צ'יפס פלפל סדוק עם מטבל בצל
צ'יפס פלפל סדוק עם מטבל בצל נטול גלוטן, וצמחוני תוספת. מתכון זה מכין 6 מנות עם 242 קלוריות, 6 גרם חלבון, ו 13 גרם שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה 9% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. לכו לחנות והרימו אבקת בצל, פלפל גרוס גס, בצל ועוד מספר מצרכים להכנתו היום. 4 אנשים הכינו את המתכון הזה ויעשו אותו שוב. זה יהיה להיט שלך הסופרבול אירוע. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 2 שעות ו -35 דקות. החלטנו את המתכון הזה מגיע ציון כפית של 37%. הציון הזה לא כל כך סופר. נסו נקניקיית פלפל סדוקה בזיליקום של סאג עם ניוקי בטטה, צ'יפס תפוחי אדמה קשת עם מטבל בצל שמנת, ו מטבל בצל מקורמל עם צ'יפס תפוחי אדמה חתוך עבה (מתכונים דומים).
הוראות
צפו כיצד להכין את המתכון הזה.
הכינו צ ' יפס: זרקו תפוחי אדמה בקערה גדולה עם 2 כפות שמן, ופלפל עד לציפוי טוב. מחממים תנור ל 450 מעלות צלזיוס מסדרים פרוסות תפוחי אדמה בשכבה 1 על 2 גיליונות עוגיות.
אופים 20 עד 25 דקות עד שהצ ' יפס פריך ומשחים קלות.
מוציאים מהתנור, מתבלים במלח ומצננים.
מחממים שמן על אש בינונית ומוסיפים בצל ולבני בצל ירוק. מבשלים, תוך ערבוב לעיתים קרובות, עד להזהבה ורכה, כ -10 דקות.
מסירים מהאש ומניחים להתקרר.
אם משתמשים ביוגורט רגיל, הניחו אותו במסננת מרופדת במגבת נייר והניחו את המסננת מעל קערה.
תנו ליוגורט להתנקז ולהסמיך למשך 20 דקות.
שלב בצל עם יוגורט מעובה או בסגנון יווני, מיונז, אבקת בצל, אבקת שום, מלח, פלפל וירקות בצל ירוק ומערבבים היטב לשילוב. צמרמורת במשך שעה 1 לתת טעמים להתיך.