קושיקשה
מוכן ב28 דק.
מנות25
ציון בריאות0
מגזין

צ'יפס קישואים עם מיונז צ' יפוטלה

צ'יפס קישואים עם מיונז צ' יפוטלה
צ'יפס זוקיני עם מיונז צ' יפוטלה יכול להיות רק המנה הצדדית שאתם מחפשים. מתאים ל-25 מנות. מנה זו מכילה כ 2 גר' של חלבון, 22 גרם של שומן, וסך הכל 214 קלוריות. גשו לסופר וקנו מיץ ליים, שמן צמחי, פרמזן ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. מתכון זה אופייני למטבח האמריקאי. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 28 דקות. נסו צ'יפס בטטה עם מיונז צ' יפוטלה (צ'יפס ים), צ'יפס Yuca עם מיונז צ' יפוטלה, ו צ'יפס רחוב טיחואנה (דבש מזוגג Chipotle Carnitas, צ' יפס + תוספות) (מתכונים דומים).

הוראות

1
בקערה, מערבבים מיונז, צ ' יפוטלה, רוטב אדובו ומיץ ליים. כיסוי וצינה.
מרכיבים שתצטרך
(אפשר להחליף את המוצרלה)(אפשר להחליף את המוצרלה)
אבוקדו האס מעוך קלותאבוקדו האס מעוך קלות
4 כפיות אבקת ג'לטין חמוציות4 כפיות אבקת ג'לטין חמוציות
פלפל צ'יפוטלה ברוטב אדובו, קצוץ דק, בתוספת 2 כפות רוטב אדובופלפל צ'יפוטלה ברוטב אדובו, קצוץ דק, בתוספת 2 כפות רוטב אדובו
ציוד שתשתמש בו
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסהכמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
2
קצוות לקצץ מקישואים.
מרכיבים שתצטרך
6 כפות גבינת צ'דר חדה מגוררת6 כפות גבינת צ'דר חדה מגוררת
3
חותכים חצי לרוחב, ואז במחצית לאורכו.
4
חותכים כל חתיכה לאורכו לתוך 4 מקלות; לקצץ זרעים. בשקית גדולה ziplock, לערבב קמח, 1 כפית. מלח, פלפל ותבלינים איטלקיים; שקית חותם לנער לערבב.
מרכיבים שתצטרך
1 כפית גבינת רומנו מגוררת1 כפית גבינת רומנו מגוררת
לפת, קלופה ופרוסה לעובי 1/8 אינץ'לפת, קלופה ופרוסה לעובי 1/8 אינץ'
שקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם לייםשקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם ליים
קישואים מאודים או מוקפצים קלות, להגשהקישואים מאודים או מוקפצים קלות, להגשה
צ'יפס טורטיה בטעם לייםצ'יפס טורטיה בטעם ליים
1/2 כוס יין מרסלה מתוק1/2 כוס יין מרסלה מתוק
5
להוסיף מקלות קישואים ולנער עד קישואים מצופה.
מרכיבים שתצטרך
6 כפות גבינת צ'דר חדה מגוררת6 כפות גבינת צ'דר חדה מגוררת
צ'יפס טורטיה בטעם לייםצ'יפס טורטיה בטעם ליים
6
קו גיליון אפייה עם קלף. שים ביצים בקערה רדודה; מערבבים פאנקו ופרמזן בקערה נפרדת. עבודה עם כמה בכל פעם, לנער תערובת קמח עודף את קישואים. לטבול קישואים לתוך ביצים, ואז לתוך תערובת panko, לחיצה לדבוק.
מרכיבים שתצטרך
3 כפות גבינת שמנת מופחתת שומן3 כפות גבינת שמנת מופחתת שומן
6 כפות גבינת צ'דר חדה מגוררת6 כפות גבינת צ'דר חדה מגוררת
שקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם לייםשקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם ליים
פירורי לחם פנקו או ארוחת מצותפירורי לחם פנקו או ארוחת מצות
מגוון קרקרים או צ'יפס פיתהמגוון קרקרים או צ'יפס פיתה
פרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגלפרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגל
ציוד שתשתמש בו
טבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריךטבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריך
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסהכמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
7
להניח חתיכות על גיליון מרופד. המשך עד שכל חתיכות קישואים מצופות.
מרכיבים שתצטרך
6 כפות גבינת צ'דר חדה מגוררת6 כפות גבינת צ'דר חדה מגוררת
8
מחממים תנור ל 121°; קו גיליון אפייה עם מגבות נייר. מלא מחבת ישרה גדולה עם שמן לעומק של 1/2 אינץ'. חם מעל חום בינוני-גבוה עד ממתקים או מדחום מטגנים עמוק קורא350. עבודה עם כמה חתיכות בכל פעם, מטגנים קישואים במשך 2 עד 3 דקות, פונה לעתים קרובות עם מלקחיים, עד זהב ופריך. לא מחבת קהל.
מרכיבים שתצטרך
6 כפות גבינת צ'דר חדה מגוררת6 כפות גבינת צ'דר חדה מגוררת
סוכריות בגודל ביס של סקיטלססוכריות בגודל ביס של סקיטלס
דַק-דַק-
ציוד שתשתמש בו
טבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריךטבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריך
אבקת ציר עוף של גויה®אבקת ציר עוף של גויה®
רוטב חם שמן שומשוםרוטב חם שמן שומשום
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
4 אונקיות גבינת חלב פרה מיושן באיכות גבוהה, כגון גבינת הדגל של ביצ'ר, מגוררת4 אונקיות גבינת חלב פרה מיושן באיכות גבוהה, כגון גבינת הדגל של ביצ'ר, מגוררת
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה
9
העברה לסדין אפייה; מפזרים מלח נוסף, אם תרצה בכך. להתחמם בתנור בזמן שאתה מבשל קישואים הנותרים. (הקפד להביא שמן בחזרה 177° לפני הוספת אצווה חדשה.)
מרכיבים שתצטרך
6 כפות גבינת צ'דר חדה מגוררת6 כפות גבינת צ'דר חדה מגוררת
1/2 כוס יין מרסלה מתוק1/2 כוס יין מרסלה מתוק
דַק-דַק-
ציוד שתשתמש בו
טבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריךטבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריך
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה
10
מגישים עם מיונז צ ' יפוטלה.
מרכיבים שתצטרך
4 כפיות אבקת ג'לטין חמוציות4 כפיות אבקת ג'לטין חמוציות
פלפל צ'יפוטלה ברוטב אדובו, קצוץ דק, בתוספת 2 כפות רוטב אדובופלפל צ'יפוטלה ברוטב אדובו, קצוץ דק, בתוספת 2 כפות רוטב אדובו