צ'יפס תפוחים עם רוטב לימון
תמיד כיף שיש עוד מתכון של ארוחת בוקר, אז תנו הזדמנות ל לביבות תפוחים עם רוטב לימון. המתכון הזה מכסה %2 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 22 מנות. מנה אחת מכילה 210 קלוריות, 1 גר' של חלבון, ו 15 גרם שומן. אם יש לך אבקת סוכר, ביצה, חמאה, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. המתכון הזה מתאים לצמחוניים. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. ציון זה הוא רע מאוד (אבל עדיין ניתן לתקן). נסו תפוח, צ'דר ומטוגנים בייקון ברוטב קרמל, מטוגנים תפוחים של סאני עם רוטב קרמל חמאת בוטנים, ו עוגת תפוחים עם רוטב לימון (מתכונים דומים).
הוראות
דופק הראשון 5 מרכיבים במעבד מזון 5 פעמים או עד מתפורר. תערובת כפית לתוך קערה גדולה. מערבבים בתפוח. תערובת צורה לתוך 1 1/2 אינץ ' כדורים.
יוצקים שמן לעומק של 3 אינץ ' לתוך תנור הולנדי; חום עד 35
מטגנים, בקבוצות, 1 עד 2 דקות בכל צד או עד הזהב.
מפזרים לביבות באופן שווה עם אבקת סוכר; לשרת עם רוטב לימון.
* 3 תפוחים מקינטוש ניתן להחליף.