קושימומחה
מוכן ב1 ש, 45 דק.
מנות4
ציון בריאות9
מגזין

צ'יפס

צ'יפס
צ'יפס דורש בערך 1 שעה ו -45 דקות מההתחלה ועד הסוף. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? ואינו מכיל גלוטן,, כל 30, ומתכון טבעוני יש 600 קלוריות, 6 גר' של חלבון, ו 44 גרם של שומן למנה. והוא יספק כ 4 מנות. המתכון הזה מכסה %12 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זה עובד טוב כמו מנות ראשונות. אם יש לך מלח כשר, תפוחי אדמה ראסט, שמן צמחי, ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתה יכול לעשות את זה. מתכון זה אופייני למטבח האמריקאי. האוכל הביא לך אותו. נסו צ'יפס , איך להכין צ' יפס בבית, צ'יפס לא מטוגן, ו צ'יפס חריף (מתכונים דומים).

הוראות

1
מקלפים את תפוחי האדמה וחותכים אותם לאורך לפרוסות בעובי 1/4 אינץ'.
מרכיבים שתצטרך
פתיתי ירקות מעורבים, או לפי הטעםפתיתי ירקות מעורבים, או לפי הטעם
2
חותכים כל פרוסה לאורכה למקלות בעובי 1/4 אינץ'.
3
מניחים בקערה גדולה ומכסים במים קרים. להכניס למקרר לפחות 30 דקות או עד 2 ימים. להתאים 2 גיליונות אפייה עם מדפים תיל ולהניח אותם בצד.
מרכיבים שתצטרך
פרוסות דקות (אך לא מגולחות) של פרושוטו די פארמה או פנצ'טהפרוסות דקות (אך לא מגולחות) של פרושוטו די פארמה או פנצ'טה
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץשרימפס מוקפץ
פלפלים חריפים, ללא גרעינים וחתוכים לקוביות (מומלץ: פפדיו)פלפלים חריפים, ללא גרעינים וחתוכים לקוביות (מומלץ: פפדיו)
4
מניחים את השמן בתנור הולנדי או סיר גדול, כבד תחתית.
מרכיבים שתצטרך
8 לחמי נאן, חתוכים לרבעים8 לחמי נאן, חתוכים לרבעים
ציוד שתשתמש בו
2 ליימים, גרידה מ-1, מיץ משניהם2 ליימים, גרידה מ-1, מיץ משניהם
5
חום מעל חום בינוני-גבוה עד שהוא מגיע 149° על עמוק טיגון/מדחום ממתקים.בינתיים, קו משטח עבודה עם מגבת מטבח נקייה, ללא מוך או מגבות נייר. באמצעות מלקחיים או הידיים, להרים את מקלות תפוחי האדמה מחוץ למים ולנער את כל נוזל עודף. (אין לנקז את תפוחי האדמה במסננת או מסננת.)
מרכיבים שתצטרך
מקלות תפוחי אדמהמקלות תפוחי אדמה
פתיתי ירקות מעורבים, או לפי הטעםפתיתי ירקות מעורבים, או לפי הטעם
סוכר אדום גססוכר אדום גס
פרוסות דקות (אך לא מגולחות) של פרושוטו די פארמה או פנצ'טהפרוסות דקות (אך לא מגולחות) של פרושוטו די פארמה או פנצ'טה
ציוד שתשתמש בו
מדחום ממתקיםמדחום ממתקים
סופרסטה יבשה מתוקה, פרוסה, להגשהסופרסטה יבשה מתוקה, פרוסה, להגשה
טורטיות קמח (25 ס"מ), חתוכות לרבעיםטורטיות קמח (25 ס"מ), חתוכות לרבעים
1/2 קילו טופו יציב, שבור1/2 קילו טופו יציב, שבור
עם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוףעם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוף
4 אונקיות גבינת חלב פרה מיושן באיכות גבוהה, כגון גבינת הדגל של ביצ'ר, מגוררת4 אונקיות גבינת חלב פרה מיושן באיכות גבוהה, כגון גבינת הדגל של ביצ'ר, מגוררת
6
מניחים את תפוחי האדמה בשכבה אחת על המגבת (ים). לטפוח יבש מאוד עם מגבות נוספות ולמקם את תפוחי האדמה על אחד מדפי החוט בשכבה אחת (ייתכן שיהיה עליך לארגן כמה בשכבה כפולה).עבודה עם קומץ בכל פעם, בזהירות טיפה את תפוחי האדמה לתוך שמן חם עם הידיים שלך, כפית מחוררת, או skimmer עכביש ומטגנים עד רק צולע אבל לא השחמה, על 4 עד 6 דקות. באמצעות כף מחוררת או עכביש, להעביר את תפוחי האדמה המתלה חוט השני בשכבה אחת. חזור עם תפוחי האדמה הנותרים, לתת את השמן לחזור 300°f בין קבוצות.
מרכיבים שתצטרך
פתיתי ירקות מעורבים, או לפי הטעםפתיתי ירקות מעורבים, או לפי הטעם
8 לחמי נאן, חתוכים לרבעים8 לחמי נאן, חתוכים לרבעים
ציוד שתשתמש בו
Ball® או Kerr® Pint עם מכסים ורצועותBall® או Kerr® Pint עם מכסים ורצועות
כתום M&m מעט אפייהכתום M&m מעט אפייה
SkimmerSkimmer
7
תן לצ ' יפס להתקרר לטמפרטורת החדר, לפחות 10 דקות.
מרכיבים שתצטרך
רוטב הודו, מחומםרוטב הודו, מחומם
8
מחממים את השמן ל 375 ° F. עובדים עם קומץ בכל פעם, מוסיפים את הצ ' יפס מבושל חלקית לשמן ומטגנים עד חום זהוב ומבשלים דרך, כ 2 דקות לכל אצווה. באמצעות כף מחוררת או עכביש, להעביר את הצ ' יפס למדף חוט הראשון עכשיו ריק. בעוד עדיין חם, העונה כל אצווה בנדיבות עם מלח. חזור עם הצ ' יפס שנותר, נותן את השמן לחזור 375°f בין קבוצות, ומגישים מיד.
מרכיבים שתצטרך
רוטב הודו, מחומםרוטב הודו, מחומם
(או או רגיל)(או או רגיל)
8 לחמי נאן, חתוכים לרבעים8 לחמי נאן, חתוכים לרבעים
ציוד שתשתמש בו
Ball® או Kerr® Pint עם מכסים ורצועותBall® או Kerr® Pint עם מכסים ורצועות
כתום M&m מעט אפייהכתום M&m מעט אפייה