צ'יפס בטטה
צ'יפס בטטה עשוי להיות רק התוספת שאתה מחפש. מתכון זה משמש 4. המתכון הזה מכסה 21% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. מנה אחת מכילה 376 קלוריות, 5 גרם חלבון, ו 15 גרם שומן. צאו לחנות ואספו מלח כשר, מקלות קינמון, פלפל ועוד מספר מצרכים להכנתו היום. 7 אנשים ניסו ואהבו את המתכון הזה. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב אחר איש מערות, ללא גלוטן, ראשוני ושלם 30 דיאטה. זה מובא לך על ידי מזוןרשת. זה הוא זול למדי מתכון לחובבי אוכל אמריקאי. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 45 דקות. החלטנו המתכון הזה מגיע ציון ספוני של 95%. ציון זה יוצא מן הכלל. מתכונים דומים: צ'יפס בטטה עם מיונז צ' יפוטלה (צ'יפס ים), צ'יפס בטטה עם אגוזי מלך, סוכר חום ורוטב צ' ילי מתוק, ו צ'ילי מתוק צ' יפס בטטה עם מטבל יוגורט קארי תאילנדי.
הוראות
צפו כיצד להכין את המתכון הזה.
מחממים את התנור ל 450 מעלות צלזיוס.
בקערה קטנה זורקים יחד 1 כפית מלח מעוגלת, גאראם מסאלה, כמון וקצת פלפל שחור גרוס טרי לפי הטעם.
מוסיפים את הבטטות לקערה גדולה, מזלפים מספיק שמן זית לציפוי ומפזרים את שפשוף התבלינים. לזרוק היטב כדי מעיל באופן שווה.
יוצקים את הבטטות על תבנית מרופדת בנייר אפייה או על רשת אפייה, ומוודאים שכל החלקים מרווחים באופן שווה.
אופים 30 עד 35 דקות, מדפדפים באמצע הדרך.
מוציאים את תפוחי האדמה מתבנית האפייה ומגישים מיד.
שלבו את מקלות הקינמון, הציפורן, זרעי הל ירוק, זרעי הל שחור, אם משתמשים, במטחנת תבלינים או במטחנת קפה וטחנו עד שהם עדינים. אחסן את תערובת התבלינים בכלי אטום הרחק מאור שמש ישיר.