צ'יפס שוקולד צ' יפס ביסקוטי
אם אתה רוצה להוסיף עוד חלב חינם מתכונים לקופסת המתכונים שלך, ביסקוטי צ'יפס שוקולד דובדבן עשוי להיות מתכון שכדאי לך לנסות. המתכון הזה מכסה %3 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה אחת של צלחת זו מכילה כ 2 גרם חלבון, 2 גרם שומן, ובסך הכל 103 קלוריות. מתכון זה משמש 30. 1 אדם התרשמו מתכון זה. מתכון זה אופייני למטבח הים תיכוני. אם יש לך תמצית ונילן, מלח, סודה לשתייה ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתה יכול להכין אותה. זה עובד טוב כמו קינוח. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 45 דקות. זה הביא לך על ידי טעם של הבית. עם כפית ציון של 12%, המנה הזו לא כל כך מעולה. נסו ביסקוטי שוקולד-דובדבן, ביסקוטי שוקולד-דובדבן, ו ביסקוטי שוקולד-דובדבן עבור מתכונים דומים.
הוראות
בקערה גדולה מקציפים סוכר ושמן עד לקבלת תערובת אחידה; מקציפים פנימה את הביצים, החלבונים והתמציות.
שלב את הקמח, אבקת האפייה, הסודה לשתייה והמלח; מוסיפים בהדרגה לתערובת הביצים ומערבבים היטב. מערבבים פנימה דובדבנים ושוקולד צ ' יפס.
מחלקים בצק לשניים. בידיים מקומחות קלות, מעצבים כל מנה ל -12 אינץ'. 3 אינץ'. מלבן; מניחים כל אחד על תבנית אפייה מצופה בתרסיס בישול.
אופים בחום של 350 מעלות צלזיוס למשך 15-20 דקות או עד להשחמה קלה. מוציאים בזהירות למתלים; מצננים למשך 5 דקות.
מעבירים לקרש חיתוך; חותכים בעזרת סכין משוננת ל -3 / 4 אינץ'. פרוסות.
מניחים את הצד החתוך כלפי מטה על ניירות אפייה לא משומנים.
אופים במשך 5 דקות. הופכים ואופים 5-7 דקות יותר או עד שהם יציבים.
הסר למתלים כדי להתקרר. אחסן בכלי אטום.
יין מומלץ: קרם שרי, מדיירה, פרוסקו.
קרם שרי, מדיירה ופרוסקו הם הבחירות המובילות שלי לעוגיות. פרוסקו מבעבע מתוק לא מציף סוכר פשוט או עוגיות לחם קצר, שרי שמנת מתוקה משלימה עוגיות מתובלות, ותווי האגוזים של מדיירה תואמים עוגיות עם אגוזים בצורה מושלמת. יין אחד שאתה יכול לנסות הוא נ. ב. סולרה קרם שרי. יש לו 4.5 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 17 דולר.
![נ. ב. סולרה קרם שרי]()
נ. ב. סולרה קרם שרי
לשרי קרם סולרה גוון ענבר מבריק ונחושת עמוקה. עם ניחוחות חמאה ופקאן, ניחוחות האגוזים המלוחים המתוקים והתבלינים החומים נושאים מבטא קרמל מורכב. כניסה מתוקה מובילה לחיך מעוגל, שופע ומלא גוף בינוני עם גימור ארוך וטעים.