קושיקשה
מוכן ב50 דק.
מנות6
ציון בריאות2
מטבחיםאמריקאי
סוגי מאכליםתוספות
מגזין

צ'יפס תנור חמאה-שום עם עשבי תיבול

צ'יפס תנור חמאה-שום עם עשבי תיבול
צ'יפס תנור חמאה-שום עם עשבי תיבול יכול להיות רק ללא גלוטן ולקטו אובו צמחוני מתכון שחיפשת. המתכון הזה מכסה 6% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. מנה אחת מכילה 199 קלוריות, 3 גרם חלבון, ו 13 גרם שומן. מתכון זה משמש 6. מתכון זה אופייני למטבח האמריקאי. גשו לסופר וקנו עירית, תפוחי אדמה אדמדמים, שום, ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. 23 אנשים הכינו את המתכון הזה ויכינו אותו שוב. כמה אנשים מאוד אהבו את התוספת הזו. זה מובא לך על ידי מזוןרשת. זמן הכנת המתכון כ 50 דקות. בסך הכל, מתכון זה מרוויח לא כל כך מדהים מדהים ציון של 27%. משתמשים שאהבו את המתכון הזה אהבו גם הם צ'יפס תנור שום עם איולי שום פרמזן, צ'יפס תנור שום עם איולי שום פרמזן, ו צ'יפס שום מעושן.

הוראות

1
מחממים את התנור ל 475 מעלות צלזיוס.
ציוד שתשתמש בו
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
2
משרים את טריזי תפוחי האדמה בקערת מים למשך 10 דקות.
מרכיבים שתצטרך
9 כוסות תפוחי אדמה קלופים פרוסים9 כוסות תפוחי אדמה קלופים פרוסים
פסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחבפסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחב
ציוד שתשתמש בו
פחית שעועית ירוקה בסגנון צרפתי, סחוטהפחית שעועית ירוקה בסגנון צרפתי, סחוטה
3
מסננים את תפוחי האדמה ואז מייבשים אותם במלואם עם מגבות נייר או מטלית כלים נטולת מוך.
מרכיבים שתצטרך
9 כוסות תפוחי אדמה קלופים פרוסים9 כוסות תפוחי אדמה קלופים פרוסים
ציוד שתשתמש בו
ל-4 עלי בזיליקום טריים, פרוסים דקל-4 עלי בזיליקום טריים, פרוסים דק
4
שכבו תבנית עם 2 כפות שמן ופזרו בנדיבות מלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס אורז בר, שטוף היטב1 כוס אורז בר, שטוף היטב
4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
ציפוי וניל של Pillsbury® Creamy Supreme®ציפוי וניל של Pillsbury® Creamy Supreme®
5
מוסיפים את תפוחי האדמה למחבת ומזלפים עם 1 כף השמן שנותרה.
מרכיבים שתצטרך
9 כוסות תפוחי אדמה קלופים פרוסים9 כוסות תפוחי אדמה קלופים פרוסים
4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
6
מפזרים מלח ופלפל ומורחים אותם באופן אחיד בשכבה אחת על התבנית. מכסים היטב בנייר כסף ואופים 5 עד 10 דקות.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס אורז בר, שטוף היטב1 כוס אורז בר, שטוף היטב
פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)
ציוד שתשתמש בו
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
4 כפות ריבת פטל, אוכמניות או תות4 כפות ריבת פטל, אוכמניות או תות
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
7
מסירים את נייר הכסף ואופים עד שהתחתיות מזהיבות, כ -10 דקות. הופכים בעזרת מרית ומבשלים עד שהצד השני מזהיב, עוד 10 עד 13 דקות.
ציוד שתשתמש בו
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
1 ליטר (כ-4 כוסות) שמנת כבדה1 ליטר (כ-4 כוסות) שמנת כבדה
4 כפות ריבת פטל, אוכמניות או תות4 כפות ריבת פטל, אוכמניות או תות
8
במחבת מוקפצת קטנה ממיסים את החמאה עם השום ונותנים לשום להתבשל בעדינות על אש בינונית-נמוכה עד לריחני, 5 עד 7 דקות.
מרכיבים שתצטרך
תוספת מוקצפת ודובדבני מרשינו עם גבעולים, לא חובהתוספת מוקצפת ודובדבני מרשינו עם גבעולים, לא חובה
צרור תרד טרי (בערךצרור תרד טרי (בערך
ציוד שתשתמש בו
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
9
כאשר תפוחי האדמה מבושלים, זורקים אותם עם חמאת השום ועשבי התיבול הטריים.
מרכיבים שתצטרך
חמאת שוםחמאת שום
עשבי תיבול טרייםעשבי תיבול טריים
9 כוסות תפוחי אדמה קלופים פרוסים9 כוסות תפוחי אדמה קלופים פרוסים