צ'יקי תאנה דביק (חזה עוף ממולא)
צ'יקי תאנה דביק (חזה עוף ממולא) עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. והוא יספק כ 1 מנות. המתכון הזה מכסה %32 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה אחת מכילה 1000 קלוריות, 44 גרם חלבון ו 75 גרם שומן. אם יש לך סירופ מייפל, פטריות, שמן כמהין, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש בשמן זית אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,בננה מוקפצת, גרנולן ופרפית יוגורט כקינוח. 12 אנשים ניסו ואהבו את המתכון הזה. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב ללא גלוטן, חלב חינם, וראשוני דיאט. מתכונים דומים: אורז דביק ממולאים חזה עוף, פודינג תאנים דביק וחם, ו B. O. A. R. S חזה עוף ממולא.
הוראות
ציוד מיוחד: חוט מטבח או קיסמים
מחממים התנור ל 350 מעלות F.
פרפר חזה העוף ולדפוק אותו עד שטוח, ואז העונה שני הצדדים עם מלח ופלפל, לפי הטעם.
במחבת גדולה לטחון מעל חום בינוני-גבוה, מוסיפים 1 כף שמן הזית והנקניק. לשבור את הנקניק ולבשל עד השחמה.
הסר את הנקניק מהמחבת לקערה.
מוסיף את הפטריות למחבת החמה, מתבלים במלח, לטעם ולטגן עד רך. כאשר רך, להוסיף את התאנים ו לטגן במשך 2 עד 3 דקות. מתבלים במלח ופלפל לפי הטעם, ואז מסירים מחום וקריר.
מוסיף את הנקניק בחזרה למחבת ומערבבים את התערובת עד בשילוב.
הוסף את מילוי הנקניק לעוף שטוח בצד הקרוב אליך.
מגלגל עוף כמו סיגר תוחב אותו בחוזקה בכל גליל. לקשור עם חוט מטבח או מאובטח עם קיסמים.
מחממים את השמן הנותר במחבת חסינת תנור על חום בינוני-גבוה.
מוסיף את העוף וצורב אותו מכל הצדדים עד חום זהוב.
מעבירים את המחבת לתנור ואופים במשך 10 דקות.
מוציאים את העוף מהתנור ושופכים את השמן מהמחבת.
מברישים את העוף עם דבש או סירופ מייפל ושמן כמהין ומגישים.