צ'רי-שקדים פריך
צריך קינוח צמחוני? שרי שקדים פריך יכול להיות מתכון מרהיב לנסות. מנה אחת מכילה עד 3 גר' של חלבון, 7 גרם של שומן, וסך הכל 247 קלוריות. והוא יספק כ 12 מנות. המתכון הזה מכסה %6 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו -35 דקות. אם יש לך דובדבנים טארט, דובדבנים, מים, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. נסו דובדבן שקדים פריך, אגוז קוקוס דובדבן שקדים פריך, ו מיקרוגל דובדבן-שקדים פריך (מתכונים דומים).
הוראות
מערבבים דובדבנים יבשים ומים רותחים בקערה קטנה; מכסים ונותנים לעמוד במשך 30 דקות.
מערבבים דובדבנים יבשים עם נוזל השרייה, 2 פאונד דובדבנים מתוקים, ואת 4 המרכיבים הבאים (דרך קינמון) בקערה גדולה; מערבבים היטב.
יוצקים את תערובת הדובדבן לתוך זכוכית 13 x 9 אינץ ' או צלחת אפייה קרמית מצופה ספריי בישול.
אופים ב 375 במשך 40 דקות או עד עבה תוסס.
בעוד תערובת דובדבן אופה, לשקול או כף קל 4 אונקיות קמח לתוך כוסות מדידה יבשות, ורמה עם סכין.
מערבבים קמח, שיבולת שועל, סוכר חום, שקדים ומלח בקערה בינונית ומערבבים היטב.
מערבבים חמאה ושקדים בקערה קטנה, ומטפטף על תערובת שיבולת שועל, ערבוב עד טופס גושים לחים.
הסר תערובת דובדבנים מהתנור, ומפזרים באופן שווה עם ציפוי streusel.
אופים 20 דקות נוספות או עד streusel הוא חום זהוב.
תן לעמוד במשך 5 דקות; לשרת חם.