צ'לופות סטייק ושעועית שחורה יכולות להיות רק ללא גלוטן וללא חלב מתכון שחיפשת. למנה העיקרית הזו יש 573 קלוריות, 23 גרם חלבון, ו 36 גרם שומן למנה. המתכון הזה מכסה %22 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מתכון זה משמש 6. זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור יום האהבה. אם יש לכם מלח ופלפל כשר, שעועית שחורה, בצל ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, תוכלו להכין אותו. 3 אנשים מצאו שהמתכון הזה טעים ומשביע. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 45 דקות. זה הביא לך על ידי אוכלרשת. אם ניקח בחשבון את כל הגורמים, המתכון הזה מרוויח ציון כף של 60%, וזה טוב. נסו שעועית שחורה ומרק סטייק, סטייק אגף עם סלסה שעועית שחורה, ו סטייק סיר איטי וצ'ילי שעועית שחורה עבור מתכונים דומים.
הוראות
1
לטורטיות: חממו את התנור ל 375 מעלות צלזיוס.
מרכיבים שתצטרך
קציצות עוף צמחוניות קפואות
ציוד שתשתמש בו
סוכר וניל, ועוד קצת להגשה
2
מניחים את הטורטיות על תבנית עם נייר אפייה, מברישים את שני הצדדים בשמן ומפזרים מלח.
מרכיבים שתצטרך
קציצות עוף צמחוניות קפואות
ועוד 2 כפות מי קרח
1 1/2 פאונד גבינת טאלג'יו, קצוצה
ציוד שתשתמש בו
טבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריך
3
אופים עד להזהבה ופריכה, כ -10 דקות.
ציוד שתשתמש בו
סוכר וניל, ועוד קצת להגשה
4
לסטייק הקוביה: זורקים את רצועות הסטייק עם 1/2 כפית מלח ו 1/4 כפית פלפל.
מרכיבים שתצטרך
סטייק קובייה
לפת, קלופה ופרוסה לעובי 1/8 אינץ'
עגבניות רומא, ללא ליבה, חצויות וחתוכות לקוביות
ועוד 2 כפות מי קרח
5
מחממים 2 כפות מהשמן במחבת גדולה על אש גבוהה עד לעישון קל.
מרכיבים שתצטרך
1 1/2 פאונד גבינת טאלג'יו, קצוצה
ציוד שתשתמש בו
1 כוס תערובת לעוגה צהובה
6
מוסיפים מחצית מהרצועות ומבשלים, זורקים עד שהרצועות משחימות מכל הצדדים, אך לא מבושלות לחלוטין, 1 עד 2 דקות.
7
מוציאים בעזרת כף מחוררת לקערה גדולה וחוזרים על הפעולה עם החצי השני.
ציוד שתשתמש בו
Ball® או Kerr® Pint עם מכסים ורצועות
ויניגרט ורז'וס
8
מוציאים את כל כף השמן מלבד 1 מהמחבת ומנמיכים את האש לבינונית-גבוהה.
מרכיבים שתצטרך
1 1/2 פאונד גבינת טאלג'יו, קצוצה
ציוד שתשתמש בו
1 כוס תערובת לעוגה צהובה
9
מוסיפים את הבצל ו 1/2 כפית מלח. מבשלים תוך ערבוב תדיר עד להזהבה, 6 עד 8 דקות.
מרכיבים שתצטרך
2 שקיות סזון גויה עם כוסברה ואנאטו
ועוד 2 כפות מי קרח
10
מוסיפים את השום ואת 1/4 כפיות של אורגנו ומבשלים במשך 1 דקה.
מרכיבים שתצטרך
עד 6 לחמניות המבורגר, מפוצלות, אופציונלי
פירורי בשר צמחוני קפואים
11
מוסיפים את המרק ומערבבים בעזרת כף עץ כדי לשחרר את כל החלקים השחומים.
מרכיבים שתצטרך
סזון גויה עם כוסברה ואנאטו
ציוד שתשתמש בו
1 כוס אגוזי מלך, טחונים גס
12
מוסיפים את רצועות הסטייק ואת כל המיץ שהצטבר ומבשלים עד להסמכה קלה, כ -4 דקות.
מחממים את השמן במחבת בינונית על אש בינונית-גבוהה ומוסיפים את אבקת הצ ' ילי. מבשלים עד ריחני, כ -15 שניות.
מרכיבים שתצטרך
1 כפית אורגנו מיובש, ועוד לזילוף
1 1/2 פאונד גבינת טאלג'יו, קצוצה
ציוד שתשתמש בו
1 כוס תערובת לעוגה צהובה
2
מוסיפים את השעועית השחורה וזורקים לשילוב.
מרכיבים שתצטרך
2 כוסות עוף (כ-6 קציצות קפואות)
3
מוסיפים את המרק, 1/2 כפית מלח ו 1/4 כפית פלפל ומביאים לרתיחה. בעזרת מועך, לרסק את השעועית השחורה, תוך ערבוב מדי פעם כדי לשלב לתוך המרק, עד עבה.
מרכיבים שתצטרך
2 כוסות עוף (כ-6 קציצות קפואות)
לפת, קלופה ופרוסה לעובי 1/8 אינץ'
סזון גויה עם כוסברה ואנאטו
ועוד 2 כפות מי קרח
4
מסירים מהאש.
5
למנגו צ 'ילי-ליים: זורקים את המנגו עם גרידת הליים, מיץ הליים, אבקת הצ' ילי ו -1 / 8 כפית מלח.
מרכיבים שתצטרך
1 כפית אורגנו מיובש, ועוד לזילוף
אבוקדו האס מעוך קלות
2 כפות שמן בוטנים קלויים או שמן צמחי
1 אננס לבן גדול או אננס רגיל
1 כוס שום קצוץ
1 אונקיה כרוב סגול, קצוץ
ועוד 2 כפות מי קרח
6
להרכבת החלופות מורחים שכבה דקה של שעועית שחורה מרוסקת על כל טורטיית תירס פריכה ומחלקים ביניהם את הסטייק. מעליו מעט מנגו צ 'ילי-ליים ומגישים עם טריזי ליים וג' לפנוס כבוש.
מרכיבים שתצטרך
סלסה עגבניות-צ'יפוטלה
טורטיה תירס
2 כוסות עוף (כ-6 קציצות קפואות)
סיד טריז
1 אננס לבן גדול או אננס רגיל
9 צנצנות שימורים מעוקרות של חצי ליטר עם מכסים וטבעות
פינו נואר, מרלו וקברנה סוביניון הם הבחירות המובילות שלי לסטייק. אחרי הכל, בשר ויין אדום הם שילוב קלאסי. באופן כללי, סטייקים רזים יותר משתלבים היטב עם אדומים בהירים או בינוניים, כמו פינו נואר או מרלו, בעוד שסטייקים שמנים יותר יכולים להתמודד עם אדום נועז, כמו קברנה סובינוןון. יין אחד שתוכלו לנסות הוא שארל דה קזנוב טטה דה קובי ברוט. יש לו 4.7 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה כ -40 דולר.
צ ' ארלס דה קזנוב טטה דה קובי ברוט
הבועות העדינות יוצרות חוט גדול על רקע זהוב. אף פירותי וטעמי סוכר שעורה ובריוש טעימים ומתמשכים. יין תוסס מאוד שהוא מאוד תכליתי. זוהי שמפניה בהירה, נוחה לכל צד!שמפניה זו משתלבת היטב עם רכיכות, מנות חזיר, גבינות עדינות ורכות ודגים עשירים.תערובת: 10% שרדונה, 30% פינו מיוניה, 60% פינו נואר