צ'יפס חמוציות אגס
תמיד כיף שיש עוד מתכון של קינוח, אז תנו הזדמנות ל צ'יפס חמוציות. מתאים ל-12 מנות. מנה אחת מכילה 337 קלוריות, 3 גר' של חלבון, ו 10 גרם שומן. מתכון זה מהמתכונים שלי יש 1 אוהדים. גשו לסופר וקנו סוכר חום, סוכר מגורען, מלח ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. המתכון הזה מתאים לצמחוניים. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 45 דקות. עם כפית ציון של 21% המנה הזאת די גרועה. מתכונים דומים: צ'יפס דלעת-אגס, אפרסק ' N ' צ'יפס, ו אוכמניות-אגס צ'יפס.
הוראות
מחממים תנור ל 400 ומרחב 2 מדפים אפייה באופן שווה זה מזה. שים מיץ תפוזים ולימון בקערה גדולה. לקלף, חצי, אגסים הליבה, ולאחר מכן לחתוך דק לאורך לחתוך פרוסות לשניים.
מוסיפים אגסים למיץ וזורקים בעדינות. מערבבים באוכמניות.
בקערה קטנה נפרדת, מערבבים יחד התלהבות מתפוז עסיסי, סוכרים, קינמון, אגוז מוסקט, ו קורנפלור.
מפזרים מעל אגסים ואוכמניות בעדינות אבל ביסודיות לזרוק יחד. מחלקים בין 12 מנות אפייה סגלגלות קטנות (ראה הערות).
הפוך ציפוי: בקערה בינונית, לערבב גרידה, קמח, סוכר חום, קינמון, מלח, ושיבולת שועל.
מוסיפים חמאה ומערבבים עם מזלג עד שהתערובת יוצרת גושים קטנים (לשבור כל גושים גדולים עם האצבעות).
פרי עליון עם פירורים, מחלק באופן שווה. מסדרים ramekins באלכסון על 2 גיליונות אפייה גדולים.
אופים 40 עד 50 דקות, או עד הפרי מבעבע ציפוי הוא השחמה למדי.
מגישים חם, עם זנגביל קרם אנגלייז.