבים שתצטרך
כרישה אחת, נקייה וחתוכה לקוביות גדולות, רק החלק הלבן
4 קישואים קטנים, פרוסים לחתיכות של 1/4 אינץ'
נוזל-אונקיות מים טריים
עופות
3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות