צ'יפס תנור חמאה-שום עם עשבי תיבול
צ'יפס תנור חמאה-שום עם עשבי תיבול יכול להיות רק ללא גלוטן ולקטו אובו צמחוני מתכון שחיפשת. המתכון הזה מכסה 6% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. מנה אחת מכילה 199 קלוריות, 3 גרם חלבון, ו 13 גרם שומן. מתכון זה משמש 6. מתכון זה אופייני למטבח האמריקאי. גשו לסופר וקנו עירית, תפוחי אדמה אדמדמים, שום, ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. 23 אנשים הכינו את המתכון הזה ויכינו אותו שוב. כמה אנשים מאוד אהבו את התוספת הזו. זה מובא לך על ידי מזוןרשת. זמן הכנת המתכון כ 50 דקות. בסך הכל, מתכון זה מרוויח לא כל כך מדהים מדהים ציון של 27%. משתמשים שאהבו את המתכון הזה אהבו גם הם צ'יפס תנור שום עם איולי שום פרמזן, צ'יפס תנור שום עם איולי שום פרמזן, ו צ'יפס שום מעושן.
הוראות
מחממים את התנור ל 475 מעלות צלזיוס.
משרים את טריזי תפוחי האדמה בקערת מים למשך 10 דקות.
מסננים את תפוחי האדמה ואז מייבשים אותם במלואם עם מגבות נייר או מטלית כלים נטולת מוך.
שכבו תבנית עם 2 כפות שמן ופזרו בנדיבות מלח ופלפל.
מוסיפים את תפוחי האדמה למחבת ומזלפים עם 1 כף השמן שנותרה.
מפזרים מלח ופלפל ומורחים אותם באופן אחיד בשכבה אחת על התבנית. מכסים היטב בנייר כסף ואופים 5 עד 10 דקות.
מסירים את נייר הכסף ואופים עד שהתחתיות מזהיבות, כ -10 דקות. הופכים בעזרת מרית ומבשלים עד שהצד השני מזהיב, עוד 10 עד 13 דקות.
במחבת מוקפצת קטנה ממיסים את החמאה עם השום ונותנים לשום להתבשל בעדינות על אש בינונית-נמוכה עד לריחני, 5 עד 7 דקות.
כאשר תפוחי האדמה מבושלים, זורקים אותם עם חמאת השום ועשבי התיבול הטריים.