צ'יקן נמבאן מהמטבח האמריקאי של הירוקו
עוף Namban מ ' המטבח האמריקאי של הירוקו עשוי להיות רק אמריקאי מתכון שאתה מחפש. המתכון הזה מכסה %41 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה זו מכילה סביב 73 גרם חלבון 29 גרם של שומן, וסך הכל 817 קלוריות. והוא יספק כ 4 מנות. כמה אנשים הכינו את המתכון הזה, ו-34 היו אומרים שזה פגע במקום. אם יש לכם עוף namban, מירין, רוטב מרהיבוקומץ של מרכיבים אחרים, הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב הקמח אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת תפוחים עם רוטב קרמל כקינוח. זה עובד היטב כמנה עיקרית יקרה למדי. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 1 שעה. מתכונים דומים: סוקיאקי במטבח אמריקאי מהמטבח האמריקאי של הירוקו, דייקון מסורתי מטוגן מהמטבח האמריקאי של הירוקו, ו כל אמריקאי מנגל שפשף עוף.
הוראות
מניחים את המירין בסיר קטן על אש בינונית ומביאים אותו לרתיחה.
מוסיפים את רוטב הסויה ומביאים את התערובת לרתיחה עדינה שוב.
מוסיפים ומטביעים את פתיתי הדגים ומכבים את החום.
תן לרוטב לשבת במשך 15 דקות.
מסננים את הרוטב דרך מסננת בסדר רשת, ולהשליך את פתיתי הדגים.
מעבירים את הרוטב לצנצנת זכוכית נקייה ומוסיפים את האצות. מקררים את הרוטב, מכוסה בניילון נצמד, במשך 4 שעות, ואז מסירים ומשליכים את האצות. (רוטב נוסף יכול להיות קפוא עד 3 חודשים.)
עבור namban עוף: בקערה, לשלב את החומץ, רוטב סופר, מים, וסוכר, ולהניח בצד. בקערה אחרת, לשלב את הקמח, אבקת קארי, ופפריקה. לדלות את העוף בתערובת הקמח ולתת לו לעמוד במשך 10 דקות.
חותכים את הבטטה לתוך גפרורים 1 על ידי 3 אינץ'.
מניחים את תפוחי האדמה בסיר בינוני ומכסים במים קרים. מביאים לרתיחה מעל חום בינוני ומבשלים 2 דקות.
מסננים את תפוחי האדמה במסננת ויבשים באוויר.
מעבירים את תפוחי האדמה לצלחת מרופדת בנייר מגבת כדי להסיר כל עודף מים.
חום 2 אינץ ' של שמן קנולה במחבת עמוקה ovenproof מעל חום בינוני עד 177°.
מוסיפים את תפוחי האדמה ומבשלים אותם במשך 2 דקות או עד הזהב, ערבוב מעת לעת.
מעבירים את תפוחי האדמה למדף תיל להגדיר על תבנית אפייה לנקז ומפזרים קמצוץ או שניים של מלח.
הסר את רוב השמן מן המחבת, הזמנת 2 כפות במחבת.
מחממים את השמן על אש בינונית, מוסיפים את העוף ומבשלים 3 דקות, או עד שהתחתית זהובה. הפוך את העוף ולהעביר את המחבת לתנור. מבשלים את העוף במשך 25 דקות.
הסר את המחבת מהתנור וזרוק את השמן העודף מהמחבת, שומר את העוף במחבת.
שים את המחבת בחזרה על חום בינוני על הכיריים ולהוסיף את רוטב החומץ. לבשל במשך 2 דקות. במהלך הבישול, לרסס את העוף במחבת עם הרוטב. הרוטב צריך להפחית ולהיות עבה, ציפוי העוף עם שכבת קטיפתי של רוטב. מחלקים את העוף בטטות בין צלחות.
מקשטים עם הבצל הירוק ומגישים.