צ'לופות סטייק ושעועית שחורה יכולות להיות רק ללא גלוטן וללא חלב מתכון שחיפשת. למנה העיקרית הזו יש 573 קלוריות, 23 גרם חלבון, ו 36 גרם שומן למנה. המתכון הזה מכסה %22 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מתכון זה משמש 6. זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור יום האהבה. אם יש לכם מלח ופלפל כשר, שעועית שחורה, בצל ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, תוכלו להכין אותו. 3 אנשים מצאו שהמתכון הזה טעים ומשביע. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 45 דקות. זה הביא לך על ידי אוכלרשת. אם ניקח בחשבון את כל הגורמים, המתכון הזה מרוויח ציון כף של 60%, וזה טוב. נסו שעועית שחורה ומרק סטייק, סטייק אגף עם סלסה שעועית שחורה, ו סטייק סיר איטי וצ'ילי שעועית שחורה עבור מתכונים דומים.
הוראות
1
לטורטיות: חממו את התנור ל 375 מעלות צלזיוס.
מרכיבים שתצטרך
קציצות עוף צמחוניות קפואות
ציוד שתשתמש בו
דוגמאות בארכיון "מלאכות יד" באתר האינטרנט של Country Woman
2
מניחים את הטורטיות על תבנית עם נייר אפייה, מברישים את שני הצדדים בשמן ומפזרים מלח.
מרכיבים שתצטרך
קציצות עוף צמחוניות קפואות
לחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרום
קצפת או גלידת וניל ואגוזי פקאן קלויים נוספים, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ
3
אופים עד להזהבה ופריכה, כ -10 דקות.
ציוד שתשתמש בו
דוגמאות בארכיון "מלאכות יד" באתר האינטרנט של Country Woman
4
לסטייק הקוביה: זורקים את רצועות הסטייק עם 1/2 כפית מלח ו 1/4 כפית פלפל.
מרכיבים שתצטרך
סטייק קובייה
כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (כ-2.5 ק"ג)
1 פלפל צ'יפוטלה, קצוץ גס
לחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרום
5
מחממים 2 כפות מהשמן במחבת גדולה על אש גבוהה עד לעישון קל.
מרכיבים שתצטרך
קצפת או גלידת וניל ואגוזי פקאן קלויים נוספים, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוף
6
מוסיפים מחצית מהרצועות ומבשלים, זורקים עד שהרצועות משחימות מכל הצדדים, אך לא מבושלות לחלוטין, 1 עד 2 דקות.
7
מוציאים בעזרת כף מחוררת לקערה גדולה וחוזרים על הפעולה עם החצי השני.
מחממים את השמן במחבת בינונית על אש בינונית-גבוהה ומוסיפים את אבקת הצ ' ילי. מבשלים עד ריחני, כ -15 שניות.
מרכיבים שתצטרך
1 כפית אורגנו מיובש, ועוד לזילוף
קצפת או גלידת וניל ואגוזי פקאן קלויים נוספים, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוף
2
מוסיפים את השעועית השחורה וזורקים לשילוב.
מרכיבים שתצטרך
2 כוסות עוף (כ-6 קציצות קפואות)
3
מוסיפים את המרק, 1/2 כפית מלח ו 1/4 כפית פלפל ומביאים לרתיחה. בעזרת מועך, לרסק את השעועית השחורה, תוך ערבוב מדי פעם כדי לשלב לתוך המרק, עד עבה.
מרכיבים שתצטרך
2 כוסות עוף (כ-6 קציצות קפואות)
כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (כ-2.5 ק"ג)
שמנת מתוקה נוספת, אופציונלי
לחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרום
4
מסירים מהאש.
5
למנגו צ 'ילי-ליים: זורקים את המנגו עם גרידת הליים, מיץ הליים, אבקת הצ' ילי ו -1 / 8 כפית מלח.
מרכיבים שתצטרך
1 כפית אורגנו מיובש, ועוד לזילוף
אבוקדו האס מעוך קלות
2 כפות שמן בוטנים קלויים או שמן צמחי
1 אננס לבן גדול או אננס רגיל
6 עגבניות, קלופות וקצוצות
1 אונקיה כרוב סגול, קצוץ
לחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרום
6
להרכבת החלופות מורחים שכבה דקה של שעועית שחורה מרוסקת על כל טורטיית תירס פריכה ומחלקים ביניהם את הסטייק. מעליו מעט מנגו צ 'ילי-ליים ומגישים עם טריזי ליים וג' לפנוס כבוש.
פינו נואר, מרלו וקברנה סוביניון הם הבחירות המובילות שלי לסטייק. אחרי הכל, בשר ויין אדום הם שילוב קלאסי. באופן כללי, סטייקים רזים יותר משתלבים היטב עם אדומים בהירים או בינוניים, כמו פינו נואר או מרלו, בעוד שסטייקים שמנים יותר יכולים להתמודד עם אדום נועז, כמו קברנה סובינוןון. יין אחד שתוכלו לנסות הוא שארל דה קזנוב טטה דה קובי ברוט. יש לו 4.7 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה כ -40 דולר.
צ ' ארלס דה קזנוב טטה דה קובי ברוט
הבועות העדינות יוצרות חוט גדול על רקע זהוב. אף פירותי וטעמי סוכר שעורה ובריוש טעימים ומתמשכים. יין תוסס מאוד שהוא מאוד תכליתי. זוהי שמפניה בהירה, נוחה לכל צד!שמפניה זו משתלבת היטב עם רכיכות, מנות חזיר, גבינות עדינות ורכות ודגים עשירים.תערובת: 10% שרדונה, 30% פינו מיוניה, 60% פינו נואר