צד בטטה תפוח
לעולם לא תוכלו לקבל יותר מדי מתכוני תוספות, אז נסו צד בטטה של תפוח. מתכון זה מכין 12 מנות עם 166 קלוריות, 1 גרם חלבון, ו 4 גרם שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה 8% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב אחר ללא גלוטן וצמחוני דיאטה. 2 אנשים הכינו את המתכון הזה ויעשו אותו שוב. אם יש לך מים, סוכר חום, מלח ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתה יכול להכין אותם. מההכנה לצלחת, המתכון הזה מסתובב 1 שעה ו 30 דקות. החלטנו את המתכון הזה מגיע ציון כפית של 32%. הציון הזה די גרוע. נסו תוספת חג ההודיה: עוגיות בטטה בייקון ועירית, פאי תפוחים בטטה, ו אפל בטטה לאפות (מתכונים דומים).
הוראות
מניחים בטטות בסיר גדול או בתנור הולנדי ומכסים במים. מביאים לרתיחה; מכסים ומבשלים 30-45 דקות או עד שהם רכים.
מסננים. כאשר מגניב מספיק כדי להתמודד, לקלף ופורסים תפוחי אדמה.
מניחים תפוחים בסיר גדול ומכסים במים. מכסים ומבשלים על אש בינונית 7-8 דקות או עד שהם רכים פריכים; מסננים.
מניחים תפוחים ובטטות בשכבה משומנת של 2-1 / 2. תבנית אפייה.
בסיר קטן שלבו תרכיז מיץ תפוחים, 1-1 / 2 כוסות מים, סוכרים ומלח.
שלב עמילן תירס עם מים שנותרו עד לקבלת תערובת חלקה; מערבבים בהדרגה לתערובת תרכיז מיץ תפוחים. מביאים לרתיחה; מבשלים ומערבבים 2 דקות או עד שהם מסמיכים ומבעבעים.
מסירים מהאש; מערבבים פנימה חמאה עד להמסה.
יוצקים מעל תערובת תפוחי אדמה.
אופים, חשופים, ב 325 ל 30-35 דקות או עד מחומם דרך.