צ'יפס Moravian עם הדובדבן המלכותי
צריך קינוח נטול לקטוז וצמחוני? צ'יפס מורבי עם ציפוי מלכותי יכול להיות מתכון יוצא מן הכלל לנסות. והוא יספק כ 40 מנות. המתכון הזה מכסה %2 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 1 גר' של חלבון, 1 גרם של שומן, וסך הכל 94 קלוריות. לא הרבה אנשים עשו את המתכון הזה, ו3 היה אומר שזה פגע במקום. לך לחנות ותביא סודה לשתיה, מים, מולסה לא מאובטחת ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 45 דקות. נסו ציפוי מלכותי, ציפוי מלכותי, ו ציפוי מלכותי (מתכונים דומים).
הוראות
דופק קיצור, סוכר חום, מולסה במעבד מזון עד חלקה. בינתיים, לטאטא יחד קמח, סודה לשתיה, תבלינים, ומלח.
הוסף למעבד ולמזג רק עד בשילוב.
להפוך את הבצק על משטח מקומח ללוש בקצרה, המאפשר בצק לספוג קצת יותר קמח אם דביק. מחלקים את הבצק לחצי ויוצרים כל חצי לריבוע 3 אינץ'. לעטוף כל בניילון נצמד ולצנן לפחות 1 יום.
מחממים תנור ל 325°f עם מתלה באמצע. קו 2 גיליונות אפייה גדולים עם נייר קלף.
מרדדים חתיכת 1 של בצק על בד מאפה משוריין באמצעות מערוך מצופה שרוול משוריין עד דק מאוד (פחות מ 1/16 אינץ 'עבה), על 15 אינץ' מרובע.
לגזור צורות עם חותכי עוגיות, באמצעות מרית אופסט להעביר, לארגן על 1/2 אינץ ' בנפרד על גיליונות אפייה.
אופים עוגיות, גיליון 1 בכל פעם, 10 דקות.
תן לעמוד 1 דקה על הסדין, ולאחר מכן לשחרר עם מרית ולהעביר על קלף כדי מתלה פריך, על 10 דקות. אם אצווה ראשונה אינה פריך, אופים 1 דקה יותר( על תבנית אפייה), ולאחר מכן אופים קבוצות שנותרו 10 עד 11 דקות. עוגיות מגניבות לגמרי על מתלה.
חזור עם הבצק שנותר (סדינים אפייה מגניב קו עם קלף טרי). אסוף שאריות פעם אחת עבור עוגיות נוספות אם תרצה.
היכו יחד מרכיבים הדובדבן בקערה גדולה עם מיקסר חשמלי במהירות בינונית עד רק בשילוב, על 1 דקה. להגביר את המהירות גבוהה ומכה עד הדובדבן מחזיק פסגות רכות, על 3 דקות יותר. אם תרצה, לחלק את הדובדבן ולהוסיף צבע מאכל.
מילוי שקיות מאפה עם זיגוג צינור דקורטיבי על עוגיות, ואז לתת להגדיר, על 1 שעה.
* הבצק יכול להיות מקורר עד 2 שבועות. * עוגיות (ללא זיגוג) לשמור במיכל אטום בטמפרטורת החדר 1 חודש. * הדובדבן יכול להיעשות 1 יום קדימה ומקורר, פני השטח שלו מכוסה במגבת נייר לח קערה מכוסה בניילון נצמד. הכה עם מיקסר 1 עד 2 דקות לפני השימוש.