קושימומחה
מוכן ב45 דק.
מנות40
ציון בריאות0
מגזין

צ'יפס Moravian עם הדובדבן המלכותי

צ'יפס Moravian עם הדובדבן המלכותי
צריך קינוח נטול לקטוז וצמחוני? צ'יפס מורבי עם ציפוי מלכותי יכול להיות מתכון יוצא מן הכלל לנסות. והוא יספק כ 40 מנות. המתכון הזה מכסה %2 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 1 גר' של חלבון, 1 גרם של שומן, וסך הכל 94 קלוריות. לא הרבה אנשים עשו את המתכון הזה, ו3 היה אומר שזה פגע במקום. לך לחנות ותביא סודה לשתיה, מים, מולסה לא מאובטחת ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 45 דקות. נסו ציפוי מלכותי, ציפוי מלכותי, ו ציפוי מלכותי (מתכונים דומים).

הוראות

1
דופק קיצור, סוכר חום, מולסה במעבד מזון עד חלקה. בינתיים, לטאטא יחד קמח, סודה לשתיה, תבלינים, ומלח.
מרכיבים שתצטרך
אפונה קליפה סגולהאפונה קליפה סגולה
כָּתֵףכָּתֵף
כוסות תמרים קצוצים (בערךכוסות תמרים קצוצים (בערך
4 כוסות קמח חיטה4 כוסות קמח חיטה
צ'יפס קינמון וייטנאמיצ'יפס קינמון וייטנאמי
סוכריות תירס, בייגלה נוספים ועוגיות סנדוויץ' שוקולד אובליות במילוי קרם (שלמות ומרוסקות)סוכריות תירס, בייגלה נוספים ועוגיות סנדוויץ' שוקולד אובליות במילוי קרם (שלמות ומרוסקות)
לחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרוםלחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרום
ציוד שתשתמש בו
עגבניות ירושה, קצוצות, לא חובהעגבניות ירושה, קצוצות, לא חובה
צרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופותצרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופות
2
הוסף למעבד ולמזג רק עד בשילוב.
3
להפוך את הבצק על משטח מקומח ללוש בקצרה, המאפשר בצק לספוג קצת יותר קמח אם דביק. מחלקים את הבצק לחצי ויוצרים כל חצי לריבוע 3 אינץ'. לעטוף כל בניילון נצמד ולצנן לפחות 1 יום.
מרכיבים שתצטרך
שום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דקשום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דק
סוכריות תירס, בייגלה נוספים ועוגיות סנדוויץ' שוקולד אובליות במילוי קרם (שלמות ומרוסקות)סוכריות תירס, בייגלה נוספים ועוגיות סנדוויץ' שוקולד אובליות במילוי קרם (שלמות ומרוסקות)
עגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרועגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרו
ציוד שתשתמש בו
בצל צהוב, חתוך לשמיניותבצל צהוב, חתוך לשמיניות
4
מחממים תנור ל 325°f עם מתלה באמצע. קו 2 גיליונות אפייה גדולים עם נייר קלף.
ציוד שתשתמש בו
דוגמאות בארכיון "מלאכות יד" באתר האינטרנט של נשים כפריותדוגמאות בארכיון "מלאכות יד" באתר האינטרנט של נשים כפריות
שרימפס מוקפץשרימפס מוקפץ
דוגמאות בארכיון "מלאכות יד" באתר האינטרנט של Country Womanדוגמאות בארכיון "מלאכות יד" באתר האינטרנט של Country Woman
5
מרדדים חתיכת 1 של בצק על בד מאפה משוריין באמצעות מערוך מצופה שרוול משוריין עד דק מאוד (פחות מ 1/16 אינץ 'עבה), על 15 אינץ' מרובע.
מרכיבים שתצטרך
שום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דקשום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דק
דיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלידיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
6 עד 8 שזיפים גדולים, (בערך 1 1/2 פאונד), חתוכים לטריזים בגודל 1/4 אינץ'6 עד 8 שזיפים גדולים, (בערך 1 1/2 פאונד), חתוכים לטריזים בגודל 1/4 אינץ'
6
