צ'יפס שפמנון ניו אורלינס המתובל של וויל
צ'יפס שפמנון ניו אורלינס המתובל של וויל יכול להיות מתכון טוב להרחיב את אוסף התבלינים בצד שלך. מנה אחת מכילה עד 26 גרם חלבון 53 גרם של שומן, וסך הכל 660 קלוריות. והוא מתאים להגשה ל 2 מנות סועדים.. מתכון זה מ Allrecipes יש 1 אוהדים. אם יש לכם שמן, פלפל קאיין, קמח תירסוקומץ של מרכיבים אחרים, הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. הכנת המנה לוקחת כ 20 דקות. זוהי אפשרות טובה אם אתה מחפש תפריט ללא גלוטן חלב חינם, אם אהבתם את המתכון הזה, אנו ממליצים לנסות גם : צ'יפס שפמנון ניו אורלינס המתובל של וויל, שפמנון מטוגן עם סלט כרוב חריף וצ'יפס בטטה, ו Jambalaya השפמנון של ניו אורלינס Mulate.
הוראות
להניח פילה שפמנון אופקית על קרש חיתוך.
חותכים דק 1/4 אינץ רצועות רחבות מן הפילה בזווית 45 מעלות. זה קל אם הסכין שלך חד, ואת הפילה הוא קפוא חלקית.
רצועות דגים אבק בינוני עם פלפל קאיין, בעדינות ליפול יחד כדי פרווה שווה את כל הרצועות. הם צריכים להיראות ורודים כשתסיימי. באיו, זה נקרא מרינדה יבשה.
מניחים רצועות שפמנון על צלחת או מחבת, ומניחים בצד במשך כמה דקות להפשרה.
שמן חום בטיגון עמוק ל 365 מעלות F (185 מעלות C).
מניחים מספיק קמח תירס כדי לחם שפמנון שלך על קערה או צלחת, ומתבלים עם מלח ופלפל שחור.
מקם שפמנון מופשר לתוך קמח תירס מתובל, ולהתגלגל בעדינות עד שכל הרצועות מצופות באופן שווה. מטגנים בשמן חם במשך כ 3 דקות, או עד שנעשה. דגים צריכים להיות חום זהוב, מעט פריך בחוץ, ולח ומתקלף בפנים כאשר נעשה.
יין מומלץ: פינו גריג ' יו., Gruener Veltliner, פינו נואר
שפמנון עובד ממש טוב עם פינו גריג ' יו, Gruener Veltliner, ו פינו נואר. דגים מגוונים כמו יין, אז קשה לבחור יינות שהולכים עם כל דג. יין לבן פריך, כגון פינו גריג ' יו או גרינר ולטלינר, יתאים לכל דג לבן בטעם עדין. דגים בשרניים, בטעם חזק כגון סלמון וטונה יכולים אפילו להתמודד עם יין אדום בהיר, כגון פינו נואר. אתה יכול לנסות יין פינו גרי בטעם טנג ' נט פארגון. מבקרים די אוהבים את זה עם 4.6 מתוך דירוג 5 כוכבים ומחיר של כ 12 דולר לבקבוק.
![Tangent Paragon Vineyard Pinot Gris]()
Tangent Paragon Vineyard Pinot Gris
ממוסגר על ידי חומציות lemony אור מינרליות תוססת, thispinot גרי נעשה בסגנון היבש המסורתי של צפון Italy.It הוא בעל גוף מלא באופן מפתיע, עם טעמים מרוכזים של אפרסק, זנגביל ופירות טרופיים, עם רמז של אופי שרף אורן. יין נהדר בכוחות עצמו, טנגנט פינו גריז זוגות היטב עם רחב טווח של מזונות כולל פירות ים, פסטה עם רטבים קלים, נקניקיות evengrilled.