צ'יפס תחרת דבש
צריך קינוח צמחוני? טוגנים תחרה דבש יכול להיות מתכון מדהים ששווה לנסות. והוא יספק כ 20 מנות. המתכון הזה מכסה %0 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 0 גר' של חלבון, 2 גרם של שומן, וסך הכל 49 קלוריות. גשו לסופר וקנו חמאה, מלח, אבקת סוכר ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 45 דקות. - שזה לא ניתן לאילתור. מתכונים דומים: דבש שקדים טוגנים תחרה, דבש שומשום תחרה צ'יפס, ו צ'יפס תחרה דבש מלא שמנת תפוזים.
הוראות
בסיר בינוני, להמס חמאה עם דבש על חום בינוני.
מוסיפים סוכר ומלח ומקציפים עד לשלב טוב.
מוסיפים קמח וממשיכים להקציף עד שלא יישארו גושים.
העברה לקערה קטנה ולתת מגניב מעט, על 5 דקות.
קו 2 גליונות אפייה שטוחים עם נייר קלף. כפית 1 כפית גדושה. תערובת דבש על גיליונות על 4 ב. בנפרד (הם יתפשטו הרבה).
אופים עד חום זהוב כהה חורים קטנים מופיעים לאורך, 10 עד 12 דקות. תשאיר את התנור דולק.
בואו להתקרר על מגש עד תחילת המשרד, 2 עד 3 דקות. בעוד שעוגיות מתקררות, השתמשו בסכין חיתוך כדי להפריד בין כל העוגיות שנמסו יחד ולעצב כל אחת מהן למעגל. עבודה בקבוצות של 3 או 4, בזהירות לקלף עוגיות מנייר ולהניח על מערוך.
בואו מגניב על סיכה עד פריך לחלוטין, על 3 דקות. אם עוגיות מוצקות לפני שאתה יכול לעצב אותם, לשים תבנית אפייה בחזרה בתנור כדי להתחמם מעט, על 1 דקה.
הפוך קדימה: עד 1 יום; חנות אטומה.