קושיקשה
מוכן ב1 ש
מנות8
ציון בריאות10
מגזין

צ'יפס לימון מאייר אפוי

צ'יפס לימון מאייר אפוי
צ'יפס לימון מייר אפוי עשוי להיות רק תוספת אתה מחפש. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? ואינו מכיל גלוטן,, כל 30, ומתכון טבעוני יש 191 קלוריות, 4 גר' של חלבון, ו 7g של שומן למנה. והוא יספק כ 8 מנות. המתכון הזה מכסה %8 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מתכון זה אופייני למטבח האמריקאי. גשו לסופר וקנו פלפל, שום, גרידת לימון ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. מן ההכנה לצלחת, מתכון זה לוקח בערך 1 שעה. עם כפית ציון של 47% המנה הזאת די טובה. נסו צ'יפס לימון מאייר אפוי, סלט כרוב קצוץ עם ויניגרט לימון מאייר (עם תחליף לימון מאייר קל), ו שיבולת שועל אפויה אוכמניות עם לימון מאייר (מתכונים דומים).

הוראות

1
מחממים התנור ל 450 מעלות F.
ציוד שתשתמש בו
2 חבילות (גודל 4 מנות) פודינג אינסטנט ג'לו וניל, מחולק2 חבילות (גודל 4 מנות) פודינג אינסטנט ג'לו וניל, מחולק
2
לקלף תפוחי אדמה לחתוך לפרוסות 3/8 אינץ עבה (לאורכו) לחתוך שוב לצ 'יפס 3/8 אינץ' עבה.
מרכיבים שתצטרך
ממרח גבינת בצל של אמבט PHILADELPHIA®ממרח גבינת בצל של אמבט PHILADELPHIA®
רוטב הודו, מחומםרוטב הודו, מחומם
3
מניחים את תפוחי האדמה לתוך קערה עם מים קרים; זה יעזור לשמור על צ ' יפס פריך ולבן. ממש לפני הבישול, לנקז מים במקום על מגבת נייר, לטפוח יבש לחלוטין.
מרכיבים שתצטרך
ממרח גבינת בצל של אמבט PHILADELPHIA®ממרח גבינת בצל של אמבט PHILADELPHIA®
רוטב הודו, מחומםרוטב הודו, מחומם
כפית אחת של תערובת תיבול סאזוןכפית אחת של תערובת תיבול סאזון
ציוד שתשתמש בו
8 מקלות גבינה עטופים בנפרד של 1 אונקיה8 מקלות גבינה עטופים בנפרד של 1 אונקיה
סיגליות בר (כולל גבעולים), שטופותסיגליות בר (כולל גבעולים), שטופות
4
לשים בקערה; להוסיף שמן זית, 1 כף מלח, 1/2 כפית פלפל שחור. לזרוק היטב ולהניח בשכבה 1 על גיליונות אפייה nonstick.
מרכיבים שתצטרך
עם 4 גרם שומן או פחות למנה (מומלץ: ביסק עגבניות שמנמן של איימי)עם 4 גרם שומן או פחות למנה (מומלץ: ביסק עגבניות שמנמן של איימי)
בקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחרבקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחר
5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות
ציוד שתשתמש בו
8 עד 10 מקלות עץ8 עד 10 מקלות עץ
סיגליות בר (כולל גבעולים), שטופותסיגליות בר (כולל גבעולים), שטופות
5
אופים עד חום בהיר. מבשלים במשך כ 30 עד 40 דקות, הופכים לעתים קרובות עד חום זהוב.
ציוד שתשתמש בו
2 חבילות (גודל 4 מנות) פודינג אינסטנט ג'לו וניל, מחולק2 חבילות (גודל 4 מנות) פודינג אינסטנט ג'לו וניל, מחולק
6
הסר מהתנור.
ציוד שתשתמש בו
2 חבילות (גודל 4 מנות) פודינג אינסטנט ג'לו וניל, מחולק2 חבילות (גודל 4 מנות) פודינג אינסטנט ג'לו וניל, מחולק
7
מוסיפים גרידת לימון, פטרוזיליה, שום, מלח ופלפל. לזרוק היטב לשרת.
מרכיבים שתצטרך
כרישה אחת, נקייה וחתוכה לקוביות גדולות, רק החלק הלבןכרישה אחת, נקייה וחתוכה לקוביות גדולות, רק החלק הלבן
כסף ללא נעלייםכסף ללא נעליים
1 לב מפאלדי טרי אם אפשר1 לב מפאלדי טרי אם אפשר
טבעות פלפל בננה קצוצות או פלפל חריף קצוץ מכל סוגטבעות פלפל בננה קצוצות או פלפל חריף קצוץ מכל סוג