צ'יפס מוקרם ומרק בצל ירוק
המתכון צ'יפס שמנת ומרק בצל ירוק יכול לספק את התשוקה הים תיכונית שלך בערך 35 דקות. המתכון הזה מכסה %19 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה אחת מכילה עד 13 גרם חלבון 64 גרם של שומן, וסך הכל 971 קלוריות. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. זה מושלם עבור סתיו. לא הרבה אנשים עשו את המתכון הזה, המתכון הזה מתאים לצמחוניים. גשו לסופר וקנו לימון, חמאה, מלח כשר ופלפל ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש ב השמנת החמוצה אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת תפוחים שמנת חמוצה כקינוח. זה עובד היטב כמנה עיקרית. מתכונים דומים: בצל ירוק-מרק פטריות, טבילה בצל ירוק, ו מרק בצל ירוק פטריות.
הוראות
הגדר את התנור כדי לצלות עם מתלה להגדיר כ 4 אינץ ' ממקור החום.
לקלף את ההתלהבות מן הלימון ברצועות ארוכות, הימנעות מדופן לבן.
מניחים את גרידת לימון, גבעולים רוזמרין ושמן בסיר קטן על חום נמוך בינוני וחום עד השמן פשוט מגיע לרתיחה, על 10 דקות. כבה את החום ולאפשר לשבת בטמפרטורת החדר בזמן שאתה מכין את המרק.
ממיסים את החמאה על אש בינונית בסיר גדול.
מוסיפים את החלקים הלבנים והירוקים של הבצל הירוק (כ 1/2 כוס) ואת השום. מבשלים עד מתרכך, ערבוב כל הזמן, 3 עד 5 דקות.
מוסיפים את מרק העוף, 2 כוסות מים וצ ' יפס, מביאים לרתיחה ולאחר מכן להפחית לרתיחה. מבשלים חשפו עד תפוחי האדמה לרכך ולהתחיל להתפרק במרק, על 10 דקות.
בינתיים, מסננים את רצועות רוזמרין ולימון מן השמן. מיץ לימון להקציף לתוך שמן מתוח. מתבלים במלח ופלפל.
מברשת חלק השמן על בגט חצוי, במקום על תבנית אפייה צלייה עד חום זהוב קלות, על 3 דקות.
לאחר תפוחי האדמה מתרככים לחלוטין, להשתמש בבלנדר טבילה כדי לרענן את המרק עד חלקה לחלוטין. מתבלים במלח נוסף במידת הצורך.
כדי להגיש, מצקת את המרק לקערות. למעלה עם מנה של שמנת חמוצה.
טפטוף עם כמה שמן רוזמרין לימון הנותרים ומקשטים עם בצל ירוק כהה.
חותכים את באגט לחתיכות קטנות יותר ומגישים לצד המרק.