צ'יפס וכרוב עם מיונז לימון
תפוחי אדמה וכרוב צ'יפס עם מיונז לימון עשוי להיות רק תוספת אתה מחפש. מנה זו מכילה כ 5 גר' של חלבון, 56 גרם של שומן, וסך הכל 609 קלוריות. ואינו מכיל גלוטן,, חלב חינם, כל 30, ומתכון צמחוני מגיש 4 . 3 אנשים התרשמו מהמתכון הזה. גשו לסופר וקנו עלי כרוב, מיונז, מלח כשר ופלפל ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זמן הכנת המתכון כ 25 דקות. נסו צ'יפס סקווש מוכה בירה עם מיונז לימון, נקניקיות עטופות בבייקון עם אבוקדו, עגבניות, בצל, מיונז וצ'יפס, ו צ'יפס כרוב עם מטבל יוגורט לימון (מתכונים דומים).
הוראות
תראה איך להכין את המתכון הזה.
צ ' יפס: לשים מתלה תנור במרכז התנור. מחממים התנור ל 350 מעלות F.
הסר את הגבעול העבה מן כרוב ולהשליך.
חותכים את העלים לחתיכות 2 עד 3 אינץ'.
שים אותם בקערה וטפטוף עם שמן זית. לזרוק היטב. מסדרים את הכרוב בשכבה אחת על דפי אפייה מרופדים בנייר קלף.
אופים במשך 10 עד 12 דקות עד פריך מעט כהה על הקצוות. מתבלים במלח ופלפל, לפי הטעם.
באמצעות מבצעה מנדולינה או סכין חדה, פורסים את תפוחי האדמה הלבנים ואת תפוחי האדמה המתוקים לפרוסות עבות 1/8 אינץ'.
שים אותם בקערה וטפטוף עם שמן זית. לזרוק היטב. מסדרים שכבה אחת (ללא חפיפה) על גיליונות אפייה מרופדים בקלף ואופים במשך 12 דקות. הפוך את הפרוסות ולהמשיך לאפות, לבדוק כל 2 דקות עד חום ופריך, על 6 עד 8 דקות יותר. מתבלים את הצ ' יפס במלח ופלפל, לפי הטעם.
מיונז: בקערה קטנה, לשלב את המיונז, מיץ לימון גרידת לימון. מתבלים במלח ופלפל, לפי הטעם.
מעבירים את כל הצ ' יפס לקערה גדולה ומגישים עם המיונז.