צדפה ורמיצ'לי עם תרד
צדפה ורמיצ'לי עם תרד הוא צמחוני ומספק כ 4 מנות. מנה אחת מכילה 217 קלוריות, 3 גרם של חלבון ו4 גרם של שומן. המתכון הזה מכסה %12 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לך צדפות ים, פפריקה, קליפת לימון, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זמן הכנת המתכון כ 22 דקות. וזה די טוב. נסו תרד ורמיצ'לי, שרימפס שום עם תרד ורמיצ'לי, ו ורמיצ'לי עם עגבניות, זיתים וצלפים (vermicelli alla puttanesca) (מתכונים דומים).
הוראות
לבשל פסטה על פי הוראות החבילה, השמטת מלח ושומן.
בינתיים, מפזרים 1/4 כפית מלח, פפריקה, פלפל, ואבקת שום באופן שווה על צדפות.
מחממים 1 1/2 כפיות חמאה במחבת גדולה שאינה דביקה המצופה בריסוס בישול על חום בינוני-גבוה.
הוסף 12 צדפות למחבת; לבשל 4 עד 5 דקות או עד הסוף, הופך פעם אחת.
הסר צדפות; להפריש ולשמור חם. חזור עם שאר החמאה והצדפות.
מוסיפים מים למחבת; מביאים לרתיחה, מגרד מחבת כדי לשחרר חתיכות השחמה.
הסר מהחום; להוסיף פסטה, תרד, קליפת לימון, מיץ לימון, ו 1/2 מלח כפית. זרוק בעדינות. לחלק באופן שווה בין 4 צלחות הגשה. למעלה עם צדפות; לשרת מיד עם טריזי לימון.
יין מומלץ: שרדונה, Chenin Blanc, פינו נואר
צדפות בתפריט? נסה זיווג עם שרדונה, שנין בלאן, ופינו נואר. שרדונה ושנין בלאן הם גפרורים גדולים לצדפות בגריל או צרוב. אם הצדפות שלכם מותאמות עם בייקון או בשר נרפא אחר, נסו פינו נואר מקורר קלות. יין אחד שאתה יכול לנסות הוא שרדונה Antica (Mountain Select). יש לו 4.5 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 29 דולר.
![שרדונה Antica (Mountain Select)]()
שרדונה Antica (Mountain Select)
שרדונה 2017 תוססת ועשירה בניחוחות מפתים שמובילים לליבה מוצקה של טעמי אגס, תפוח ומשמש המוצלים על ידי אלון מתובל קלות. על החיך, היין מציע שכבה על גבי שכבה של טעמים מתמשכים. היין מדגיש טוהר זני עם אלגנטיות ורעננות על החיך.השרדונה נבחר ממנות בנות 4 עד 31 ממנות נבחרות של תשעה בלוקים של כרם, אשר מוצמדים בגובה של 1,413-1,494 רגל. מבחר השנה מורכב מ-10 שיבוטים של שרדונה - תשעה שיבוטים בורגונדיים ובחירת ויימר המורשת המהוללת—שיחד יוצרים את המורכבות בארומטיקה ופלבורים שאנו מחפשים לשרדונה המובחר בהרים שלנו.