צ'יפס בטטה ושורש סלרי
המתכון בטטה וצ'יפס שורש סלרי יכול לספק את הכמיהה האמריקאית שלך על 1 שעה ו 30 דקות. מתכון זה משמש 4. צופה הדמות שלך? זה איש מערות, ללא גלוטן, וכל מתכון 30 יש 223 קלוריות, 4 גרם חלבון, ו 11 גרם שומן למנה. המתכון הזה מכסה 17% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. גשו לסופר וקנו אבקת תבלינים, בטטות, שמן זית, ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. זה עובד טוב כמו מנות ראשונות. זה מובא לך על ידי מזוןרשת. הציון הזה מוצק. נסו שורש סלרי, שומר ומרק בטטה עם פטרוזיליה שקדים, שורש סלרי ופירה תפוחי אדמה, ו שורש סלרי ופירה תפוחי אדמה (מתכונים דומים).
הוראות
צפו כיצד להכין את המתכון הזה.
מחממים תנור ל 450 מעלות צלזיוס.
חותכים תפוחי אדמה ושורש סלרי למקלות גפרורים בעובי 1/2 אינץ'. בקערה קטנה מערבבים יחד קאיין, פפריקה, אבקת 5 תבלינים, אבקת שום, פלפל שחור ומלח.
מורחים גפרורים באופן שווה על 2 גיליון מגשי ולזרוק עם שמן ותבלינים תערובת. צולים עד להזהבה, כ-40 דקות, מנערים מחבת מדי פעם.