לגזור צורות עם חותכי עוגיות, באמצעות מרית אופסט להעביר, לארגן על 1/2 אינץ ' בנפרד על גיליונות אפייה.
מרכיבים שתצטרך
גליל פירותגליל פירות
ציוד שתשתמש בו
סוכריות בטעם אבטיחסוכריות בטעם אבטיח
מרית אופסטמרית אופסט
שרימפס מוקפץשרימפס מוקפץ
7
אופים עוגיות, גיליון 1 בכל פעם, 10 דקות.
מרכיבים שתצטרך
גליל פירותגליל פירות
ציוד שתשתמש בו
דוגמאות בארכיון "מלאכות יד" באתר האינטרנט של Country Womanדוגמאות בארכיון "מלאכות יד" באתר האינטרנט של Country Woman
8
תן לעמוד 1 דקה על הסדין, ולאחר מכן לשחרר עם מרית ולהעביר על קלף כדי מתלה פריך, על 10 דקות. אם אצווה ראשונה אינה פריך, אופים 1 דקה יותר( על תבנית אפייה), ולאחר מכן אופים קבוצות שנותרו 10 עד 11 דקות. עוגיות מגניבות לגמרי על מתלה.
מרכיבים שתצטרך
גליל פירותגליל פירות
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץשרימפס מוקפץ
דוגמאות בארכיון "מלאכות יד" באתר האינטרנט של Country Womanדוגמאות בארכיון "מלאכות יד" באתר האינטרנט של Country Woman
4 בייגלה גדולים מכוסים יוגורט4 בייגלה גדולים מכוסים יוגורט
9
חזור עם הבצק שנותר (סדינים אפייה מגניב קו עם קלף טרי). אסוף שאריות פעם אחת עבור עוגיות נוספות אם תרצה.
מרכיבים שתצטרך
גליל פירותגליל פירות
שום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דקשום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דק
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץשרימפס מוקפץ
1
היכו יחד מרכיבים הדובדבן בקערה גדולה עם מיקסר חשמלי במהירות בינונית עד רק בשילוב, על 1 דקה. להגביר את המהירות גבוהה ומכה עד הדובדבן מחזיק פסגות רכות, על 3 דקות יותר. אם תרצה, לחלק את הדובדבן ולהוסיף צבע מאכל.
מרכיבים שתצטרך
2 טיפות צבע מאכל אדום, לא חובה2 טיפות צבע מאכל אדום, לא חובה
2 עוגיות סנדוויץ' שוקולד אובליות במילוי קרם2 עוגיות סנדוויץ' שוקולד אובליות במילוי קרם
ציוד שתשתמש בו
גבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקוגבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקו
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
2
מילוי שקיות מאפה עם זיגוג צינור דקורטיבי על עוגיות, ואז לתת להגדיר, על 1 שעה.
מרכיבים שתצטרך
גליל פירותגליל פירות
2 עוגיות סנדוויץ' שוקולד אובליות במילוי קרם2 עוגיות סנדוויץ' שוקולד אובליות במילוי קרם
ציוד שתשתמש בו
300 גרם (11 אונקיות) שוקולד חלב, קצוץ אחיד300 גרם (11 אונקיות) שוקולד חלב, קצוץ אחיד
1
* הבצק יכול להיות מקורר עד 2 שבועות. * עוגיות (ללא זיגוג) לשמור במיכל אטום בטמפרטורת החדר 1 חודש. * הדובדבן יכול להיעשות 1 יום קדימה ומקורר, פני השטח שלו מכוסה במגבת נייר לח קערה מכוסה בניילון נצמד. הכה עם מיקסר 1 עד 2 דקות לפני השימוש.
מרכיבים שתצטרך
גליל פירותגליל פירות
שום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דקשום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דק
2 עוגיות סנדוויץ' שוקולד אובליות במילוי קרם2 עוגיות סנדוויץ' שוקולד אובליות במילוי קרם
עגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרועגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרו
ציוד שתשתמש בו
בצל צהוב, חתוך לשמיניותבצל צהוב, חתוך לשמיניות
טורטיות קמח (25 ס"מ), חתוכות לרבעיםטורטיות קמח (25 ס"מ), חתוכות לרבעים
ליקריץ 42 מחרוזות אדומותליקריץ 42 מחרוזות אדומות
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך