צ'יפס תפוחים עם מטבל יוגורט מתוק
תמיד כיף שיש עוד מתכון של מנות ראשונות, אז תנו הזדמנות ל צ'יפס תפוח עם מטבל יוגורט מתוק. מתכון זה מספק 4 מנות. עם 182 קלוריות, 8 גר' של חלבון, ו 0g של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %6 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. לכו לחנות ותביאו את "ונילן חלץ", "גראני סמית 'אפל", "מייפל סירופ" ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. 2 אנשים ניסו ואהבו את המתכון הזה. הכנת המנה לוקחת כ 1 שעה ו -35 דקות. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב ללא גלוטן וצמחוני דיאט. נסו צ'יפס תפוח עם מטבל יוגורט קרמל מלוח, צ'יפס בטטה מתובל בצ' ילי עם גבינה כחולה יוגורט יווני, ו יוגורט ומטבל פטה (מתכונים דומים).
הוראות
מניחים מדף 1 בחלק העליון ו 1 במיקום התחתון מחממים את התנור ל 300 מעלות F. קו 2 גיליונות אפייה כבדים גדולים עם נייר קלף. בעדינות מעיל את הקלף עם תרסיס nonstick.
לציפוי: בקערה קטנה, מערבבים את הסוכר, קינמון ומלח עד מעורבב.
עבור שבבי התפוח: לעמוד כל תפוח זקוף.
חותכים 1/4 אינץ ' אנכית את הצדדים הימני והשמאלי של כל תפוח. הגדר את mandoline או v-פורס לחיתוך פרוסות בעובי 1/16 אינץ'.
מקום 1 תפוח, לחתוך בצד למטה, על מבצעה.
חותכים פרוסות עד ליבת התפוח נחשף. הפוך את התפוח וחתוך פרוסות מהצד הנותר עד שהליבה נחשפת. מסדרים את פרוסות התפוח בשכבה אחת על אחד מסדינים האפייה. חזור עם התפוח השני.
באמצעות קצות האצבעות, מפזרים את פרוסות התפוח בנדיבות עם ציפוי.
אופים עד הקצוות סלסול ואת השבבים הם זהובים ולהרגיש פריך, 40 עד 45 דקות. משוך את הקלף עם התפוחים על משטח העבודה להתקרר לחלוטין, 20 עד 30 דקות (הצ ' יפס יהיה פריך יותר כפי שהם מגניבים).
לטבילה: בקערה בינונית, מערבבים את היוגורט, סירופ מייפל, וניל ומלח עד מעורבב. כיסוי וצינה עד מוכן לשרת.
מגישים את המטבל לצד שבבי התפוח.