קושימומחה
מוכן ב45 דק.
מנות30
ציון בריאות0
מגזין

צ'יפס שוקולד צ' יפס ביסקוטי

צ'יפס שוקולד צ' יפס ביסקוטי
אם אתה רוצה להוסיף עוד חלב חינם מתכונים לקופסת המתכונים שלך, ביסקוטי צ'יפס שוקולד דובדבן עשוי להיות מתכון שכדאי לך לנסות. המתכון הזה מכסה %3 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה אחת של צלחת זו מכילה כ 2 גרם חלבון, 2 גרם שומן, ובסך הכל 103 קלוריות. מתכון זה משמש 30. 1 אדם התרשמו מתכון זה. מתכון זה אופייני למטבח הים תיכוני. אם יש לך תמצית ונילן, מלח, סודה לשתייה ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתה יכול להכין אותה. זה עובד טוב כמו קינוח. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 45 דקות. זה הביא לך על ידי טעם של הבית. עם כפית ציון של 12%, המנה הזו לא כל כך מעולה. נסו ביסקוטי שוקולד-דובדבן, ביסקוטי שוקולד-דובדבן, ו ביסקוטי שוקולד-דובדבן עבור מתכונים דומים.

הוראות

1
בקערה גדולה מקציפים סוכר ושמן עד לקבלת תערובת אחידה; מקציפים פנימה את הביצים, החלבונים והתמציות.
מרכיבים שתצטרך
גלידת וניל דלת שומן, אופציונליגלידת וניל דלת שומן, אופציונלי
תערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסהתערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסה
פרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגלפרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגל
זיתים, חתוכים לרבעיםזיתים, חתוכים לרבעים
ציוד שתשתמש בו
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסהכמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
2
שלב את הקמח, אבקת האפייה, הסודה לשתייה והמלח; מוסיפים בהדרגה לתערובת הביצים ומערבבים היטב. מערבבים פנימה דובדבנים ושוקולד צ ' יפס.
מרכיבים שתצטרך
1/2 כפית חלב 2%1/2 כפית חלב 2%
1-1/4 כפיות פתיתי פטרוזיליה מיובשים, מחולקים1-1/4 כפיות פתיתי פטרוזיליה מיובשים, מחולקים
אפיית תלתלי שוקולדאפיית תלתלי שוקולד
שקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם לייםשקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם ליים
1/2 כוס יין מרסלה מתוק1/2 כוס יין מרסלה מתוק
פרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגלפרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגל
3
מחלקים בצק לשניים. בידיים מקומחות קלות, מעצבים כל מנה ל -12 אינץ'. 3 אינץ'. מלבן; מניחים כל אחד על תבנית אפייה מצופה בתרסיס בישול.
מרכיבים שתצטרך
טרגון אופציונליטרגון אופציונלי
48 עד 56 סוכריות מצילות חיים48 עד 56 סוכריות מצילות חיים
ציוד שתשתמש בו
טבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריךטבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריך
4
אופים בחום של 350 מעלות צלזיוס למשך 15-20 דקות או עד להשחמה קלה. מוציאים בזהירות למתלים; מצננים למשך 5 דקות.
ציוד שתשתמש בו
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה
5
מעבירים לקרש חיתוך; חותכים בעזרת סכין משוננת ל -3 / 4 אינץ'. פרוסות.
ציוד שתשתמש בו
3 M&M ירוקים3 M&M ירוקים
קרש חיתוךקרש חיתוך
6
מניחים את הצד החתוך כלפי מטה על ניירות אפייה לא משומנים.
ציוד שתשתמש בו
טבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריךטבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריך
7
אופים במשך 5 דקות. הופכים ואופים 5-7 דקות יותר או עד שהם יציבים.
ציוד שתשתמש בו
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה
8
הסר למתלים כדי להתקרר. אחסן בכלי אטום.

יין מומלץ: קרם שרי, מדיירה, פרוסקו.

קרם שרי, מדיירה ופרוסקו הם הבחירות המובילות שלי לעוגיות. פרוסקו מבעבע מתוק לא מציף סוכר פשוט או עוגיות לחם קצר, שרי שמנת מתוקה משלימה עוגיות מתובלות, ותווי האגוזים של מדיירה תואמים עוגיות עם אגוזים בצורה מושלמת. יין אחד שאתה יכול לנסות הוא נ. ב. סולרה קרם שרי. יש לו 4.5 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 17 דולר.
נ. ב. סולרה קרם שרי
נ. ב. סולרה קרם שרי
לשרי קרם סולרה גוון ענבר מבריק ונחושת עמוקה. עם ניחוחות חמאה ופקאן, ניחוחות האגוזים המלוחים המתוקים והתבלינים החומים נושאים מבטא קרמל מורכב. כניסה מתוקה מובילה לחיך מעוגל, שופע ומלא גוף בינוני עם גימור ארוך וטעים.