צ'יפס ביתי
צ'יפס ביתי יכול להיות רק תוספת שאתה מחפש. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? ואינו מכיל גלוטן, ומתכון צמחוני יש 211 קלוריות, 5 גר' של חלבון, ו 10 גרם של שומן למנה. המתכון הזה מכסה %14 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מתכון זה מהמתכונים שלי יש 1 אוהדים. אם יש לכם פלפל, חמאה, מלח כשר, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. מתכון זה אופייני למטבח האמריקאי. זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו 12 דקות. נסו טוגנים בבית, צ'יפס ביתי, ו צ'יפס ביתי חריף (מתכונים דומים).
הוראות
מניחים את תפוחי האדמה בכלי בטוח למיקרוגל, ומכסים בניילון נצמד. מיקרוגל גבוה במשך 5 דקות. לחשוף וקריר מעט.
מחממים מחבת גדולה מעל חום בינוני.
להוסיף 1 1/2 כפות שמן למחבת; מערבולת למעיל.
מוסיפים בצל; מבשלים 20 דקות או עד זהוב ומכרז, ערבוב מדי פעם.
להוסיף שום; לבשל 1 דקה, ערבוב כל הזמן.
הסר תערובת בצל מחבת. נגב את המחבת עם מגבות נייר.
הגבר את החום לגובה בינוני.
מוסיפים את הנותרים 1 כף שמן וחמאה למחבת, ומערבלים למעיל.
מוסיפים תפוחי אדמה, ומבשלים 4 דקות, בלי לערבב. הפוך תפוחי אדמה. מבשלים 6 דקות או עד השחמה, ללא ערבוב. להפחית את החום בינוני נמוך; לבשל 10 דקות או עד רך וזהוב חום, ערבוב מדי פעם.
הסר מהחום. מערבבים בתערובת בצל, מלח ופלפל שחור; לזרוק.