צ'יפס חצילים עם דבש ומלח ים
צ'יפס חצילים עם דבש ומלח ים עשוי להיות התוספת שחיפשתם. המתכון הזה מכסה %3 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה אחת מכילה 181 קלוריות, 2 גרם של חלבון ו2 גרם של שומן. והוא יספק כ 4 מנות. מתכון זה מ SippitySup יש 6 אוהדים. זמן הכנת המתכון כ 2 שעות ו 20 דקות. אם יש לך מלח שום, שמן בוטנים, קמח אורז, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זוהי אפשרות טובה אם אתה מחפש תפריט ללא גלוטן ללא חלב וצמחוני דיאט. וזה לא כזה אדיר. נסו צ'יפס חציל אפוי פריך עם רוטב טבילת מרינרה (צ' יפס פרמזן חציל akan!), צ'יפס רחוב טיחואנה (דבש מזוגג Chipotle Carnitas, צ' יפס + תוספות), ו צ'יפס גושי מלח וחומץ (מתכונים דומים).
הוראות
מניחים את רצועות החצילים בקערה גדולה.
מוסיפים קרח ומספיק מים כדי לכסות.
מניחים צלחת על גבי חציל כדי לשקול אותו. כיסוי וצינה לפחות 2 שעות ועד 12 שעות.כאשר מוכן לטגן, לחמם את השמן בטיגון עמוק כדי כ 360 מעלות F. בינתיים, לטאטא קמח אורז, מלח שום, ופלפל בקערה בינונית כדי להתמזג.
מסננים חצילים במסננת, ואז עובדים בקבוצות, זורקים חצילים לחים בתערובת קמח אורז למעיל.מטגנים חצילים בקבוצות כדי למנוע צפיפות, מגלגלים אותם בשמן מדי פעם, עד חום זהוב; 3-4 דקות לכל אצווה. (לחמם שמן 360 מעלות F בין קבוצות.)
להעביר את הצ ' יפס מבושל צלחת מרופדת מגבת נייר כדי לנקז. מתבלים במלח ים בעודו חם.
מגישים מיד עם טפטוף של דבש.כמו זה: כמו טעינה...