צ'יפס בטטה עשוי להיות רק התוספת שאתה מחפש. מתכון זה משמש 4. המתכון הזה מכסה 21% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. מנה אחת מכילה 376 קלוריות, 5 גרם חלבון, ו 15 גרם שומן. צאו לחנות ואספו מלח כשר, מקלות קינמון, פלפל ועוד מספר מצרכים להכנתו היום. 7 אנשים ניסו ואהבו את המתכון הזה. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב אחר איש מערות, ללא גלוטן, ראשוני ושלם 30 דיאטה. זה מובא לך על ידי מזוןרשת. זה הוא זול למדי מתכון לחובבי אוכל אמריקאי. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 45 דקות. החלטנו המתכון הזה מגיע ציון ספוני של 95%. ציון זה יוצא מן הכלל. מתכונים דומים: צ'יפס בטטה עם מיונז צ' יפוטלה (צ'יפס ים), צ'יפס בטטה עם אגוזי מלך, סוכר חום ורוטב צ' ילי מתוק, ו צ'ילי מתוק צ' יפס בטטה עם מטבל יוגורט קארי תאילנדי.
הוראות
1
צפו כיצד להכין את המתכון הזה.
2
מחממים את התנור ל 450 מעלות צלזיוס.
ציוד שתשתמש בו
סוכר וניל, ועוד קצת להגשה
3
בקערה קטנה זורקים יחד 1 כפית מלח מעוגלת, גאראם מסאלה, כמון וקצת פלפל שחור גרוס טרי לפי הטעם.
מרכיבים שתצטרך
2 עד 3 כפות טבעות פלפל בננה קצוצות או פלפל חריף קצוץ מכל סוג שהוא
גארם מסאלה
בצל לבן או צהוב בינוני, 1 חתוך לרבעים ו-1 קצוץ
1/2 כוס יין מרסלה מתוק
ציוד שתשתמש בו
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
4
מוסיפים את הבטטות לקערה גדולה, מזלפים מספיק שמן זית לציפוי ומפזרים את שפשוף התבלינים. לזרוק היטב כדי מעיל באופן שווה.
מרכיבים שתצטרך
2 בטטות קטנות, קלופות וקצוצות
סטייקים של ניו יורק
2 3/4 אונקיות (75 גרם) סולטנות זהובות
ציוד שתשתמש בו
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
5
יוצקים את הבטטות על תבנית מרופדת בנייר אפייה או על רשת אפייה, ומוודאים שכל החלקים מרווחים באופן שווה.
מרכיבים שתצטרך
2 בטטות קטנות, קלופות וקצוצות
ציוד שתשתמש בו
דוגמאות בארכיון "מלאכות יד" באתר האינטרנט של נשים כפריות
טבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריך
6
אופים 30 עד 35 דקות, מדפדפים באמצע הדרך.
ציוד שתשתמש בו
סוכר וניל, ועוד קצת להגשה
7
מוציאים את תפוחי האדמה מתבנית האפייה ומגישים מיד.
מרכיבים שתצטרך
פרוסות תפוחי אדמה קלופים, מבושלים
ציוד שתשתמש בו
טבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריך
8
שלבו את מקלות הקינמון, הציפורן, זרעי הל ירוק, זרעי הל שחור, אם משתמשים, במטחנת תבלינים או במטחנת קפה וטחנו עד שהם עדינים. אחסן את תערובת התבלינים בכלי אטום הרחק מאור שמש ישיר.