צבי בולוניה
צבי בולוניה יכול להיות רק ההר ד ' אובר שאתה מחפש. מנה אחת מכילה 273 קלוריות, 33 גרם חלבון, ו 11 גרם שומן. מתאים ל-120 ומחירו 3 מנות.3 דולר למנה. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב אחר ללא גלוטן וללא חלב דיאטה. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 4 שעות. אם יש לך מונוסודיום גלוטמט, פלפל גרוס גס, פתיתי פלפל ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתה יכול להכין אותו. זה הביא לך את כולםמתכונים. החלטנו את המתכון הזה מגיע ציון כפית של 66%. הציון הזה די טוב. נסו בולוניה מעושנת, כריך בולוניה טוב יותר, ו נקניקיית הצבאים הטובה ביותר שתאכלו אי פעם (מתכונים דומים).
הוראות
מערבבים יחד את תערובת הריפוי, הסוכר, מונוסודיום גלוטמט, מייס, חרדל, פלפל גרוס, פתיתי פלפל ואבקת שום.
מפזרים מעל בשר צבי באמבט ערבוב גדול.
מערבבים את התבלינים לתוך הבשר, ואז יוצקים את העשן הנוזלי.
מערבבים יחד ביד מספר דקות עד לאיחוד טוב מאוד.
מכניסים למיכל לא תגובתי (זכוכית או פלסטיק), מכסים ומכניסים למקרר למשך 24 שעות. הכן תרמילים על פי הערה להלן, לאפשר להשרות לילה.
כדי דברים, לחתוך 2 רגל (60 סנטימטר) חתיכת מעטפת, לצבוט את המים, ולקשור קשר בקצה אחד. בעזרת מילוי נקניקיות או משפך גדול, מלא את המעטפת עד 4 אינץ ' מהקצה. קושרים את הקצה הפתוח קרוב לבשר, כך שהבולוניה יציבה. קושרים את שני הקצוות יחד ליצירת עיגול. חזור על הפעולה עם שאר המעטפות ובולוניה.
מחממים תנור ל 225 מעלות צלזיוס (110 מעלות צלזיוס).
אופים את הבולוניה בתנור שחומם מראש עד שהם מגיעים לטמפרטורה פנימית של 180 מעלות צלזיוס (82 מעלות צלזיוס), בערך 2 שעות. לאחר הבישול מניחים להתקרר ומכניסים למקרר לקור. ניתן לשמור את הבולוניה עטופה היטב במקפיא. להגשה חותכים את המעטפת לאורכה ואז פורסים את הבולוניה לפרוסות דקות. מקלפים את המעטפת מפרוסות הבולוניה וזורקים לפני האכילה.